Acıma acınacak hale düsersin

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Kizlar iyi geceler bu aralar piskolojim bozuk. Kendimden nefret ediyorum sanki giydigim yakismiyor yakisan cok pahali alirsam eşimi zor sokma dusuncesiyle geri birakiyorum o al diye zorlasada al yakisti diye icim yana yana birakiyorum icimden ben buna ogluma neler alirim diyorum oysa eşim zaten ogluma deli divane eksigi olmuyor mesela 5 liraya bi bady giyen birini kafamda günün sıkı secebiliyorum kendim hep vasatmiş gibi hissediyorum beden sorunum var zaten 36 kalcamdan gecmez 38 bacaklarimda büzüs büzüs kalır spora gidiyorum ama hala özguven gelmedi 2 yildir calismiyorum evdeyim insanlarla muhabbetim sifir bi kadini sadece giyim degil konusma tavirlar surati herseyi tamamlar esimi bunaltmmak icin almazken esim sigarasindan geri kalmaz arabasinin hastasi surekli biyerleri yaptirir gerekli gereksiz bense böyleyim umarım acinacak hale düşmem .

Neden öyle dediniz birinimi kinadiniz ki :) acınacak halde falan degilsiniz sadece kendi hüsnü kuruntunuz. Ablamda sizin gibi paraya kiyamaz eşi para veriyor kıyafet alsin diye o da çocuğuna alıyor yine :) bence biraz kilo verip hemen alışverişe koşun :)

Şu bir gerçek ki, para harcayan ve harcatan kadın daha değerli oluyor. Erkeklerin egosu mu şişiyordur bu şekilde, artık bilemem de, böyle kadınları el üstünde tutuyorlar inanın ki.
Siz yemezseniz yedirecek birini bulurlar ALLAH korusun, kocanın iki tabağı varsa birini kıracan :)))

6 ay öncesine kadar begendiklerimi butcemiz dahilinde alirdim ama 6 aydir kendimi unuttum :( eşim cok rahat söylüyor arabaya bunu alirim diye ben ise iç sesimle kavga edip en son birakip cikiyorum

22 yaşında bu hislere kapıldıgım icin önce kendime sonra kocama kiziyorum bazen ben seni bu halinle begeniyorm diyor biliyorum lafta erkeklerin hepsi ayni olmasada bakim koku vs seyler sevdiklerinde hemfikiriz

Ayni ben. Ben kiyamadikca o kendine daha cok yatirim yapti. Ben paspalligimla kaldim. Borc hep var. Maddi sikinti hep var ama o ihtiyacim var diyip isin icinden cikti. Ben de bu gomlek 40 tl almayalim cok pahali dedim. O gitti 300 tl ayakkabi aldi. Bunun gibi ornek cok bende. Ben de simdi kafamdaki o tasarruflu kadini susturup esim al al derken aliveriyorum. Sonra ay basini getiremezken hirslanmiyorum.

Bende öyleyim bazen esim sürekli birseyler alir aslind alazim olan seyler oluyor genelde ama hep en iyisinden alir haliylede daha pahali oluyor. Ben bir bot beyendim esim tutdurdu al al al bende kiyamiyorum su anda parayi birdahaki ay alirim bu ay zaten daha giyilmez bot. Iste öyle hep oglima en iyisi i alirim kendimi bazen 2.plana atarim. Ama gercekdende para harcayan kadin el üstünde tutuluyor bu bir gercek

Kesinlikle mesela kendine 100 liraya sandalet almisligi var durumumuz pekte iyi degilken :( bazen bencillik iyi oluyor yaşlandirmiyorda

Kendinde soylemissin zaten o yüzden dikkat et o bu kadar keyfinden geri kalmiyosa ve sanada bu inkani sunuyosa sen neden geri ceviriyosun sonra bu kadın kendine bakmiyo vay giymeyi bilmiyo diye seni kucumsemeye baslarsa o zaman anlarsın geç kalma değişmeye bak yenilen

Aynı ben. Yemedim yemedim çöp oldu. Ama artık yiyorum. Para varken yemedim Borç varken yiyorum. Bunun tadı da bir başkaymış. Yine de çok yiyorum sayılmaz ama kendi sinirlarimi aştım buna da şükür :D

Şu bir gerçek ki, para harcayan ve harcatan kadın daha değerli oluyor. Erkeklerin egosu mu şişiyordur bu şekilde, artık bilemem de, böyle kadınları el üstünde tutuyorlar inanın ki.
Siz yemezseniz yedirecek birini bulurlar ALLAH korusun, kocanın iki tabağı varsa birini kıracan :)))

Bu sözü bana taa bekarken annem söylemişti hatta bircok kez soyledi.

kocanın iki tabağı varsa birini kıracan :)

Çokta doğru birsey tabiki eve incir agacı dik diyen yok ama alabilecekkende o pahali bu pahali diye bisey almayip paspal paspal gezmekte nebileyim garip.

6 aydır birşey almadım demişsin.. Fazla bunalima girmişsin 6 ay için..

Baslarda bende oyleydim,aman borcumuz var masraf olmasin vs diye.Ama baktim ki esim benim yarim kadar bile umursamiyorken ben neden kasiyorum ki dedim kendime.Ha esimin harcadigi da yine bizeydi ama kismiyordu.Bence sizde yavas yavas acilin,cunku bi zaman sonra esiniz sizi eskiye kiyaslamaya baslayip aldiginiz 50 liralik seye bile cok harciyorsun diyebilir.Ocaginizi batirin demiyorum ama dengeyi de kurun,esinizi alistirmayin:KK28:

Bence bu kısır döngüye bir dur demek için kurban bayramına şöyle güzel bi elbise al kendine en güzel bahar renklerinden :21:

ben ne kadar sıksam kocam o kadar rahat davrandı benim tespitim de bu

Back
X