size anlatacağım kişi zamanında bnm için çok özel biriydi.ailevi sorunlarım vardı ve o hep bana destekti.sonra aramızda bir takım sorunlar oldu onlar büyüdü.ve onun askerliği yanaştığı için bitti.aslında bir kafa dinlemek olarak görmüştük.hala görüşüyorduk.
ama o ne yaptı?bir hafta içinde başka bir kız bulmuş.ve o kızla yatmış!!!!!!
kendine niye kızıyorsunki? ne kendine nede o kişiye kız.. aksine o kişiye minnet borçlusun!!! niyemi? çünkü çok geç olmadan sana gerçek yüzünü göstermiş.. unut gitsin demek kolay tabiki bizler için ama, bu kişi gerçektende tek kalemde unutulmayı hakkedecek bir kişi. gözünden akan bir damla yaşa bile değecek birisi değil belki ama ağlama demiycem sana, ağla, ağlaki içindeki zehiri dışarı akıtabil..
pehh yargılamanız yanlış sen onun için hiç birşey ifade etmeseydin tutup sana bunu anlatmazdı biraz mantıklı düşünmye çalış seni, acıtmaya çalışmış ...... ben onunda canının yandığını hissettim biraz yoksa zaten kırdığı bir insaı bir daha kırmak istemez hiçbir insan oğlu eğer bir şey hissetmiyorsa
bence hic takilma bu yasadiklarina...
bazen bazi seylerde arkani dönüp gitmeyi bilmek gerekiyor....
sana bu kadar aci yasatan insanin birgün seni mutlu edebilecegine artik sende inanmiyorsun....
unutmaya calis bence unut gitsin karsina daha düzgün insanlar cikar ve sonra bu yasadiklarin ask miydi diye sorarsin kendine...
o rüyalari görmen cok normal cünkü sen daha bitirmemissin gercekten ve ona söyleyecek cok seyin var...
ne kaldiysa icinde yaz bir mektuba dök icini gönder ona göreceksin cok iyi gelecek....
ilk önce gecmis olsun ama yüzünde yara degil canim senin ruhunda büyük yaralar acilmis...
canim kabul etmissindir zaten sen cok sorunlusun....
psikologa gittin diye baskalarini sucluyorsun bu yanlis.....
arkadaslarin mutlu seninde buna mutlu olman gerekirken sen neden ben degilde onlar diyorsun...
sunu bir kesinlestir kafanda bence bu dünya sana zarar verebileceklerin önünde ask gidiyor....
ask cok tehlikeli ayni zamanda cok güzel bir seydir ama dogru zaman dogru yer dogru insanla oldugu sürece....
verdigin teb molasi ne kadar uzarsa uzasin bunun hic bir önemi yok....
önemli olan bu molada senin kendine gelmen, kendine düzgün bir yol cizmen...
ögrencisin ilk önce kendini egitimine ver bence, okulunu bitirdikten sonra düzgün bir bulursun kendine baska hayallerin varsa onlari gerceklestirir ve hic beklemedigin bir anda hayal ettigin ask gelir seni bulur....
psikologa gitmeye devam et bence, hobiler edin kendine, seni mutlu edecek seylerle mesgul ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?