merhaba arkadaşlar;
1,5 yıldır doğal yolla gebe kalamıyorum. Artık tedavi için bır dr ile görüşmeye karar verdım. Tüm tetkiklerim iyi cıktı eşiminde öyle. Bu zamana kadar ruhen bedenen ne esımı ne kendımı yıpratmak istemedım bekledım.. Beklerken de yasayabilecegımız hayal kırıklıklarına kısmen hazırlandık daha guclu durmak için.
Bugün içimi acıtan şeyler oldu. Hastanenın infertilite bölümündeyim. Bırkac kişi beklıyoruz hemde tedavılerı inceliyoruz broşürden aynı zamanda umut dolu konuşmalar yapıyoruz. Ikı bayan geldi bırı hamile 6 aylıkmış. Öyle tatlıydı ki imrendim. Saglık temennilerimizi ilettık vs. Hamile kişi 1,5 yıldır gebe kalamamamı öğrenince dediki; allah böyle cezalandırmasın valla benim hemen oldu istedim . Ayyy allah korusun benim olmasa valla boşanırım kocama yazık. Dedı . Herkes şok. Bende bu durumun tıbbı acıklamasından bahsettım. Kadın yada erkek ıkı tarafında ortak paydada oldugunu kusurlu algılanmaması gerektıgını soyledım. Ordakıler tepkı gosterıncede bılmıyor demekki yargılamayalım suan özel bır donemde vs dedım. Bana döndü ay yazık ya cok acıdım hepınıze sız şimdi hıc bu durumu yasayamayacaksınz o dogum anını hamıleliği kadın olmak ne demek yasayamıcaksınız anne olmadan ne anlamı var hayatın dedı :) cahil bır bayan belli ama gözlerıne bakınca can acıtmayya calıştıgını farkettım . Eger karsımda hamıle bır bayan olmasa su topuklu ayakkabıyı agzına yapıştırrdım ki bırdaha agzından o cumleler cıkmasın bı dusunsun dedım. Bur bayanında sınırı cok bozuldu
tup bebek 2 kez tutmamış bırının asılaması tutmamış vs.. Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır