Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Ayyy kız Allah sağlık versinnn de kocan da ailen aynı şeyi kayınvalidenlerle gidecekken olduğunu düşün kdodkdjckkvşv
Ben hamileyim deyip gitmemiştim, sonra lohusayim, sonra bebeğim küçük, sonra kedim var kime bırakayım gibi alternatif bahaneler not ettim de 2. den sonrasına gerek kalmadı neyse ki. Şimdi aynı ülkeye taşımıyorum, çocuk da eşek kadar oldu, önümüzde ki maçlara bakiciz artık.

Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.

Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.

Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Bir de duşüp bayılın isterseniz

Bir de duşüp bayılın isterseniz

1659473280942.jpeg

Mlsf ben

Bilmem ben halimden memnunum😂😂
Kız evlat çoğalıp çoğalıp başına kalıyor. Kurtuluş hiç yok. Biz 3 kız bir erkek kardeşiz. Abim üniversiteyi okumaya gitti ordan yurtdışına geçti. Tatilde gelir kalır gün içinde arar. Fıstık gibi geçinirler.
Ama kızlarıyla ilişkisine baksan fena😂😂 Bizim çocuklar hastalık dert oldu mu anneannede. Bir haftadır oğlum yok çünkü yazlıkta anneannemde kalçam dedi. Babaannesinde kalmak itemez ben de izin vermezdim. Kadın tatil yapamıyor çocuk bakmaktan.
Ondan kesinlikle oğlan çocuğu mantıklı en azından 20den sonra senden gidiyor. Arıyor soruyor sesini duyuyorsun özleyince görüyorsun tamam. Evlenip bu sefer çoluk çocuk dayanmıyorlar kapına😬
Doğru ben zırt pırt kapılarındayım asla düşmüyorum tepelerinden jdkfffkf evlendim ama masrafım devam ediyo ajdjdjdkf

Acımasız yorum istiyorsun demek👿

Ağla ağla... Sürekli ağla. Kocanın aklına "geçirdiğim en berbat tatil" sorusunun cevabı olarak geç tarihe. Sen böyle ev kedisi gibi takıl.
Sonra bir gün biri gelir senin o kafanda yaşadığın pembe köşkü başına yıkar, sen de piremses kıyafetlerini toplayıp babaevine dönerken bulursun kendini.

Şimdi. Ya bir yetişkin gibi davran ya da hazır kayıtlar başlamışken git kreşe yazıl. OK?

Acımasız yorum istiyorsun demek👿

Ağla ağla... Sürekli ağla. Kocanın aklına "geçirdiğim en berbat tatil" sorusunun cevabı olarak geç tarihe. Sen böyle ev kedisi gibi takıl.
Sonra bir gün biri gelir senin o kafanda yaşadığın pembe köşkü başına yıkar, sen de piremses kıyafetlerini toplayıp babaevine dönerken bulursun kendini.

Şimdi. Ya bir yetişkin gibi davran ya da hazır kayıtlar başlamışken git kreşe yazıl. OK?
Öldüm

İlla aileyle tatil istiyorsan geçerken uğra kayınvalideni al hahahaha
Rota yeniden belirleniyor ahshdjdjdjd ailemle degil ANAMLA istiyorum. Offfff anneme itaat ediceksin kocası sözleri tam ya. Tam 20 dkdır kocama ailemi övüyorum bugün kayıtlara geçsin ya

Rota yeniden belirleniyor ahshdjdjdjd ailemle degil ANAMLA istiyorum. Offfff anneme itaat ediceksin kocası sözleri tam ya. Tam 20 dkdır kocama ailemi övüyorum bugün kayıtlara geçsin ya

Çekilecek dert değilsiniz.eşinizin yerinde ferhat olsa deldiği taşlardan özür dileyecek konuma gelmişti çoktan."bunun için miydi?"diye.

İşte nedense kız tarafı hep melek. Bir kızı bir oğlu olsun kadın yarı melek yarı şeytan oluyor😁😁 Benim de ailem bana melek geliyor da annem melek değil aslında 😬

Melek değillerdir ama cidden eşimi bir defa kirmadilar. Birlikte gezdik, tatile de gittik ailemle, eşim çok sever özellikle babami cok sever anlasirlar kendi ailesi bike farkinda esimin babamla iliskisinin.

Ama ben bir şey yapmasam melek olsam da kvnin ağzi durmazdi. 😂 Biraz da ondan.

Konu sahibi bir füze de benden:)
Memeden kesilmeyen gıcık erkeklerin kadın versiyonusunuz,illede anam illede anam diyerek yerde tepinmediginiz kalmış bir tek.Kocayla mis gibi tatil yapmak varken adama yaşattığınıza bakın.Boyle giderse çok sürmez adam sizi geri donulmeyen bir tatile çıkarır ,annenizle bekar bekar gezersiniz.Oldu mu? Kafada birşey yandı mı?Bi aydinlandiniz sanki......

Konu sahibi bir füze de benden:)
Memeden kesilmeyen gıcık erkeklerin kadın versiyonusunuz,illede anam illede anam diyerek yerde tepinmediginiz kalmış bir tek.Kocayla mis gibi tatil yapmak varken adama yaşattığınıza bakın.Boyle giderse çok sürmez adam sizi geri donulmeyen bir tatile çıkarır ,annenizle bekar bekar gezersiniz.Oldu mu? Kafada birşey yandı mı?Bi aydinlandiniz sanki......
Ya işte normalde böyle bir insan asla değilim. Bazen eşim hafta sonu hadi babamlara (aileme) gidelim der ben kalsın ay yatcam derim. Şehirler farklı. Yani öyle çok bu tarz hareketlerim olmuyor ekstrem bir duygusallık ve üzüntü taşıyorum

Ya işte normalde böyle bir insan asla değilim. Bazen eşim hafta sonu hadi babamlara (aileme) gidelim der ben kalsın ay yatcam derim. Şehirler farklı. Yani öyle çok bu tarz hareketlerim olmuyor ekstrem bir duygusallık ve üzüntü taşıyorum
İçinizde yaşayın adama yansıtmayın.Aynı şeyi kocanız yapsa nasıl hissedersiniz?"Benimle tatil yapmak istemiyor musun?" diye adama gönül koyar,belki o tatil milad olur evliliğinizi sorgulardınız.Adam belli etmesede ne düşündüğünü bilemezsiniz ve ilerde bunu nasıl yansıyacağını....

İçinizde yaşayın adama yansıtmayın.Aynı şeyi kocanız yapsa nasıl hissedersiniz?"Benimle tatil yapmak istemiyor musun?" diye adama gönül koyar,belki o tatil milad olur evliliğinizi sorgulardınız.Adam belli etmesede ne düşündüğünü bilemezsiniz ve ilerde bunu nasıl yansıyacağını....
Ben cok feci olay cıkarır ailesinin yanında da laf sokardım. Eşim düşündüğünü söyler kızdı da sonra işte ben de sakinleştim biraz. Kardeşimi mesajla darlıyorum 😄

Back
X