- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı mesaj bana ve çevremdekilere geldi hiç bir yere üyü flnda deilim gelebiliyo bazen stres yapma bnceselam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
banada geliyordu bi araselam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
sıtenın gırıs yapı yok profıl olustur yazıyo sadece nasıl anlıycammma![]()
Ayy bana da geliyor o mesajdan sürekli bıktım valla. Eşiniz doğru söylemiş içiniz rahat olsun.selam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo
tesekkurler anlıyorum esımın telı akıllı tel degıl ve ısının yuzde 50 sı bılg basında o yuzden acaba sıteye uye olup nosunumu verdı ama yapmaz boyle bıse yapsaydı mesajı görunce sılerdı kafam karısıkBak önce eşinden böyle bir şeyi gerçekten bekliyormusun bunu düşün bu tip mesajlar erkeklere gelir çünkü reklam potansiyeli olan numataları belli bir havuzda tutuyorlar reklam datası olarak eşin hiç böyle bir siteye girmemiş olabilir sen şimdi bu konuyu didiklerıen bise üye olmak yok denemek hesap sormak derken yoktan tadınızı kaçıracaksım bence bu konuuı büyütme reklam sadece herkese gelecek diye bir şey yok ama bazı nunatalara tesadüfi gidiyor çğmkğ reklam gönderenler erkek beya kadın hattı olarak bakıyor bu işe mesela alışveriş sitelerine kadın çantası atatsan diğer sitelerde de hep kadınlara özel reklamlar görürüsün bı buna benzer yani eşin kadın aratmamıştır ama araba lastiği bile aratsa aramalarından erkek olduğu verisi ele geçer o veriye göre de rekalmlar gönderilir yani bu adam ilgilenşr mi evli mi demezler büyütme konuyı derim
tesekkur ederım desteklerınız sayesınde ıcım rahatlıyo okudukca ıyıkı varsını kküTatlım gece gece okuyordum denk gelince yazayım dedım bundan 1-2 ay önce banada geldi hatta erkek arkadasım görmüştü o gösterdi ilgimiz alakamız yoktu bir uygulamada indirmedim. Bosuna şüphe katma içine ne bir üyelik ne bir uygulamam olmadıgı halde geldi bana. Bizzat yasamış biri olarak yanıtlıyorum iyi geceler içini ferah tut.
Akıllı telefon olmasıma gerek yok her türlü hatta gidebilir böyle mesajlartesekkurler anlıyorum esımın telı akıllı tel degıl ve ısının yuzde 50 sı bılg basında o yuzden acaba sıteye uye olup nosunumu verdı ama yapmaz boyle bıse yapsaydı mesajı görunce sılerdı kafam karısık
bana da geliyor. vallaHI uye degilimarkasbul sıtesı uye olmadan gelebılırmı böyle bı
canm geliyor banada geliyor hrmde farklı sitelerden telimi nerden buldular bilmiyorumselam esımın telıne bugun mesaj gelmıs arkadasbull dıye bı sıteden sızınle tanısmak ısteyenlerle görusmek ıcın tıklayın dıye esının telı akıllı tel degıl vede bahıs sıtelerıne uye acaba ordanmı geldı bılmıyorum arkadasbul sıtesı kızlar uye olmadan böyle bı mesaj gelırmı ya cıdırıcam nolur yardımcı olun sordum ben o mesajı gördum bılmıyom nerden gelmıs dıyo bı seyım yok dıyo nasıl gelıyo