Acılma olabilirmi 10 haftalık hamileyim

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Merhabalar kızlar bugün dikkatimi çeken birşey var ben sürekli fitil kullanıyorum hep zorlanıyordum katarken dün akşam fitili katmakta zorlanmadım ve biraz ayıp olacak ama elime sürekli bombe gibi birşey değerdi rahim icinde dün küçülmüş şekilde geldi ve özel bolgeme baktığımda vajina deligimde açıklık vardı sizce bende açılmami var 10 + 4 haftalık hamileyim birde ben

Açıklık vajinada değil rahim ağzında olur yani siz aynadan bakarak gözle göremezsiniz. Drlar spekulum takıp rahim agzına bakıyor yada elle muayene de anlasılıyor.

Hım içim rahatladi canım çok teşekkür ederim vallaha bende onu düşünüp duruyorum saatlerdir Allah razı olsun sizden

Benim de şöyle oldu bugün transferin 14. Günü falat ben sadece progestanı fitil olarak alıyordum ve dediğiniz gibi sanki vajinanın içi boş bi boşluk , daha sonra 10.günü pozitifi görünce kanda doktor progestanın düşük deyip iğne verdi ondan sonra vajinaya fitil atarken daralma başladı dediğiniz gibi bende şimdi zorlayar atıyorum önce çok boştu

Açıklık vajinada değil rahim ağzında olur yani siz aynadan bakarak gözle göremezsiniz. Drlar spekulum takıp rahim agzına bakıyor yada elle muayene de anlasılıyor.
Yani Buda doğru aslında ama fitil kullanan başka bu durumu yaşayan var mı acaba neden olur

Bence tahriş oluyor o yüzden şişlik olabilir birde hamileyken genital bölgede hormonlardan dolayı değişiklik gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…