Acımasız insanlar..

Haklısınızda. Hastanede 10 yıl cocuk sahıbı olmayan bır bayan fazlaca tepkı gosterdı. Ama anlamaya dahı calışmadı. Gıderkende ay hepsı kısırmış bunların hamıle halimle nıye geldım buraya yaa dedı :) rica edıyorum bıraz saygı dedıgımde . E ben ne yapayım alıp karnınıza cocukmu koyayım anlamadım ki ben olanı soyluyorum lanetı olan insanın cocugu olmaz dıye bılınır . Ne kadındır ne erkek dedı. Gulsemmi aglasammı bılemedım.bır mantıga oturtamadım kafamda nıye ne amacla soyluyor dıye.. Böylesı bırınıde gordum
Saniyorum ki karsilacaginiz en merhametsiz insan bu olur omrunuzde. Allah a havale etmekten baska diyecek soz bulamadim artik bu kadar berbat bir insan olamaz yani.

merhaba arkadaşlar;
1,5 yıldır doğal yolla gebe kalamıyorum. Artık tedavi için bır dr ile görüşmeye karar verdım. Tüm tetkiklerim iyi cıktı eşiminde öyle. Bu zamana kadar ruhen bedenen ne esımı ne kendımı yıpratmak istemedım bekledım.. Beklerken de yasayabilecegımız hayal kırıklıklarına kısmen hazırlandık daha guclu durmak için.
Bugün içimi acıtan şeyler oldu. Hastanenın infertilite bölümündeyim. Bırkac kişi beklıyoruz hemde tedavılerı inceliyoruz broşürden aynı zamanda umut dolu konuşmalar yapıyoruz. Ikı bayan geldi bırı hamile 6 aylıkmış. Öyle tatlıydı ki imrendim. Saglık temennilerimizi ilettık vs. Hamile kişi 1,5 yıldır gebe kalamamamı öğrenince dediki; allah böyle cezalandırmasın valla benim hemen oldu istedim . Ayyy allah korusun benim olmasa valla boşanırım kocama yazık. Dedı . Herkes şok. Bende bu durumun tıbbı acıklamasından bahsettım. Kadın yada erkek ıkı tarafında ortak paydada oldugunu kusurlu algılanmaması gerektıgını soyledım. Ordakıler tepkı gosterıncede bılmıyor demekki yargılamayalım suan özel bır donemde vs dedım. Bana döndü ay yazık ya cok acıdım hepınıze sız şimdi hıc bu durumu yasayamayacaksınz o dogum anını hamıleliği kadın olmak ne demek yasayamıcaksınız anne olmadan ne anlamı var hayatın dedı :) cahil bır bayan belli ama gözlerıne bakınca can acıtmayya calıştıgını farkettım . Eger karsımda hamıle bır bayan olmasa su topuklu ayakkabıyı agzına yapıştırrdım ki bırdaha agzından o cumleler cıkmasın bı dusunsun dedım. Bur bayanında sınırı cok bozuldu tup bebek 2 kez tutmamış bırının asılaması tutmamış vs.. Bır hemcınsımden bu tavrı acımasızlığı ben ve 4 kişi gordü. Hassas bır donem yasaysn bılır heyecan umutla gıdılıyor o dr.. Sarsıldık.. Bu nasıl ınsanlıktır
İnsanlar allaha şükür hamile kaldım ama bakalım doğurabilecek miyim çocuğum sağlıklı olacak mı diye düşünmekten çok nasıl birilerine laf soksam diye dusunuyor işte maalesef böyle zihniyetler var benim de çevremde tedavi görenler var ve hep onlara mutluluk umut veren cümleler kurarım çünkü veren Allah tır nasip kısmet ne zamansa o zaman verir kendini başkaları için yıpratma elâlem ne der ne dedi diye düşünme strese bağlı da çocuk olmaz yumurtlama dönemin değişir dikkat et madem sende de eşinde de bir problem yok strese bağlı olabilir kafandan at böyle insanları. .

Hubannn Hubannn karşına çıkan insan hem cahil hemde dengesizin tekiymiş iyi ki ona uymamışsın.Hiç dediklerine üzülme inşallah istediğin zaman ve hayırlı zamanda sende anne olacaksın.Herşeyin bi zamanı var sınanıyoruz.Ben kendimden pay etmem gerekirse 2014 senesinde 6,5 aylık erken doğum yaptım ve de yavrumu yitirdim.13 yıllık evliyim ve de yaşayan çocuğum yok.Bana bile neler neler dediler.İnsanların ağzı torba değil ki büzesin.Ben inanıyorum ki güzel haberlerini buradan alacağız.

Haklısınızda. Hastanede 10 yıl cocuk sahıbı olmayan bır bayan fazlaca tepkı gosterdı. Ama anlamaya dahı calışmadı. Gıderkende ay hepsı kısırmış bunların hamıle halimle nıye geldım buraya yaa dedı :) rica edıyorum bıraz saygı dedıgımde . E ben ne yapayım alıp karnınıza cocukmu koyayım anlamadım ki ben olanı soyluyorum lanetı olan insanın cocugu olmaz dıye bılınır . Ne kadındır ne erkek dedı. Gulsemmi aglasammı bılemedım.bır mantıga oturtamadım kafamda nıye ne amacla soyluyor dıye.. Böylesı bırınıde gordum
Off offf ne kadar da tok tok konuşmuş cahil cüheyla inşallah karnındaki sabiyle sınanmaz.Veren de Allah alanda Allah herkesin sınavı kendisine valla iyi dayanmışsınız.Sinirden yazıp yazıp siliyorum valla o kadar çok şeyi hakediyor ki.....

