Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel yazmış arkadaş.ben de aynen katılıyorum.emin ol bu acıları çeken yalnız sen değilsin.ben yıllardır temiz kalbime layık gerçek bir sevginin peşindeyim ama hiç bir zaman mutlu olabildiğim bir aşk yaşayamadım.hep acı çektim.üstelik benim elmamdan bir defa kurt çıkmadı,bir çok kez kurt çıktı.:)aşk acısı çok yıpratıcıdır.o saydığın şeyler benim de başıma geldi hak etmediğim halde.ama yürek bu bir kere sevince arkasını kolayca dönüp gidemiyor.bunu yapabilenlere her zaman imrendim ama ben nedense hep durup mücadele etmeyi,herşeyi iyilikle çözebileceğimi hayal ettim.belki de emeklerim boşa gitmesin diye düşündüm senin gibi.ama hep kendimi kandırdım.keşke bir çırpıda bizi üzen insanları hayatımızdan ve de kalbimizden çıkarabilsek.niye ben diye çok sordum Allaha ama sonunda teslimiyetten başka çarem olmadığını,Allahın takdirinden sual olmayacağını öğrenip yine Allaha sığındım.hayat kimileri için böyle maalesef.kimi insan hayırlı bir evlilik yapar mutlu olur,kimisi de böyle aşk acılarına mahkum olur.bunlardan sual olmuyor.böyle durumlarda içimiz ne kadar acısa da Allaha sığınıp,şükretmeliyiz.çok daha büyük acılarla sınanan insanların da olduğunu hatırlamalıyız.bence ayrılabildiğine de şükret.böyle sorunlu ilişkilerden çeşitli nedenlerle ayrılamayan insanlar da var.zamanla acıların küllenecek.ve emin ol sen unutacaksın ama ALLAH unutmayacak.ama bugün,ama yarın herkes hak ettiğini bulacak.şimdiki görüntüye aldanma ve boş yere hayıflanma.sadece sabret.