- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Yurtta stresten cenesini dislerini gicirdatmis uykusunda surekli cene eklemi cikmis yerindenEsin de gitti zaten. Yine annen ilgilenebilir. Kardesinin stres kaynagi nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtta stresten cenesini dislerini gicirdatmis uykusunda surekli cene eklemi cikmis yerindenEsin de gitti zaten. Yine annen ilgilenebilir. Kardesinin stres kaynagi nedir?
Bu ne biçim bir baba evladını düşünmüyor yaaaBu kacinci konu biktiniz benden ama anlatacak kimsem yok esimin her yaptigina katlandim hakaretine psikolojik ve fiziksel siddetine her seyine. Oglum hasta cunku 4 ameliyati var 2 tane daha olabilir yakin zamanda aralik ayinda sonda takilabilir ogluma cisini bosaltmasi icin gunde sekiz kere takilip cikarilacak sonda destek olacak kimsem yok calisiyorum oglum hircin izin vermez takmama tek basima da takamam sondayi ve o wayrilmak istiyor aralik ayina kadar devam edelim sondayla yasamaya alisalim gerekirse o zaman anlasmali bosanalim dedim Kabul etmiyor becayis isteyip gidecekmis ben memleketteyim bir iki hafta sonra donecegim biliyorum dedigini yapar gider hepiniz kizacaksiniz bana bu sonda olayi yeni cikti barismak zorundayim ama kesin Kararli napayim yavrum icin cok caresizim o da cok merhametsiz bende istiyorum kurtulmak ama simdi degil oglum sondaya alisana kadar sabretmem lazim barismam lazim
Anladim. Kardesimin tedavisi icin nereye gitmek lazim yuzu sisiyor agriyor annem cok uzuluyor burda yazmak istemezseniz mesaj atarmisiniz banaBenim dediğim alanı bir araştırın. Türkiye de çok bilindik değil,
Türkiye'deki tıp hekimleri de alanı kabul etmiyor pek, alternatif tedavi ile bir tutuyorlar ama öyle değil, Avrupa ve Amerika da gayet modern tıp dalı olarak hizmet veren bir alan.
en azından gidin bir konusun. Yada siz bilirsiniz...
Konunuza dönersek, seneye kardeşinizin durumu netleşir ve anneniz yanınıza gelir.
Eşiniz madem gidiyor ilk 1 yıl gece-gündüz bakacak bakıcı ücretinin tamamını, aileniz yanına geldikten sonra belirtilen nafaka miktarını ödeyecek şekilde anlaşsın avukatınız.
Maaşının tamamı da olsa vermek zorunda bırakacak şekilde konusun. Üstelik sağlık masraflarını da bölüşecegini söyleyin.
Yatalak degil ama yardima ihtiyaciniz var. Lutfen ara gorus. Daha basit seyler icin insanlar oyle kisilerin kapisini asindiriryor ki soylesem sasirirsin. 183'e de bir danisabilirsin. Bulman icin araman lazim. Ulasabildigin her yere ulasmayi dene. Ileride pismanlik olur bogazina oturur yapmadiklarin canim.Oglum yatalak degil hamdolsun ASB yatalak hastalara yardim etmiyor mu
Tamam işte o süre zarfında kocanızın yerine sağlıktan anlayan birini bulun. Yatılı tutun. Parayıda nafakadan ödeyin. Bu birinci seçenek. Boşanma o zamana kadar olmazsa yani nafaka alamazsanız devletin gerekli merciilerine başvurun. Yatan hasta için destek isteyin. En son ihtimal annenizi çağırın yanınıza, kardeşiniz de gelir ki İstanbul'daki Fen liseleri daha iyidir diye düşünüyorum. Tamam zorlanır ama burada öncelik sizsiniz.Sondaya alisana kadar kal dedim ona oglum alissin en azindan dedim aralikta baslanacak dedi dr ben de en azindan birinci donem sonuna kadar kal dedim
Yurt hayati cok mu zorladi cocugu ya da dersler? Diploma her sey degil rahatlatin arada cocugu. En onemlisi saglik hayatta ve herkes diploma sahibi olmak zorunda degil. Diplomali o kadar mutsuz insan var ki...Yurtta stresten cenesini dislerini gicirdatmis uykusunda surekli cene eklemi cikmis yerinden
Yatalak degil ama yardima ihtiyaciniz var. Lutfen ara gorus. Daha basit seyler icin insanlar oyle kisilerin kapisini asindiriryor ki soylesem sasirirsin. 183'e de bir danisabilirsin. Bulman icin araman lazim. Ulasabildigin her yere ulasmayi dene. Ileride pismanlik olur bogazina oturur yapmadiklarin canim.
Istanbulda degilim artik oglumun ameliyatinda istedik cikmadi Nakli puani yetmedi ama diger dediklerinizi yapicam annem gelemez malesefTamam işte o süre zarfında kocanızın yerine sağlıktan anlayan birini bulun. Yatılı tutun. Parayıda nafakadan ödeyin. Bu birinci seçenek. Boşanma o zamana kadar olmazsa yani nafaka alamazsanız devletin gerekli merciilerine başvurun. Yatan hasta için destek isteyin. En son ihtimal annenizi çağırın yanınıza, kardeşiniz de gelir ki İstanbul'daki Fen liseleri daha iyidir diye düşünüyorum. Tamam zorlanır ama burada öncelik sizsiniz.
