• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acım var ve dinmek bilmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceki konularını da okudum ve gerçekten şok oldum.
Bak canım bir hikaye vardı.bir işçi kasaplara et getirirken kullanılan buz dolabının içinde kalmıştı ve kendini üşüdüğüne ve donarak öleceğine o kadar şartlandırmıştı ki adamı bulduklarında ölüydü ama aslında buzdolabının bozuk olduğunu sonradan farketmişlerdi.Sonradan yapılan otopsi raporuna göre adam donarak ölmüş çıkmıştı.Yani demek istediğim kendini nasıl şartlandırırsan neye inanırsan o durum gerçekleşir.Sen hiçbir şekilde o kişiyi unutmayı kabullenmiyorsun.Hatta o kişinin ettiği hakaretteki gibi hissediyorum kendimi demişsin gerçekten yazık.Biz de sevdik zamanında ve çok acılar çektik.İlk aşık olduğum kişiyi unutmayı reddetmiştim ben de.Oysa aramızda flört durumu bile yoktu konuşma sohbet filan hiçbişey yok.Aynı okuldaydık bi de apartmanlar karşılıklı, ben onu uzaktan seviyodum onu görünce kalbim deli gibi çarpıyo filan ama çocuktan hiçbir tepki yok hatta başka bir kıza gül verirken görmüş arkadaşım ama ben hala inanmayı ve unutmayı reddediyodum. Sürekli gözümün önündeydi ve ben onu hep sevdim ama asla kendimi parçalamadım senin gibi.Ona ulaşmaya da çalışmadım.Eğer şuan unutmak istemiyosan sen de uzaktan sev ona da belli etme arama sakın karşısına da çıkma.Bak onun yüzünden annen ne kadar kötü düşünüyo senin hakkında.Belki sen annene kızıyosun ama bi düşünsene o niçin öyle düşünüyo sence. Hiçkimse için hayatını mahvetme kendine başka uğraşlar bul, hatta gir internete chat yap başka insanlarla tanış, erkek olması şart değil kız arkadaş da edinebilirsin güvenebileceğin bir arkadaş. Oyun oyna mesela gerçekten kafanı dağıtmana yardımcı olacaktır.
En önemlisi de onu unutman gerektiğini kabullen artık, onsuz daha mutlu olacağını düşün ve öyle davran
Allah yardımcın olsun,dilerim aklını başına alıp kendine yakışanı yapmaya başlarsın opuyorumnanaktan

Allah razı olsun saolasın canım benim
Evet kendime uğraşlar buldum artık onlarla ilgileniyorum ..
Saol hepsini dikkate alcam

Eski yaşadıklarını az çok hatırlıyorum.
Çok güçsüzmüş gibi konuşuyorsun. Ki bu kadar güçsüz değilsindir eminim.
Artık kendini başka şeylere odaklamaya çalış.
Hala o şahsa karşı birşeyler hissedebiliyorsan işte asıl o zaman bir sorun var demektir..

Senin dediğin gibi artık şahıs ..
Bişey hissetmiyorum bugün ve her geçen gün daha iyi anlıyorum

Back
X