Acillllll...

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
17+1 günlük hamileyim bugün sağ kasığımda 5-10 dakika arayla batma şeklinde bi ağrı oluyo bebeğime birşey olmasından korkuyorum yardımcı olun lütfen !

Can'ım acile git. Tekrarlatan bi ağrıysa mutlaka git için rahat etsin enfeksiyonda olabilir

Can'ım acile git. Tekrarlatan bi ağrıysa mutlaka git için rahat etsin enfeksiyonda olabilir

Canim birsey sorucam hamilelikte sık tekrarlayan batmalar genelde enfeksiyondan oluyor değil mi ?

Galiba enfeksiyon olabilir 2 gündür yoğu. Kaşıntım vardı gece uyurken kaşımışım baya alt bölgeyi tahriş etmişim ayaklarım çok üsümüştü farketmeden üsütmüş olabilir miyim ki bu batmaların sebebi üsütmek olabilir mi korkulacak bir durum mu acaba yollarda kapalı yoğun kar sebebiyle arabada yok malesef bu saatte otobüste bulamam napıcam yaaa korluyorum

Yüksek ihtimal mantar ve enfeksiyon korkma bol su iç ama ciddi şekilde bol ayaklarına sıcak su koy Dr enfeksiyon ciddi duruma gelmedikçe böyle söylüyor Zaten

Yüksek ihtimal mantar ve enfeksiyon korkma bol su iç ama ciddi şekilde bol ayaklarına sıcak su koy Dr enfeksiyon ciddi duruma gelmedikçe böyle söylüyor Zaten
Hemen şuanda dediklerini uygulucam inşallah kötü birşey olmaz bebeğime

Hemen şuanda dediklerini uygulucam inşallah kötü birşey olmaz bebeğime
Olmaz Can'ım Allah'ın izniyle korkma iki gebeliğimde enfeksiyonla mücadele içinde. Bi hafta var bi hafta temiz. Bende bıktım ama napalım

Olmaz Can'ım Allah'ın izniyle korkma iki gebeliğimde enfeksiyonla mücadele içinde. Bi hafta var bi hafta temiz. Bende bıktım ama napalım
Allah hepimiz yardımcısı olsun kadın olmak çok zor birşeymiş yaa derdi bitmiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…