- 29 Aralık 2018
- 578
- 735
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
28 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var. Universite mezunu birçok kpss sınavından 75/85 arasi puan alıp yerleşemedim.Etrafimda kendi çocuğunun sınavıyla ilgilenmeyen insanlar benim sınavıyla ilgileniyor,soruyor vs vs.Kimisi gelip sen kazandın bize demiyon diyor.Kendi evlatlarıyla kıyaslıyor.Bir örnek vereyim. Amcamın iki çocuğuyla aynı sınava girecektik.Yanimda onlar için yaşın topluyorlar ona bile beni dahil etmiyorlar okadar fesatlik
Geçen teyzem söyledi aralarında "yildiztozu okadar uğraştı bir halt olamadı okudu da noldu" gibisinden hakkımda muhabbet etmişler.
Her neyse bunlara çok takılmıyorum.Ozel sektörde bir işe girmedim çünkü devamlı sınava girip çıktım şunun sonucunu da göreyim bunu da derken kaldı gitti.
Artık soğudum açıkçası.5 6 senedir instagramda sayfa yöneltiyorum 500bin 200bin 180bin takipcili 3 adet bayan sayfasini yönetiyorum .Bir kısım reklam gelirim var fakat ben sigorta vs olarak kendime iş kurmak istiyorum.Butik,'taki işleri artık çok kişi yaptığı icin siradanlasti.Ya da online üzerinden bambaşka birşey..Bana fikir verir mısınız ne yapayım,nereden başlayayım?Artık kendi ayaklarımın üstünde kendim durmak istiyorum ama başkasının emiri altında değil
Onu söyleyen kendince iyi niyetle söylüyor, emeğinizin karşılığı daha iyisi olmalı diye düşünüyor, neden üzüyorsunuz, sizi düşünen insanlar olması çok hoş değil miBen de aynı durumdayım.
Kendi el emeklerimi satıyorum instagramda. Akmasa da damlıyor işte.
Geçen bir akraba aynen şunları söyledi :
Kızım sen de senelerce okudun okudun da yaptığın işe bak . Bu paraya bu iş yapılır mı sen deli misin"
O kadar zoruma gittiki. Odama geçip biraz ağladım. Sonra yüzümü yıkayıp yine insan içine çıktım.
Napalım. Demek ki kaderimiz bu.
sayfa neki =)Ben de aynı durumdayım.
Kızım sen de senelerce okudun okudun da yaptığın işe bak . Bu paraya bu iş yapılır mı sen deli misin"
O kadar zoruma gittiki. Odama geçip biraz ağladım. Sonra yüzümü yıkayıp yine insan içine çıktım.
Instagramdan nonnunun_ignesisayfa neki =)
takıp ettım gtti çok güzellerrr =)Instagramdan nonnunun_ignesi
Ögretmenlik mesleginde o prestiji birakmayanlar utansin hanimefendi.Siz de konu sahibini teselli etmek adina koskoca ,hem de epey emektar bir meslek grubunu kötüluyorsunuz.Maaşi nedir biliyor musunuz ?Neyse o konuya hic girmeyeyim.Kpss atanma öğretmenlik vs. Zaten iyi meslekler değil bence öğretmenlik falan maaşı düşük onun yerine serbest takılmanız ilerde daha iyi gelir elde etmenizi sağlar. Prestijli bir meslek olsa üzülün diyeceğim ama şuan üzülmenize hiç gerek yok
Biliyorum ailemde çok fazla öğretmen var en kıdemlisi bile 5 bin bandında alıyor çekilen acıya değmez kaldı ki eğitim fakülteleri çok vasıfsızlaştı artıkÖgretmenlik mesleginde o prestiji birakmayanlar utansin hanimefendi.Siz de konu sahibini teselli etmek adina koskoca ,hem de epey emektar bir meslek grubunu kötüluyorsunuz.Maaşi nedir biliyor musunuz ?Neyse o konuya hic girmeyeyim.
İnsanlar böyle malesef. Kimde neyi eksik görürlerse onun üzerine gidiyorlar. Ben mebde öğretmenim mesela ama evli değilim. İnsanlar beni bu durum üzerinden iğneliyorlar. Çalıştığım okulda 6 yıldır evli, çocuğu olmayan birini de çocuk üzerinden yaralıyorlar. Bu durum onları keyiflendiriyor. Kimse kimsenin mutluluğunu istemiyor.28 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var. Universite mezunu birçok kpss sınavından 75/85 arasi puan alıp yerleşemedim.Etrafimda kendi çocuğunun sınavıyla ilgilenmeyen insanlar benim sınavıyla ilgileniyor,soruyor vs vs.Kimisi gelip sen kazandın bize demiyon diyor.Kendi evlatlarıyla kıyaslıyor.Bir örnek vereyim. Amcamın iki çocuğuyla aynı sınava girecektik.Yanimda onlar için yaşın topluyorlar ona bile beni dahil etmiyorlar okadar fesatlik
Geçen teyzem söyledi aralarında "yildiztozu okadar uğraştı bir halt olamadı okudu da noldu" gibisinden hakkımda muhabbet etmişler.
Her neyse bunlara çok takılmıyorum.Ozel sektörde bir işe girmedim çünkü devamlı sınava girip çıktım şunun sonucunu da göreyim bunu da derken kaldı gitti.
Artık soğudum açıkçası.5 6 senedir instagramda sayfa yöneltiyorum 500bin 200bin 180bin takipcili 3 adet bayan sayfasini yönetiyorum .Bir kısım reklam gelirim var fakat ben sigorta vs olarak kendime iş kurmak istiyorum.Butik,'taki işleri artık çok kişi yaptığı icin siradanlasti.Ya da online üzerinden bambaşka birşey..Bana fikir verir mısınız ne yapayım,nereden başlayayım?Artık kendi ayaklarımın üstünde kendim durmak istiyorum ama başkasının emiri altında değil
Çok güzel yaptıklarınız. Tebrik ederimInstagramdan nonnunun_ignesi
Ben de aynı durumdayım.
Kıskanmadan yorum yapılacaksa;Ben de aynı durumdayım.
O nasıl güzel bakış açısıKıskanmadan yorum yapılacaksa;
Ne güzel evde oturup k*çını büyütmek yerine,
Çabalıyorsun. Ne diyebilirim ki,takdir edilesi bir durum.
işte kıskanç,kötü kalpli insanlar da dediğiniz gibi yorumları yapar.
niye ağlıyorsunuz ki? belki de birilerinin hayalini siz yaşıyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?