Acillllll .İlişkinin 10. Günü 2 damla kahverengi leke

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
898
172
33
27
az önce iç çamaşıma 2 damla şeklinde kahverengi leke gelmişşş yeni farkettim ilk defa geliyor. Ve bugün uzanırken kalkacağım esnada kasığımda çekilme oldu. Acaba yeni mi yerleşiyorr ? Bu sabah kaset test yaptım hiç bişe yoktu. tam umudumu kesmiştim. 10. Gün bugün yeni yerleşiyor olabilir mi? Eğer öyleyse ne zaman kaset test yapayım?? Adetim düzensiz. O yüzden gün verdim.

Yerleşme kanaması ise en az 10 gün sonra test yapabilirsin. Hatta 2 haftayı da bulabilir testte çıkması. Ama 10. Gün kan da kesin çıkar

İlk defa oluyorsa yerlesme olabilir biraz daha bekle derim 1 hafta sonra direk kan ver kaset testlerle falan uğraşma

Yerleşme kanaması ise en az 10 gün sonra test yapabilirsin. Hatta 2 haftayı da bulabilir testte çıkması. Ama 10. Gün kan da kesin çıkar
2 hafta çok uzun geçmek bilmez şimdi yaa. Tam umudumu kesmişken ümitlendimm inşallahh vardır

İlk defa oluyorsa yerlesme olabilir biraz daha bekle derim 1 hafta sonra direk kan ver kaset testlerle falan uğraşma
1 hafta sonra kanda çıkar yani kesin eğer yerleşmeyse dimi? Sıkıntı şu memlekete gidicez 2 gün sonra. Orda hastaneye gitme imkanım olmayabilir. Aşırı sabırsızlanıyorum inşallah yanılmam

1 hafta sonra kanda çıkar yani kesin eğer yerleşmeyse dimi? Sıkıntı şu memlekete gidicez 2 gün sonra. Orda hastaneye gitme imkanım olmayabilir. Aşırı sabırsızlanıyorum inşallah yanılmam
Insallah vardır ya Rabbım gönlüne göre versin suan çok erken yanılıp umutsuzlanma diye söylüyorum en iyisi beklemek

Ay bişi sorabilirmiyim benimde geçen çok az bi açık renkli kan geldi iliskiden 11 gün sonra 6 gün sonra kan verdim ama 2.0 çıktı bu yükselir mi ya Bat 5 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…