• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillllll

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo

Ya canim belki haberi yoktur bazen öyle mesajlar geliyo ama üye de olma ihtimali var tabi...

Bundan emin olman çok zor çünkü öyle mesajlar da gelebiliyor bilemiyorsun tabi tersi de olabilir ama kesin birsey olmadığı için hiç kurcalama.ama istersen sen de oraya üye ol bak bakalım mesaj gelecek mi

selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
Banada geliyo tatlım siliyorum noyu engelliyorum yine geliyo...eşinle alakası yok..

Ay cnm valla banada töbe töbe jigola azdırıcı gibi sacma reklamlar atıyorlar akıllı telefon da degil diyorsun görsellik pek yok zannetmiyorum ama yınede ızlemede kal ama belli etme ama cokta takılma herkese atılıyo bu tarz mesajlar

hangi siteyse o siteye gir sifremi unuttuma tikla esinin nosunu yaz .eger uyeyse esine msj gelir.uye deglse gelmez heralde.en mantikli bu gibi geldi ogrenmek icin.ama bazen mail adreslerimizede boylr msjlar geliyor uye olmadgmz halde.tabi yinede belli olmaz icinizi rahatlatmak adina kontrol edin bence.

hangi siteyse o siteye gir sifremi unuttuma tikla esinin nosunu yaz .eger uyeyse esine msj gelir.uye deglse gelmez heralde.en mantikli bu gibi geldi ogrenmek icin.ama bazen mail adreslerimizede boylr msjlar geliyor uye olmadgmz halde.tabi yinede belli olmaz icinizi rahatlatmak adina kontrol edin bence.
tesekkurler denıycem bakalım da ıcımı rahatlattınız

sıtenın gırıs yapı yok profıl olustur yazıyo sadece nasıl anlıycammma:KK43:
Kız bence boşuna yiyorsun kendi kendini bende bi yere üye değilim bura harıç sürekli geliyor banada..kızlar beni bekliyormuş yok arkadaş bulacakmışım..benide erkek sanıyorlar..

Öyle mesajlar bana da geliyor canım facebookta bile kayıtlı değil numaram sen düşün artık. Malesef kişisel bilgilerimizi verdiğimiz bazı kurumlar bu bilgileri başka yerlere böyle abuk subuk yerlere satıyorlar. O yüzden kalbini karartma.

Hepimize geliyor böyle mesajlar, mailime gün aşırı xxx sitesi aktivasyon için xxx linke tıklayın, Mune seni xxxx falanca siteye davet etti, çılgınkızlar vs vs gibi bir sürü reklam geliyor, hiçbiriyle alakam yok ama işte bunlar hep reklam taktiği.
Eşinizin bir suçu yoktur, reklamlar, gereksiz sitelerin gereksiz mailleri istemesekte gelip duruyor ve maalesef engellemenin pekte yolu yok, bir şekilde dalıyorlar hayatımıza.

Bana öyle mesajlar hiç gelmiyor,gelmedi de yani.bence izleme de kal

Herkese yolluyolar canım panikleme banada geliyo
Hatta şey büyütücü krem reklamları mesajları falan bile geliyo ;))

Back
X