Acillllll yardımmm

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Bu kacinci konu biktiniz benden ama anlatacak kimsem yok esimin her yaptigina katlandim hakaretine psikolojik ve fiziksel siddetine her seyine. Oglum hasta cunku 4 ameliyati var 2 tane daha olabilir yakin zamanda aralik ayinda sonda takilabilir ogluma cisini bosaltmasi icin gunde sekiz kere takilip cikarilacak sonda destek olacak kimsem yok calisiyorum oglum hircin izin vermez takmama tek basima da takamam sondayi ve o wayrilmak istiyor aralik ayina kadar devam edelim sondayla yasamaya alisalim gerekirse o zaman anlasmali bosanalim dedim Kabul etmiyor becayis isteyip gidecekmis ben memleketteyim bir iki hafta sonra donecegim biliyorum dedigini yapar gider hepiniz kizacaksiniz bana bu sonda olayi yeni cikti barismak zorundayim ama kesin Kararli napayim yavrum icin cok caresizim o da cok merhametsiz bende istiyorum kurtulmak ama simdi degil oglum sondaya alisana kadar sabretmem lazim barismam lazim

Ayni Evde evet acil rahatsizlansa dr yetistirir oglumun durumu iyi degil agir bir vaka diyor dr bobrekleri iflas ederse organ nakli bile ise yaramazmis
eşiniz vicdan sahibi olsaydı zaten bunları düşünürdü. O yüzden benim önerim kendinize bir b plani oluşturun. Taksi durağı numarasi , acil aranacaklar listesi vs... Allah yardimciniz olsun. Sifa versin

Hem maddi hem tedavisini tek basima yapamam sondaya taktirmaz pipisine oglum hircin cani da yaniyor bes kere ilac aliyoruz gunde sondadan sonra iki kere antibiyotikte alacak
Hayırlı olsun,barışın da adam ayrılacakmış?
Yardım istediğiniz konu nedir?
Çocuğunu düşünmüyorsa zaten siz ağzınızla kuş tutsanız barışmaz ki.

Durumun çok zor ama o adamdan olmaz. Yok mu annen kardeşin falan? Onlar gelsin alışana kadar yada tut birini bir iki aylığına. Alışana kadar o baksın oğluna. Acil bir durum olursa da tutar taksi gidersin. Eşin zaten çalışıyor. Nafaka bağlar oğluna hakim rahat edersin. Adam yanında kalsa ne olacak? Ne faydasını gördün? Bırak boşansın senden.

Durumun çok zor ama o adamdan olmaz. Yok mu annen kardeşin falan? Onlar gelsin alışana kadar yada tut birini bir iki aylığına. Alışana kadar o baksın oğluna. Acil bir durum olursa da tutar taksi gidersin. Eşin zaten çalışıyor. Nafaka bağlar oğluna hakim rahat edersin. Adam yanında kalsa ne olacak? Ne faydasını gördün? Bırak boşansın senden.
Nasil takacam sondayi hergun sekiz kere pipisine lavmana bile izin vermiyor tepiniyor ya zarar verirsem annem gelemez kardesin okulu var lys sinavi var kardesimde hasta gelse de takamaz zaten. Babam vefat etti erkek kardes falanda yok

Böyle merhametsiz adam,sanıyor musunuz ki evladına aciyacak ve barışacak. Artık sizin için dimdik evladiniz için her zorluğa göğüs germe vakti zor durum ama üstesinden geleceksiniz yaparsınız siz ondan medet ummayin ve unutmayın ki intikam alıcıların en hayırlısı Allah tır. Eke Eke pisman olup oğlundan helallik isteyeceği günleri gösterecek Allah ahanda buraya yazıyorum.