Off offf ne kadar da tok tok konuşmuş cahil cüheyla inşallah karnındaki sabiyle sınanmaz.Veren de Allah alanda Allah herkesin sınavı kendisine valla iyi dayanmışsınız.Sinirden yazıp yazıp siliyorum valla o kadar çok şeyi hakediyor ki.....
Ah canım rabbım sabır versın sızede. Dılerım bırgun nasıp olur bızlerede.
Ne yazıkkı cok talihsız konuşmalar oldu hıc yoktan canımız sıkıldı. Normalde kaale alınmayacl bırsey lakin orda hepımız umutla dr kapısındaydık ve altust olduk.. Ama boyle ınsanlarda var hayatta malesef dilerım bızden uzak olsunlar

İnsanlar allaha şükür hamile kaldım ama bakalım doğurabilecek miyim çocuğum sağlıklı olacak mı diye düşünmekten çok nasıl birilerine laf soksam diye dusunuyor işte maalesef böyle zihniyetler var benim de çevremde tedavi görenler var ve hep onlara mutluluk umut veren cümleler kurarım çünkü veren Allah tır nasip kısmet ne zamansa o zaman verir kendini başkaları için yıpratma elâlem ne der ne dedi diye düşünme strese bağlı da çocuk olmaz yumurtlama dönemin değişir dikkat et madem sende de eşinde de bir problem yok strese bağlı olabilir kafandan at böyle insanları. .
Benim esım dısında kımse bılmıyor . Duşünmüyoruz dedık. Ve stres sıkıntı yapmadım hıc ama içim bıraz buruk tabı her ay bır hayal kırıklıgı oluyor . Sızlerle paylasmak istedım yoksa ben sadece uzuluyorum o bayan adına

Saniyorum ki karsilacaginiz en merhametsiz insan bu olur omrunuzde. Allah a havale etmekten baska diyecek soz bulamadim artik bu kadar berbat bir insan olamaz yani.
Allah uzak etsın yuvamızdan bızden boyle insanları

Bence sosyal deney yapıyorlardı başka açıklaması olamaz ya da ruh hastası böylelerin çocukları korumaya alınmalı.Çocuğu olmayan birine lanetli diyen birinin yarın kendi çocuğu çok ağladığında uğursuz bu demesi hiç şaşırtıcı olmaz.
Aklım almadı agzından cıkanları dogrusu. Bırseyın acısını cıkarıyor gıbı konusuyordu . Uzucu onun adına

Topitop çocuğu nedir?
:KK53::KK53::KK53:banlanırım açıklamasını yapmayım şimdi . Erkek oldu diye kaç tane kurban kesmişler fatih ürek için bak noldu ailenin hazin sonu :KK62: öyle başkalarını ezerek övünmeyeceksin edepsiz kadın ya çok sinir etti beni, ii orda yolmamışsınız onu :KK45:

Ben olsaydım hamile haline bile bakmazdım ağzıma geleni sayardım... Haketmiş. sizin tavrınızada ayrıca hayran kaldım. Ben ortalığı birbirine katardım orda

Keşke bu konu yalan olsa sizde bunlari uydurmus olsaniz. ama bu insani ciddiye alamayada degmez. o kadar cahilki. insan Allah in gucune giderde karnimdakinin hayrini gormem diye korkar.

resmen beynime bişi saplandı okurken ... kendi başını yesin o nasıl konuşma tarzı oyle cahillik bile deil...

Kendinizi uzmeyin
İnsan kinadigini yasamadan olmez.

O kadın ,bebeği olunca kendini önemli görecek,kocasının onu daha çok seveceğini düşünecek kadar zavallı...
Bir kadın ,kendi hemcinsine bu kötülüğü nasıl yapar anlamıyorum,hamile kaldın da başın göğe mi erdi?

Konu sahibi,hiç üzülme 1.5 yıl dediğin nedir ki? Kaç seneden sonra mucizeyi yaşayanlar var , bu konuda ki başarı hikayelerini okuyabilirsin umut olur sana da

O kadın ,bebeği olunca kendini önemli görecek,kocasının onu daha çok seveceğini düşünecek kadar zavallı...
Bir kadın ,kendi hemcinsine bu kötülüğü nasıl yapar anlamıyorum,hamile kaldın da başın göğe mi erdi?

Konu sahibi,hiç üzülme 1.5 yıl dediğin nedir ki? Kaç seneden sonra mucizeyi yaşayanlar var , bu konuda ki başarı hikayelerini okuyabilirsin umut olur sana da
Haklısınız . Bende ilk bunu dusundum kendı hemcinsıne bunu nasıl yapar. Burda buna benzer seyler anlatılınca ınanmak istemezdım gercekten varmış boyle ınsanlar ne acı

Back
X