acillllll

limon_kabugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
2.353
30
116
Kocaeli
arkadaşlar cuma günü transferim oldu,doktorum yumurta toplama işleminden sonra estrofem diye ilaç verdi,ilacı günde 1 kez 2 adet diye yazmışlar test gününe kadar kullanmam gerekiyor ama ben günde 2 kere 4 adet kullanmışım..çok dikkatli biriyimdir ilaçlar konusunda ama nasıl böyle bir aptallık yaptım bilemiyorum..sabah doktorumu arayacağım ama sabaha kadar rahat edemem acaba ilacın fazlası zararlı olmuşmudur?
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

arkadaşlar cuma günü transferim oldu,doktorum yumurta toplama işleminden sonra estrofem diye ilaç verdi,ilacı günde 1 kez 2 adet diye yazmışlar test gününe kadar kullanmam gerekiyor ama ben günde 2 kere 4 adet kullanmışım..çok dikkatli biriyimdir ilaçlar konusunda ama nasıl böyle bir aptallık yaptım bilemiyorum..sabah doktorumu arayacağım ama sabaha kadar rahat edemem acaba ilacın fazlası zararlı olmuşmudur?
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yan etkılerını oku inş bısey olmaz tutunmak amaclı ıse ılac merak etme sıkı sıkı tutunmustur sana bebısın her serde vardır bır hayır rahat ol bebegını dusun annesı a.s.

ilacın yan etkilerinde baş dönmesi,bulantı kanama filan diyor ama bende hiçbiri olmadı..bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırıyor..yumurta toplamadan sonra onun için veriliyor..şimdi ben fazla içince fazlamı kalınlaştı acaba..çok korkuyorum..eğer sonuç negatif olursa buna bağlayacağım....mafoldumben

hastaneyi aradım,hemşire hanımla konuştum..gülerek korkma hiçbirşey olmaz dedi..inşallah dediği gibi olur..içime su serpildi resmen..

geçmiş olsun inşallah tutunur bebeğin sana sıkı sıkı. ben yumurta toplama işleminin yapıldığı günden itibaren günde 1 kez 3 adet kullanmıştım taki 5+4 haftalıkken ilk muayenemde keseyi görene kadar. sonrasında bıraktırmıştı doktorum. Allah hayırlısıyla sana da nasip eder bu duyguyu inşallah..

geçmiş olsun inşallah tutunur bebeğin sana sıkı sıkı. ben yumurta toplama işleminin yapıldığı günden itibaren günde 1 kez 3 adet kullanmıştım taki 5+4 haftalıkken ilk muayenemde keseyi görene kadar. sonrasında bıraktırmıştı doktorum. Allah hayırlısıyla sana da nasip eder bu duyguyu inşallah..

bir kez daha içime su serpildi..çok teşekkür ederim paylaştığın için...sonuçta yaşadıklarımız zor süreçler..benim hatam yüzünden tutunma gerçekleşmemiş olursa,üzüntümden ölürüm heralde..

Back
X