açılmam var ama sancım yok suyumda gelmedi

elafiliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
4
0
34
38+6 günlük hamileyim çarşamba günü dr gittim alttan muayne etti kan geldi ve açılmam olduğunu doğumun başladığını söyledi yarın gel tekrar bakalım dedi perşembe gittim alttan gene baktı açılmamın devam ettiğini söyledi sancım yok suyumda gelmedi sizce normal mı cumartesi günü hastaneye tekrar gittim ebeler açılma var dedi doğuma daha zamanın olduğunu söyledi aynı durumda olanlar mı ağrım sancım yok ters giden birsey yoktur inşallah

merhaba, benim doktorum alttan muane edilmesini doğru bulmadığı için hiç yapmadı. nişanım gelince doktora gittiğimde alttan muane edildi ve 1,5 cm olduğu söylendi. ertesi günde doğum yaptım. doğumda 9 cm acılmam olduğu halde bebek gelmiyordu. doktorun rahim acık cocukta annede mikrop kapabilir sözlerini duydum. eğer normal doğum yapmayacaksan doktora bir sor uzun zamandır acılman olması mikrop kapmana neden olur mu?

38+6 günlük hamileyim çarşamba günü dr gittim alttan muayne etti kan geldi ve açılmam olduğunu doğumun başladığını söyledi yarın gel tekrar bakalım dedi perşembe gittim alttan gene baktı açılmamın devam ettiğini söyledi sancım yok suyumda gelmedi sizce normal mı cumartesi günü hastaneye tekrar gittim ebeler açılma var dedi doğuma daha zamanın olduğunu söyledi aynı durumda olanlar mı ağrım sancım yok ters giden birsey yoktur inşallah

Dogumun oldugu gün suyum geldigi için dra gittim 2 cm acilmam vardi sancim yoktu nstde de cikmadi 10 dkda acilmam 4 cm olmuş bebegim ufak oldugu icin sezeryana aldilar

X