Açılmak istiyorum ama yapamıyorum

audreyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
240
5
621
İzmir
liseye başladığım günden beri sınıf arkadaşımdan hoşlanıyorum ama açılamadım ona.çünkü ilk zamanlar benimle hiç ilgilenmiyordu.son senemizde benimle ilgili güzel şeyler söylemiş bi arkadaşıma ama ben açılamadım yine de.hep ondan bekledim.
lise de bitti tam 4 yıl oldu kızlar.ben aynı durumdayım 4 yıldır cesaretimi toplayıp konuşamadım bi türlü =(
şimdi facebookta falan görebiliyorum sadece.
okuldayken de samimi değildik ama onu sadece görmek bile yetiyodu =( 4 aydır hiç görmedim yüzünü.görmezsen birini unutursun ya hani ben görmedikçe daha çok özlüyorum ve her gün daha da artıyo ona karşı sevgim.
haykırmak istiyorum yüzüne.ama değil yüzüne söylemek facebooktan bi msj atıp itiraf edicek cesaretim bile yok.ne yapmalıyım nasıl kurtulurum bu durumdan yardım edin lütfen bilmiyorumkismile

Ben olsaydim acilmazdin cünkü onun acilmasini beklerdim. Isteseydi o adim atardi diye düsünürdüm...

ben olsam açılırdım bence açıl onunda san ilgisi varsa bişeyler olur.
eğer yoksada sen çok üzülürsün ama sonradan üzülmektense başından üzül ve kurtul bu sıkıntıdan
başta zor olur ama unutursun inan
umarım hislerin karşılıklıdır.

ben olsam acilmazdim, ilk adimi ondan beklerdim
sana ilgisi varsa zaten gelir..
ama yinede sen bilirsin cnm

konunun başlıgını görünce kapalısınızda basınızı acmak ıstıyosunuz sandım yahu :D

Ben olsaydim acilmazdin cünkü onun acilmasini beklerdim. Isteseydi o adim atardi diye düsünürdüm...

ben olsam acilmazdim, ilk adimi ondan beklerdim
sana ilgisi varsa zaten gelir..
ama yinede sen bilirsin cnm

İlk adımı , erkeğin atması gerektiğini düşünenlerdenim

kızlar 4 yıldır sizinle aynı fikirdeyim ama bu düşünce bana zarar veriyor artık.ona hislerimi anlatmam gerektiğini düşünüyorum.bi de ben biraz tuhaf bi insanım.o benimle ilgili güzel şeyler söylemiş arkadaşıma ve o arkadaşımın gelip bana anlatacağını biliyor olması lazım.ağzında bakla ıslanmaz çünkü pek =) ben bunu duyduğumda çok sevindim ama ona bişey belli edemedim.hiç ilgilenmiyomuş gibi yaptım elimde değildi kızlar ya.onu gördüğümde kilitleniyordum.konuşmak istiyodum ama konuşamıyodum mesela en basitinden.acaba diyorum benim ona ilgim olmadığını düşünüp benimle konuşmaktan vazgeçmiş olabilir mi =) sanırım paranoyaklaştım biraz.platonik aşk paranoyaklaştırıyor insanı valla laelaelaelaelae

ben olsam açılırdım bence açıl onunda san ilgisi varsa bişeyler olur.
eğer yoksada sen çok üzülürsün ama sonradan üzülmektense başından üzül ve kurtul bu sıkıntıdan
başta zor olur ama unutursun inan
umarım hislerin karşılıklıdır.

düşününce açılmak çok mantıklı geliyo bana.en kötü ihtimalle ben senden hoşlanmıyorum kusura bakma der.üzülürüm belki evet ama umudum kalmaz en azından.içinde bi umut taşımak en kötüsü çünkü.hayatımı yaşayamıyorum.etrafımda ondan çok daha iyi biri var mesela ama ona da şans tanıyamıyorum.çünkü aklımda başkası varken bi başkasıyla olmuyo.hayatı kaçırıyorum kısacası kızlar.bu olayı çözmem lazım eyvahedigeldismile

konunun başlıgını görünce kapalısınızda basınızı acmak ıstıyosunuz sandım yahu :D

hahahah :D işte bu yoruma koptum ya sırnaşık şey gerçekten de başlık öyle bir çağrışım yapıyor kusura bakmayın ifade edememişim kendimi pek sempatiksalakcinni

Canım bende seninle aynı duruyumdayım.Belki benim ki senin durumundan daha vahim bende lisede arkadaşım olan birinden hoşlanıyorum benimkisi benden hoşlandığını 4 sene önce söyletmişti arkadaşına ,ben kabul etmemiştim kesip atmıştım. Şimdi ben ona aşığım senin gibi facebookta görüyorum ve açılamıyorum.En kötüsüde en yakın arkadaşı benden hoşlanıyor şimdi ....:(hoşlandığım kişiyi görmek için gittiğimde görmüş beni ve facebooktan bulmuş.Bu olaydan onunda haberi var.Bende açılmakta kararlıyım ama korkuyorum:2:

Ama senin şansın daha yüksek gerçekten onu seviyorsan,açıl derim sonradan ''keşke'' deme..Başkasıyla gördüğünde ne olacak sonra keşke söyleseydim belki olurdu diyceksin sana tavsiyem AÇIL gitsin en azından için rahat olur...;)

Son düzenleme:
bu duygu senin icinde kaldikca hep boyle huzursuz olucaksin. ama inanki insan yaptigi degil yapmadigi seylerden daha cok pisman olur. ve sen ileride "belki ona duygularimi soyleseydim..." diye baslayacak cok cumleler edersin. Pisman olmamak icin ona bi iliski teklifi degilde, tamamen duygularini itiraf ettigin bi msj yazabilirsin. "ben artik bu duygulari tasiyamiyorum ve sadece bilmeni istedim" diyerek ona soyleyebilirsin. Tepkisi olumsuz olsa bile hic olmazsa bu senin senelerdir icinde oldugun muammadan kurtulursun..

Bende hep erkekler açilir diye dusunenlerdendim..
ama artik boyle dusunmuyorum..
Cunku insan sevince soylememelimidir sizce?
Arkadasi anliyabiliyorum cunku bende hoslandigim birine açilamamistim, korkudan, verecegi tepkiden, belki benimle dalga geçebilir, olumsuz tepki verebilir, baskalarina anlatabilir diye.. vs vs

Ask 2 tarafli degilmidir, kizlarin ilk adimi atmasi acayip evet, ama neden kizlar ilk adimi atamaz diye bisey mi var merak ediyorum ?
:44:

Back
X