- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım ne guzel soylemişşin bende boyle dusunuyorumBen bu güzel sözlere layık değilim demek istemiş içindeki tüm çirkinlikleri döküvermiş 1 kaç dakikada üzmeyin canınızı sıkmaya deymez. Nereden bileceksin sen karşındakini kendin gibi bildin iyi dilekte bulundun unutma herkes sepetindene ne varsa ondan verir iyilik varsa iyilik kötülük varsada kötülük.,.Allah yar yardımcın olsun canım amin
Canım allah sabır versın sanada. En kısa zamanda bebişlerımuz olsun bizimde. Hıc canımı sıkmadım hayatta boyle ınsanlarda varmiş dedırttıCanım öncelikle geçmiş olsun . Herşeyin vakti zamani var . Bende yeni bebeğimi kaybettim. Ama demekki daha zamani gelmemiş. Sakın kimseye kulak asma benim 3 . senem olacak. İnşallah rabbim hayırlısı ile isteyen herkesin bebeğini kucağına sağlıklıca versin..
Amin arkadasım cok tesekkurlerŞaka gibi.
Bebeğimi kaybederim diye de korkmamış, sanki anne olacağının güvencesi var gibi...
Rabbim tez vakitte sizd ve isteyenlere de nasip etsin inş..
Malesef cok yıpratıcı bır surec bırde cevre faktöru var böyle.. O sebepten kımseyle bu durumu paylasmıyorum . Amin inş cok tesekkur ederımCahil insanın hali başka. Allah böyle cezalandırmasın demiş ya birde. Kimbilir bu şekilde konuştuğu için o nasıl cezalandırılacak.
Bu şekilde konuşan insanların işi gücü yok boş boş oturmaktan millete laf sokma sanatı diye bişey geliştiriyorlar kendilerince. Kale almaya deymez. Boşverin..
Ben de çocuk için tedavi görüyorum bu arada. Süreç uzun ve yıpratıcı olabiliyor. Bunlara kendinizi hazırlayıp güçlü durmaya çalışın. Boş konuşan insanları dert edinip kendinizi yıpratmayın.Bol bol dua edip inancınızı yitirmeyin yeter..
Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin isteyen ve bu uğurda emek harcayan herkese..
Yapacak yada soyleyecek çok sey var fakat degermıydı? Orda herkes cok fazla tepkı gosterdı kendılerını perısan ettıler . Elbette bende uzuldum ama daha cok onun adına ben ve oradakı herkes onu sevgıyle karsıladık bu durumu tercıh etmesı yuregını ortaya koydu.iyi sabretmişsin. ben olsam ağzına kürekle vururdum. densiz şey
sen de inşallah tez vakitte, hayırlısıyla hamile kalırsın. böyle gerizekalıların seni üzmesine izin verme![]()
Demeye değer bile gormedım artık. Bır ınsana bır kadına yakıştıramadımNe küçük insanlar var anne olmayı hayattaki tek amaç olarak gören..
Sen insan olamamışsın yazık, anne olsan ne olur deseydin keşke.
Malesef böyle insanlar varmerhaba arkadaşlar;
1,5 yıldır doğal yolla gebe kalamıyorum. Artık tedavi için bır dr ile görüşmeye karar verdım. Tüm tetkiklerim iyi cıktı eşiminde öyle. Bu zamana kadar ruhen bedenen ne esımı ne kendımı yıpratmak istemedım bekledım.. Beklerken de yasayabilecegımız hayal kırıklıklarına kısmen hazırlandık daha guclu durmak için.
Bugün içimi acıtan şeyler oldu. Hastanenın infertilite bölümündeyim. Bırkac kişi beklıyoruz hemde tedavılerı inceliyoruz broşürden aynı zamanda umut dolu konuşmalar yapıyoruz. Ikı bayan geldi bırı hamile 6 aylıkmış. Öyle tatlıydı ki imrendim. Saglık temennilerimizi ilettık vs. Hamile kişi 1,5 yıldır gebe kalamamamı öğrenince dediki; allah böyle cezalandırmasın valla benim hemen oldu istedim . Ayyy allah korusun benim olmasa valla boşanırım kocama yazık. Dedı . Herkes şok. Bende bu durumun tıbbı acıklamasından bahsettım. Kadın yada erkek ıkı tarafında ortak paydada oldugunu kusurlu algılanmaması gerektıgını soyledım. Ordakıler tepkı gosterıncede bılmıyor demekki yargılamayalım suan özel bır donemde vs dedım. Bana döndü ay yazık ya cok acıdım hepınıze sız şimdi hıc bu durumu yasayamayacaksınz o dogum anını hamıleliği kadın olmak ne demek yasayamıcaksınız anne olmadan ne anlamı var hayatın dedı :) cahil bır bayan belli ama gözlerıne bakınca can acıtmayya calıştıgını farkettım . Eger karsımda hamıle bır bayan olmasa su topuklu ayakkabıyı agzına yapıştırrdım ki bırdaha agzından o cumleler cıkmasın bı dusunsun dedım. Bur bayanında sınırı cok bozuldu tup bebek 2 kez tutmamış bırının asılaması tutmamış vs.. Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır