Hanımlar,
kendimi her ne kadar sabırsız biri olarak tanımlasam da sanırım hayatımda yalnızca sizlere karşı sabır sınırlarımı sonuna kadar zorlayarak, yıllardır bıkmadan usanmadan dini içerik neden yasak anlatmaya çalışıyorum, belki de benim imtihanım da sizlersiniz, sen sabırsız mısın al sana sabır imtihanı deniyor olabilir.
Öncelikle şuna bir açıklık getirelim bu site dini bir site değil, her inanca saygılı, her inanca eşit yaklaşımı misyon edindik, site içinde yer alan bizim aile bireyleri dediğimiz yani üyelerin hepsi farklı din ve mezhepten kişiler, malumunuz din insanların hassasiyeti, kutsalıdır, bizlerin görevi de herkesin inancına aynı hassasiyetle yaklaşmaktır.
Ne bir müslüman üyemiz incitilsin, ne yahudi üyemiz aşağılansın, ne deist ya da ateist üyemiz "Allahsız" denerek yerilsin.
Ayrıca kimse kimseye kendi inancını dayatsın da istemeyiz, bu sebepledir ki sitede dini konu ve yorumlar yasaktır zira din müstakildir, insanların inancı gereği yerine getirdiği dini vecibeleri de yalnızca kendisini ilgilendirir, inançlara saygısızlık veya herhangi bir inanca mensup olmamak dışlanma, hakaret edilme, tartışma konusu olmamalıdır.
Bu sitedeki mevcudiyetinizin yegane ortak noktası "Kadın" olmanızdır, din vb diğer unsurlar yalnızca sizi ilgilendirir, ister Allah'a inanırsınız, ister patatese inanırsınız, ister hiçbirine inanmazsınız, bizim için hepiniz bu ailenin değerli birer üyesisiniz ve eşitsiniz.
O halde birinizi diğerinize üstün tutmamız mümkün değildir, bu cümle şuna gidiyor, topikle alakalı bir sürü kötü içerik yapılmış, site kurallarına uymayan raporların hepsi tek tek değerlendirilecek ama rica ediyorum her zaman yapılan şu suçlama yapılmasın, dinimizi anlattık diye banlandık, hayır efendim site kurallarına uymadınız diye banlanıyorsunuz zira altını yeniden çizerek belirtelim dini içerik yasak, bakınız dini diyorum yani tüm dinleri kastediyoruz.
İçerikler ve çıkan polemikler nedeniyle konu kapatılmıştır.
Saygılarımla...