slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sat:9 şubattı ve ben mart 5'te kanda tahlil yaptırdım bchg:31.02 çıktı 2 gün sonra bidaha kan testi yapıldı bchg:104.2 çıktı doktorum hamilesin dedi.12 martta ultrasona baktı bebek var ama daha çok küçük ve sol yumurtalığında kist oluşmuş dedi.bende kötü bişeymi dedim yok iyi bebek ordan beslenecek 3 ay sonrada kaybolacak dedi.böyle bişey yaşayan varmı yada beni aydınlatabilecek
saol canım ay içimi rahatlattın bi kaç yere yazdım cevap veren olmadı allah senden razı olsun içimi rahatlattın inşallah seninde hamileliğin iyi geçeer
canım diğer konu açtığın yerdede söylemiştim burdanda söyleyeyim hem çok okudum hemde hemen hemen tüm arkadaşlarım ve kuzenim aynı şeyi yaşadılar 3 aydan sonra genellikle kayboluyor hiç endişelenicek birşey yok tebrik ediyorum tekrar
6.haftada kanamam oldu.hastanede yattım 3-4 gün.2 tane keseye benzeyen nokta vardı.klomenle hamile kalmıstım.doktorum ya ikiz gebelik yada biri kist demişti.biri aşağıdaydı heran düşebilirdi.yine kanamam oldu.bu sefer benden büyük bir parça düştü.ciğer gibi.eşim bile düşen parçayı gördü.bebek gitti diyerek kahrolduk o gece..doktorumu aradım.acile gittik hemen.kanamalarım bu yüzden oluyormuş.aşagıda olan kisti düşürdüğümü söylediler.cünkü çok ufaktı.ama allahıma sükürler olsun bebeğime birşey olmamış.sağsağlim ordaydı..yine hastaneye yatırdılar beni.ertesi günü kalp atışını duyduk bebeği gördük.şimdi 21 haftalık olduk.yiyecek ekmeği varmış yavrumun.allahım onu bana bağışladı.o günden sonra birdaha kanamam olmadı.bir sorunda yaşamadım.allah yavrunu sana bağışlasın.benim basımdan gecenleri okumanı isterim.burda daha ayrıntılı
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/333741-bebegimin-tutunus-hikayesi.html#post10405392
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?