Acillllllllll

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
28
Kanamam pembeydi suan kahverengi olmaya basladı ve sildikce geliyor sadece ıdrar yparken yok ama ay heycanlandım yaaa

biraz detay versen? Adetin gecikti mi?

Pembe kanama yerleşme kanaması anlamına gelir. Kahverengi ise içeride beklemiş kanın uzun süre durduktan sonra dışarı atilmasidir. Yine yerleşme kanamasından içeride kalan kısmı olabilir

Kanamam pembeydi suan kahverengi olmaya basladı ve sildikce geliyor sadece ıdrar yparken yok ama ay heycanlandım yaaa
Yerleşme kanaması 2 kez yaşadım adetinizden 4 yada 5 gün önce hafif pas rengi gibi yada çok açık pembe gün içinde bir kac kez silindikce gelen lekenme

Yerleşme kanaması 2 kez yaşadım adetinizden 4 yada 5 gün önce hafif pas rengi gibi yada çok açık pembe gün içinde bir kac kez silindikce gelen lekenme
Hiç böyle olmazdım ama anlamadım sabah oldu hala yok akmıyo sıldıkce geliyo anca

Adet adet gunu oldu ama 21 ocak son adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…