- 28 Nisan 2017
- 25
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi Serdarsultan
36 haftalik hamileyim karnıma agrilar giriyor ağrı doğum yerine çok koto vuruyor acaba acilma mi oluyor ondan mi bu agrilar??artık doğum yapmak istiyorum ya psikolojim yerle bir olmuş artık
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 haftalik hamileyim karnıma agrilar giriyor ağrı doğum yerine çok koto vuruyor acaba acilma mi oluyor ondan mi bu agrilar??artık doğum yapmak istiyorum ya psikolojim yerle bir olmuş artık(
Saol cnm aylar çabuk geçti de şu son günler geçmiyor bu ikinci hamileliğin diğeri suni sancıyla olmustu:/bu haftalarda yalancı sancılar diye bişey duymuştum ama nst ye girdiğinde doktor hemen anlar. ben anlamamıştım mesela doktor nst de sancın var demişti. bir hafta sonra doğum yapmıştım. Yolun sonuna gelmişsin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz, kendi sıkmamaya çalış ne güzel az kalmış hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak, hep güzel düşün nolur bebeğin de mutlu olsun :) rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini :)
Aşağı vuruyorsa doğum başlıyor olabilir canım ben 3 gün çektim o doğum sancısını bana da suni vereceklerdi kendi kendime yaparım ben diye inat ettim doğumhanede bir oraya bir buraya hızlı hızlı yürüye yürüye açtım şükür bebeğin yolunu. Baskılı sancı varsa doğum gibi görünüyor. Doktora gitsen ?Doğum yapamayacam diye korkuyorum suni sancıyla gene olacak diye korkuyorumbi haftadır çok sancım var karnımdan aşağı vuruyor Allah im ya
Canım riske atmaya değer mi ? Bence değmez. Oturunca yatınca geçiyor mu baskı hissi ? Mesela bende doğuma 3 gün kala yürümek bile zor geliyordu oturamiyordm hiç yatamadım. Toplasan 3 günde 4 saat uyudum ve o yorgunlukla doğuma girdim.. aşağı baskı olurdu doğacak gibi itme hissi yasardim. Eğer cidden baskı varsa doğum başlamış olabilir su nişan gelmesi inan önemli değil. Benim suyumu ebe 7cm olunca patlatmıştı. Nişanımı da bir hafta kala görmüştüm ki o da belli belirsizdi .... Neden suniden bu kdr korkuyorsn ?Diğer kizina da öyle oldu normal gittim suni sancı verdiler sabah 11 den gece 1 de anca doğum yaptım sancıları 100 e vuruyordu ntsde
Kalk lütfen doktora git bende böyle oldum. Bu belirti 2-3 cm açılmaya işaret gibi. Ay ben doğuracam senin yerine şimdiFazla yuruyemiyorum penguen gbi yürüyorumuzandığımda bile oluyo aynı ağrı fakat çocuk hareketlerinide ağrıyla az hissediyorum
Canım Su her zaman gelemeyebilir. Dediğim gibi benim 7cmde gelmişti ki biliyorsun 7cm açıklıktaki sancıyı. Bı git doktora belki der sancını çek öyle gel diye. Bana öyle demişlerdiSuyun gelmesini bekliyorum emin olmak için :/
Evet adet sancısı gibi olur. Vajina girişine baskı olur bel kısmına hafiften ağrı girer. Keşke beklemesen?Aksam acile gdecem eşim işten gelsinadet sancısı gbi ya