- 7 Aralık 2018
- 208
- 300
- Konu Sahibi ayva receli
39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimBol bol yürüyüş yapın, çömelme hareketleri, yerleri elle silin. Merdiven inin çıkın. Ilık dus alın, hurma yiyin. Aksak gebe yürüyüşü var. Kaldırımda onu deneyin. Ben de 41 e kadar bekledim doğmadı. Yürüyüş pek yapamadım ama. Siz bol bol yürüyün
Ay çok bilgili değilim ama son zamanlarda cinsel ilişki öneriyorlar doğumu hızlandırsın diye bol bol eşinizle vakit geçirin39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Son zamanlar o bile o kadar zor ki artıkAy çok bilgili değilim ama son zamanlarda cinsel ilişki öneriyorlar doğumu hızlandırsın diye bol bol eşinizle vakit geçirin
Doğrudur valla ama etki ediyormuş bir de şeyi duydum ama doğru mudur bilmem bir de sağlıklı olur mu doktorunuza danışın ağda yaptırmakta doğumu hızlandırıyormuşSon zamanlar o bile o kadar zor ki artık
Bunu ilk defa duydum işteDoğrudur valla ama etki ediyormuş bir de şeyi duydum ama doğru mudur bilmem bir de sağlıklı olur mu doktorunuza danışın ağda yaptırmakta doğumu hızlandırıyormuş
Bende nerede koca karı şeyi var biliyormuşumBunu ilk defa duydum işte
Aaa öyle deme ama bak arıyoruz bulamıyoruz o koca karı şeyleriniBende nerede koca karı şeyi var biliyormuşum
Bebek isterse doğum başlar bebek istemezse isterse amuda kalk faydası yok39+0 hiç açılmam yok, sancım yok. Yalancı sancım bile yok. Bebek aşağı inmemiş. Egzersize başladım. Hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim kızlar. Doğurmak istiyorum
Siz de haklısınız valla ne diyeyim. Konuşuyorum güzel enerjimi yollıyorum gel bebişim diyorum tık yok inat sanırım acıkBebek isterse doğum başlar bebek istemezse isterse amuda kalk faydası yok
Ben bu tarz başlık açanlara denk gelince hep söyledim sana da diyim. 36 da aha geliyor bebek dedi doktor. 41 de suni ile doğurdumSiz de haklısınız valla ne diyeyim. Konuşuyorum güzel enerjimi yollıyorum gel bebişim diyorum tık yok inat sanırım acık
Anaaa hahahahahha hızlandıramıyorum yani boşa strese soktum kendimi yordum o zamanBen bu tarz başlık açanlara denk gelince hep söyledim sana da diyim. 36 da aha geliyor bebek dedi doktor. 41 de suni ile doğurdum
Her şeyi yaptım yürüyüş 10 bin adımlar, çömel kalk, ananaslar bitki çayları merdiven in çık pilates. Bana mısın demedi sallana sallana ağrısız sancısız doktora gittim
Egzersizi yap doğumun kolay olur ama bebek aşağı inmeden doğum başlamıyorAnaaa hahahahahha hızlandıramıyorum yani boşa strese soktum kendimi yordum o zaman
İnmemiş işte sanki hiç inecekmiş gibi de durmuyor o zaman zorunlu sezeryan mı oluyorEgzersizi yap doğumun kolay olur ama bebek aşağı inmeden doğum başlamıyor
Yok kız benimki de inmedi suni sancı olduğum gün doktor suyu patlattı boşalttı mecburen aşağı indi benimkiİnmemiş işte sanki hiç inecekmiş gibi de durmuyor o zaman zorunlu sezeryan mı oluyor
Ayyy hadi umarım sağlıkla gelsin artık su patlatınca acıdı mıYok kız benimki de inmedi suni sancı olduğum gün doktor suyu patlattı boşalttı mecburen aşağı indi benimki
Yok acımıyor, doğumdan önceki son zaman sancılı ağrılı geri kalanda öyle aman aman bir acı yok açıkcasıAyyy hadi umarım sağlıkla gelsin artık su patlatınca acıdı mı
Valla içim ferahladı. Gelse de rahatlasam artıkYok acımıyor, doğumdan önceki son zaman sancılı ağrılı geri kalanda öyle aman aman bir acı yok açıkcası
Benim için dayanılmaz an doğumdan önceki son 20 dakika idi. Diğerleri çekiliyor bir şekilde. Onu da doğru ıkınsam belki o kadar sürmeyecekti Allahtan doktor tarif etti de kurtulduk ikimiz bebişleValla içim ferahladı. Gelse de rahatlasam artık