Babam ounce annemden ilk kez ayrildi baska bi ile gitti ordaki kizlar kendi aralarinda guruplasmis bizimkini dislamislar ust uste geldi yaniYurt hayati cok mu zorladi cocugu ya da dersler? Diploma her sey degil rahatlatin arada cocugu. En onemlisi saglik hayatta ve herkes diploma sahibi olmak zorunda degil. Diplomali o kadar mutsuz insan var ki...
O diplomali mutsuz insanlardan biri benim ama olmasaymis daha zor olurmus meslegimYurt hayati cok mu zorladi cocugu ya da dersler? Diploma her sey degil rahatlatin arada cocugu. En onemlisi saglik hayatta ve herkes diploma sahibi olmak zorunda degil. Diplomali o kadar mutsuz insan var ki...
Bu kacinci konu biktiniz benden ama anlatacak kimsem yok esimin her yaptigina katlandim hakaretine psikolojik ve fiziksel siddetine her seyine. Oglum hasta cunku 4 ameliyati var 2 tane daha olabilir yakin zamanda aralik ayinda sonda takilabilir ogluma cisini bosaltmasi icin gunde sekiz kere takilip cikarilacak sonda destek olacak kimsem yok calisiyorum oglum hircin izin vermez takmama tek basima da takamam sondayi ve o wayrilmak istiyor aralik ayina kadar devam edelim sondayla yasamaya alisalim gerekirse o zaman anlasmali bosanalim dedim Kabul etmiyor becayis isteyip gidecekmis ben memleketteyim bir iki hafta sonra donecegim biliyorum dedigini yapar gider hepiniz kizacaksiniz bana bu sonda olayi yeni cikti barismak zorundayim ama kesin Kararli napayim yavrum icin cok caresizim o da cok merhametsiz bende istiyorum kurtulmak ama simdi degil oglum sondaya alisana kadar sabretmem lazim barismam lazim
O yapti beni asagiladi surekli alay etti. Kucuk gordu bana kendimi kucuk gosterdi ne cok haklisiniz kendime bile itiraf edemediklerimi siz yuzume carptiniz korkagim ben bagimli saplantiliÇok güçlü bir kadın olabilirsiniz, neden yazık ediyorsunuz kendinize, herkesin çocuğu için kahraman gibi savaşan bir anne olduğunuzu görüp kendinizi gerçekten dünyada misyonu olan birisi olarak görebileceği yerde kendinizi eşiniz için mahvediyorsunuz, ne özgüven kalmış ne yaşam isteği, hazır asker eşinizi bekliyorsunuz.
Bu saydıklarınızın hepsini tek başınıza ya da part time bir destekle başarıp kendinize olan saygınızı kazanabilirsiniz, zaten hasta olan evladınıza yapay bir cehennemde yaşamak yerine gerçekten anne kucağının yeteceği, (babayı anlattığjnız kadarıyla merhamet vs ölmüş) çok daha huzurlu olabileceği tek göz de olsa bir odada yaşatabilirsiniz.
Sizi istemeyen psikolojinizi mahveden, sadece kendini düşünen biriyle olup da kendi hayatınızın figüranı olmak yerine neden "eeeh yeter be" diyip gemileri yakmıyorsunuz.
en geç birkaç yıl sonra zaten bitecek bu evlilik,kahin değilim ama belli yani, neden zulmediyorsunuz kendinize, neden güzel şeylere teslim olmak yerine, kötü hayata direnmekte ısrar ediyorsunuz.En fazla 3 ay ağlarsınız daha sonra evladınızda eşinizi düşünmekten fırsat bulamadığınız oyunlar oynarsınız, mutlu edersiniz onu, hayatına daha fazla katkınız olur, herkes kazançlı çıkar.
Lütfen kendinize de, zaten sağlık sorunlarıyla çocukluğunu yaşayamayan yavrunuza da saplantınız yüzünden yazık etmeyin.
Amin keske bir once kurtulsamAllah yardımcın olsun kalbine ferahlık ve sekinet versin. Gücüne güç katsın da şu çaresizlik psikolojisinden çıkıp sağlıklı kararlar alabilesin.
O yapti beni asagiladi surekli alay etti. Kucuk gordu bana kendimi kucuk gosterdi ne cok haklisiniz kendime bile itiraf edemediklerimi siz yuzume carptiniz korkagim ben bagimli saplantili![]()
Cok denedim tamam bu sefer kurtulcam dedigimde oglumla ilgili olumsuz bir sey cikti sagligi ile ilgili kotu haber verdi drBir silkelenip kendinize gelseniz keşke, aciz korkak değilim ben deseniz... hayatınızın kontrolünü elinize alsanız. kendisi mutsuzluğa mahkum bir insanla evlilikte ısrar etmeseniz.
dik durmak zorundasınız, yapabileceğinize inanın. kendinizi olacaklara teslim edin, yıpratmayın kendinizi.