Çok iyi kalpliyse cennete gitsin. Bence sizin aşktan gözünüz kör olmuş ya da daha iyisini bulamam diye düşünüyorsunuz da bu adam da öyle çok matah biri değil. Bana burada daha mutsuz evliliğiniz, tartışmalarınızla ilgili bolca konu okuyacakmışız gibi geliyor. Yorumları okumadım, parayı verdiniz bilmiyorum ama şahsen nikahlı kocam değilse bir erkeğe borç vermem. Kocam da hak ediyorsa veririm. Tutup da benden habersiz, sorumsuzca bir yerlerde borçlandıysa ona da yardım etmem kendi düşen ağlamaz.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Ekonomik sorunlar kapıdan girdiğinde de aşk bacadan çıkar bunu unutmayın. Mutlu ve istikrarlı bir ilişki için iki tarafın da çabalaması biraz hevesli olması lazım. Bu adam günü çıkarmak için yaşıyor bir gelecek planı yok, bencil ve sorumsuz. Yarın öbür gün çocuğunuz olsa yazık mesela. Kenara eğitimi geleceği için para atan bir babası olmayacak. Evler şu an zaten pahalı gelecekte almak iyice imkansızlaşacak ve anne babasının kira, geçim, borç kavgalarının arasında büyümeye çalışacak. Şimdi aynı çatı altında değilsiniz diye bazı şeyler daha tolere edilebilir geliyor ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bu adamla hayatınızın hatasına doğru yürüyorsunuz. Demiştik bunları demeyiz umarım ileride.