• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açılmayan erkek

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorum benimki dert sayilmaz ama paylaşabileceğim birilerine ihtiyacım var.

Daha önceki konumda da bahsetmistim. Bir aya yakın bir zamandır biriyle konuşuyorum. 3-4 kez dışarıda buluştuk, konuştuk. Ilk zamanlarda ilgisini hissediyordum. Günaydın, iyi geceler mesajları vs. Ama son günlerde ben günaydın, iyi geceler vs mesajı atmazsam o atmıyor. Sadece öğleden sonraki mesajı "napiyorsun" oluyor. Bugun ben de ogleden sonra sadece napıyorsun diye sordum. Biliyorum öyle çok takılacak bir şey değil ama ben ilgisini hissetmek istiyorum, hele ki flört döneminde...

Bundan bir arkadaşıma bahsetmiştim. O da senden cesaret bulamamistir dedi. Ben o ışığı verdiğimi düşünüyorum, konuşmamla biraz da olsun ilgimle de öyle... Sen ara onun sesini duymak için diyor. Ama o beni daha önce hiç aramadı ki... Bir kere bulusalim de diyor.Bir aydır sadece mesajlasiyoruz. Ve ortada adı konulmuş bir şey yok.

Acaba yeni bi iliskiye mı hazır değil? Ya da yeni bi ilişki için cesareti mı yok? Bir ayda ilgisini yitirmis olabilir mi? Ben nasıl davranmalıyım? Aklıma takılan sorular bunlar :)))

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Hep günaydın mesajını karşı taraftan bekleyen biri bi süre sonra sıkar insanı.Ben de ilk adımı erkek atsıncılardanım ama flört döneminde 3 4 kez görüştüğünüz bi erkekle de daha yakın daha samimi olabilmelisiniz bence.Bu tür hareketler erkekleri çok sogutuyor öyle seven arar seven yapar triplerine girmemek lazım leyla mecnun hikayesi değil bu neticede

Hep günaydın mesajını karşı taraftan bekleyen biri bi süre sonra sıkar insanı.Ben de ilk adımı erkek atsıncılardanım ama flört döneminde 3 4 kez görüştüğünüz bi erkekle de daha yakın daha samimi olabilmelisiniz bence.Bu tür hareketler erkekleri çok sogutuyor öyle seven arar seven yapar triplerine girmemek lazım leyla mecnun hikayesi değil bu neticede
3-4 kez görüştük kendimi ona yakın hissediyorum orada bir sıkıntı yok. Iletisimimiz gayet güzeldi ama son 4 gündür değişti. Ama o adim atmadan ben duygularimdan bahsetsem kendimi çok kötü hissederim...

Gunaydim mesajlaei ilk basllarda katsilikliydi. Sonra sadeve ben gubaydim demeye basladim. Yani sadece ondam beklemem soz konusu degil.3-4 kez görüştük kendimi ona yakın hissediyorum orada bir sıkıntı yok. Iletisimimiz gayet güzeldi ama son 4 gündür değişti. Ama o adim atmadan ben duygularimdan bahsetsem kendimi çok kötü hissederim...

Açılamayan erkek= ömür törpüsüdür, boşa harcanan zamandır, seni yedekte tutacak kadar öz güven yanilsamasi içindedir, sen zamanını bekleyerek boşa harcarken aniden koluna başka bir kızı takıp çıkabilecek kadar süprizlerle doludur.

Not: eğer bir erkek istiyorsa ne durumda olursa olsun açılır, her türlü engeli geçer. Istemiyor ama cepte kalsıncılardan uzak durmak gerekir.

Balık baştan kokarmış derler. Buda onun gibi olabilir.
Bende bazı adımları erkeğin atmasından yanayım en azından başlarda. Tabi siz bi kaç sefer görüşmüşsünüz.
Bence bir arayın “çocuk gibi mesaj yazmaktan sıkıldım arayayım dedim, naber?” De bakalım ne olacak.
Baktın gene aynı tık yok salla gitsin :halay:

İlk başta kendi ilgi göstermiş şimdi geri çekilmiş. Bence bırak kendi yazsın günaydın iyi geceler diye. Yüz bulmasın. Zoru oyna demiyorum. Sadece bırak kendi gelsin.

Açılamayan erkek= ömür törpüsüdür, boşa harcanan zamandır, seni yedekte tutacak kadar öz güven yanilsamasi içindedir, sen zamanını bekleyerek boşa harcarken aniden koluna başka bir kızı takıp çıkabilecek kadar süprizlerle doludur.

Not: eğer bir erkek istiyorsa ne durumda olursa olsun açılır, her türlü engeli geçer. Istemiyor ama cepte kalsıncılardan uzak durmak gerekir.

Sanırım benimle özgüveni için konuşuyordu. Ve şu anda kpss 'ye de hazırlanıyorum. Onunla ilgili şeyler de sürekli aklımı karistirmiyor degil malesef...

Bu biraz istemiyorum ama cebimde kalsinciklardan sanırım. Çünkü daha önce 3 yıllık bi ilişkisi varmış, unutamamis da olabilir...

Balık baştan kokarmış derler. Buda onun gibi olabilir.
Bende bazı adımları erkeğin atmasından yanayım en azından başlarda. Tabi siz bi kaç sefer görüşmüşsünüz.
Bence bir arayın “çocuk gibi mesaj yazmaktan sıkıldım arayayım dedim, naber?” De bakalım ne olacak.
Baktın gene aynı tık yok salla gitsin :halay:

Teşekkür ederim deneyeceğim bir gün bakalım ne yapacak:)))

İlk başta kendi ilgi göstermiş şimdi geri çekilmiş. Bence bırak kendi yazsın günaydın iyi geceler diye. Yüz bulmasın. Zoru oyna demiyorum. Sadece bırak kendi gelsin.

Evet ilk başlarda hep görüşmek isterdi ve sürekli mesaj atardı. Akışına bırakmak en güzeli sanırım...

Yoo bence gayet problem edilebilecek bir konu. Evliyken zaten her şey rutine bağlıyor genellikle e bir zahmet flört döneminde ilgi,sevgi gösterilsin.
Bence de şüphe ettiğiniz gibi aklı karışık olabilir eski sevgilisinden dolayı. Ben yerinizde olsam o arayıp sormadan aramam da sormam da. Daha ne yapacaksınız? Zaten yapmışsınız.

Yoo bence gayet problem edilebilecek bir konu. Evliyken zaten her şey rutine bağlıyor genellikle e bir zahmet flört döneminde ilgi,sevgi gösterilsin.
Bence de şüphe ettiğiniz gibi aklı karışık olabilir eski sevgilisinden dolayı. Ben yerinizde olsam o arayıp sormadan aramam da sormam da. Daha ne yapacaksınız? Zaten yapmışsınız.

Inanın aklımı o kadar kurcalıyor ki istemsiz olarak... Elimden geleni yaptigimi dusnuyorum.Şimdi arayıp sormamaya karar verdim, gidisat nasil olacak bakalım...

unutamadigini kendi mi soyledi.
bence hic baslamadan uzaklasin.
bu sozlerle yaklasan ve gelen erkeklerin piskolojisi pek saglam olmaz bana gore.
olmadi zamana birakin belki tavri degisir.
ama kendinizi geri cekin ve beklentiye girmeyin bana kalirsa.
eger cok yogun duygulariniz yoksa.

Back
X