Acımasız toplum

O nasıl güzel bakış açısı 👌👍
Ama öyle yani..
Hayır söyleyeyim madem, biraz inceledim ne güzel emekleriniz var. Diyorum hala 1 düğme dikemiyorsun be kızım. İpi iğneye zor geçiririm.
tek yaptığım da o zaten. Annem,anneannem“hele şu ipi iğneye geçir” der tamam o kadar devamı yok.
keşke benim de el yatkınlığım olsa ama sıfır 🤦‍♀️
görsel olarak,el işçiliği olarak çok zevkli ve beceriklisiniz. Missss

Öğretmenliği yermeyin lütfen ve bu meslegi gönülden yapacak herkese Rabbim nasip etsin.
Sosyal medya uzmanı olan arkadaşlarım var bence sertifika vs. alıp sayfanizi büyütün, nice sayfalar var bedava dünya turuna çıkıyor sırf reklam ya da promosyon ile, bol şans

Lafım öğretmenliği yerip küçük görenlere, sizlik bir durum değil. Ben de isterim ama sosyal medya ya da el emeği isler yetenek istiyor, siz de bunu fırsata cevirmissiniz ilerde de büyütürsünüz organizasyon tarzı

Ben de aynı durumdayım.

Kendi el emeklerimi satıyorum instagramda. Akmasa da damlıyor işte.

Geçen bir akraba aynen şunları söyledi :

Kızım sen de senelerce okudun okudun da yaptığın işe bak . Bu paraya bu iş yapılır mı sen deli misin"

O kadar zoruma gittiki. Odama geçip biraz ağladım. Sonra yüzümü yıkayıp yine insan içine çıktım.

Napalım. Demek ki kaderimiz bu.
Kanavicelerinize bayildim 🤗 ellerinize saglik instadan siparis verecegim 🤗🥰

Ama öyle yani..
Hayır söyleyeyim madem, biraz inceledim ne güzel emekleriniz var. Diyorum hala 1 düğme dikemiyorsun be kızım. İpi iğneye zor geçiririm.
tek yaptığım da o zaten. Annem,anneannem“hele şu ipi iğneye geçir” der tamam o kadar devamı yok.
keşke benim de el yatkınlığım olsa ama sıfır 🤦‍♀️
görsel olarak,el işçiliği olarak çok zevkli ve beceriklisiniz. Missss
Kesinlikle katiliyorum. Ben de kanavice meraklisiyim. Keske yetenegim olsa neler yapmak isterdim ama sizin gibi dügme de takili kalmisim 🙄🥴😅

Back
X