- 31 Ocak 2025
- 614
- 732
- 18
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 3 akraba afiyete gidiyor ikisi doğum yaptı memnunlar parisa hanımaArkadaşlar 20 haftalik hamileyim bu zamana kadar cakmak erdem hastanesinde kontrollerimi yaptirdim ama zaman yaklastikca acaba mi diyorum bu hastanelerde tecrübe yaşayan var mi ? Afiyet de Nigar hanimi öneriyorlar cok normal doğum istiyorum özellikle hangisine gitmeliyim
Normal doğum mu yapti acabaBizim 3 akraba afiyete gidiyor ikisi doğum yaptı memnunlar parisa hanıma
Sırf para için yaptıklarına bak cidden yazıklar olsun iyi ki gitmişsiniz oradan bolge hastanesinde doktor olarak kimi önerirsinizBende Erdem Hastanesi'nde doğuö yapacaktım, aylarca Ayşe Funda hanıma gittim. Son haftalarda kontrole gittiğimde acil sezeryana alacağım çocuğun suyu azalmış hazırlan hemen alacağım doğuma dedi. Bende eşime, hemen burdan kaçalım dedim. Allah'tan babam olaya el attı, beykoz devlet Hastanesi'nde 10 gün sonra normal doğum yaptım. Erdem hastanesini asla tavsiye etmem. İkinci çocuğumda çok araştırdım bölge Hastanesi'ne gittim, doktor çok konuşmuyor ama gerekli tüm bilgileri veriyor. Çocukta gerçekten problem yoksa ve anne normal doğum istiyorsa mutlaka normal doğum yapıyor ve acayip güven veren bir doktor. Onun dışında Atlas hastaneside iyi diye duymuştum.
Kac haftalik hamilesiniz akrabalarıniz normal mi yaptı sezeryan mibende ataşehir avisenna hastanesine gidiyorum iki doğumda aynı para
Normal yaptıKac haftalik hamilesiniz akrabalarıniz normal mi yaptı sezeryan mi
Evet afiyetin kucuk olmasi biraz düşündürüyor beni de ben de bu zamana kadar erdeme gidiyordum ama yaklaştıkça acaba mi diyorum fiyat farki da varmış bayaBi arkadaşımda şuan 28 haftalık devam ediyor
Bende 33 haftalık doğumu konuşmak için dün eşimle gidip görüşelim dedik eşim bu kadar küçük bi hastane olunca istemedi Avisenna 45 bin afiyet 20 bin istiyor
Sevil çankaya doktorun adı. Asla ve asla sezeryan riski olmayan hiç kimseye sezeryan yapmaz. Bu arada Erdem hastanesi çok skandallara karıştı son zamanlarda ben devlete giderim ama oraya gitmem.Sırf para için yaptıklarına bak cidden yazıklar olsun iyi ki gitmişsiniz oradan bolge hastanesinde doktor olarak kimi önerirsiniz
Kardeşim erdemde dogum yapmisti cok zaman oldu ama doktorunu hatırlamıyorum. Genel olarak memnun kaldi surecten, Sezeryan olmustu ama idrar torbasinda sorun oldu onun bir hafta sonda takılmıştı ameliyat sonrası, doktor da önemli.Arkadaşlar 20 haftalik hamileyim bu zamana kadar cakmak erdem hastanesinde kontrollerimi yaptirdim ama zaman yaklastikca acaba mi diyorum bu hastanelerde tecrübe yaşayan var mi ? Afiyet de Nigar hanimi öneriyorlar cok normal doğum istiyorum özellikle hangisine gitmeliyim
Merhaba bende aynı hastaneye gidiyorum görümcem de orda doğum yaptı biz memnunuz hangi doktora gidiyorsunuz acababende ataşehir avisenna hastanesine gidiyorum iki doğumda aynı para