Nasil takacam sondayi hergun sekiz kere pipisine
Öğreneceksin yada bir bakıcı bulacaksın o yapacak sende baka baka öğreneceksin. Ya bak adam oğluyla ilgilenmek istemiyor işte bu kadar net. Yanında kalsa da o işi sen yapacaksın. O yokken de sen yapacaksın. Adam oğlunu istese öldürsen gitmez uzağa. Bak burada kaç konu okuduk eşimin ilk eşinden olan çocukları bizimle kalıyor diye. Niye zorluyorsun? Israr ediyorsun? Annen baban kardeşin kuzenin teyzem halan... vardır birileri. Onlar gelsin yardım etsin. E öğretmensin, mesleğin var. Daha ne? Bak adamı zorladıkça daha beter karışıyor işler. Sanki inadına yapıyor her şeyi.

+1 Defolsun gitsin ama para versin yardimci al cocuk alisana kadar. Allah'tan bulsun kocan. Bir prostat olur gozunun onunden film seridi gibi gecer bu gunler.

Yakınınızda sağlık ocağı falan yokmu acaba destek alsanız?
Veya ailenizin yanına gitseniz bi dönem olmazmı?
Çok geçmiş olsun iki durumda üzücü. Miniğe acil şifalar dilerim...rabbim gücünüzü artırsın inşallah
Geceleri de takilacak nasil giderim her gece uc dort saatte bir kimsem yok gelemez annemler yazdim yukarida nedenini

+1 Defolsun gitsin ama para versin yardimci al cocuk alisana kadar. Allah'tan bulsun kocan. Bir prostat olur gozunun onunden film seridi gibi gecer bu gunler.
Zaten hakim bu durumlara göre nafaka bağlar diye düşünüyorum. O parayla da masrafların bir kısmı çıkar.

Yahu adam çocuğunu düşünmüyor muhtemelen sevgilisi var bu kadar tez canla boşanmak istediğine göre.Ki şiddet varmış zaten hala daha niye barışmak istiyosunuz?Ben oğlunuzdan dolayı ayrilmamak istediğinizi sanmıyorum üzgünüm eger su an maddi destek sağlıyorsa ayrılınca da saglar zaten haksız mıyım?Bırakın gitsiz gururunuzu ayaklar altına almayın artik.Herşey yoluna girer bi şekilde

Yahu adam çocuğunu düşünmüyor muhtemelen sevgilisi var bu kadar tez canla boşanmak istediğine göre.Ki şiddet varmış zaten hala daha niye barışmak istiyosunuz?Ben oğlunuzdan dolayı ayrilmamak istediğinizi sanmıyorum üzgünüm eger su an maddi destek sağlıyorsa ayrılınca da saglar zaten haksız mıyım?Bırakın gitsiz gururunuzu ayaklar altına almayın artik.Herşey yoluna girer bi şekilde
Bence de konu sahibinin ayrılmama nedeni oğlu değil gibi sanki.

Bakın, siz eşinizden ayrılıyorsunuz oğlunuz babasından ayrılmıyor. Babası zaten ilgili bir adam olsa siz boşansanız da boşanmasanız da gelir oğluyla ilgilenir. Sizden boşanıyor diye babalık görevinden boşanmıyor, o çocukla ilgilenmek onun görevi. Ama bu sorumsuzlukta bir adamsa siz barışsanız da adamdan fayda göremeyeceksiniz yani. Kendinizce kolay olan yol bu gibi görünüyor ama barışsanız da yalnız kalacaksınız, hiçbir şey değişmeyecek. Ne kendinize bu kötülüğü yapın ne de oğlunuza.

Geceleri de takilacak nasil giderim her gece uc dort saatte bir kimsem yok gelemez annemler yazdim yukarida nedenini
Bir sure ekstra masraf yapip bu islerden anlayan bir yardimci alacaksin. Tecrubeli bakicilar var sen alisana kadar 1 ay 2 ay. Bu masrafa deger. Benim torunum bu durumda olsa gelirdim ama yardima. Lys basinin caresine baksin. Anne babalar da dedeler nineler de bir tuhaf olmus. Anlamak zor...

Back
X