merhaba hanimlar.
Hasta ve hastaliginin tedavisi olmayan bir kizim vardii. 7 aylikti henuzz 7 AYLIKK ;((((( dunyalar tatlisi bir melektii beni hayata bagladii resmenn yeniden yasadigimi hissetmeye baslamistim tam derken hastaligini ogrendimm daha bir haftalikkenn...sonra genetik oldugunu vee tum hamileligimde bu hastilkta bebeklerimin olabilecegini tek care tup bebek oldugunu ogrendimm....;((((((
sonra 56 gun kuvezde gecirdi yawrum eve donduk hastane maceramiz bitmedii bir turluu doktorlar hastaligi orta seviye ve biz bu hastlikta buyuyen cocuk gormedik dediler inanmadimm dunyamm basima yikildiiii.kendimi kaybettimm sonra o hastalikta daha ileri seviyede cocuklar oldugunu gordum nette beterin beteriiinden sakla rabbim hamd olsun dedim benim kizim ne kalirdi ki yaninda ama yasiyolardi onlar benim kizima omur bictilerr....
7 ayyy boyunca vucudu yaralar icinde kaldi tirnaklarii dokulduuuuuu;((((
sonra dis bile cikardi biliyomusunuzz artik rabbimin dedigi olacak diyorumdum hergun dua ediyordumm zaten rabbima inannan inancli biriyim...
sonra bir hafta atesler icinde kaldi yawrumm mikrop kapmis dediler kan aldilar uc tup eve geldik melegim uyuyor yemek yiyor gozlerini acmior anlamadimm sonra hasteneden aradilar kani eksikmis kan vereceklerini solediler kan transferi yapildi kizim atesi 40 a yukseldii tekrar yarida kestilerr zaten hastaligi kaldiramiordu kii sonunda 9 gun hastanede kaldiktan sonra melegimm su icmez oldu nefes bile dogru duzgun alamiyordu inanin yazmakta zorlaniyorum ama anlatmak istiyorum ;( sonra ne sutunu ne suyunu icmedii dudaklari o mivnicik dudaklari kurudu uyuyamadim o gece rabbime yoneldimm sabah 5 ti Rabbim emanet verdin bana ama ozel bir emanet ti benimkisi dedim fazla cekmesin ne olur dedim al yanina ;((((( kizimm sonra ayrildi annesindenn oda istemiyorduu biliyorumm gozlerime bakti gitmeden hep sen benim yuregimsin diyorudum su anda bomboss yuregim gitti cunku canimm herseyimm melegimmmmmm;((((((
bunlari nie buraya yazdimm sizde annesiniz benim bu acimm yuregiminn yangini nasil gider gitmeyecek biliyorumm kendimi alamiyorummmm gelemiyorumm bi turluuu kendimeee cok zorrmus evlat acisi peygamber efendimiz bile yasamis Allah kimseye evlat acisi yasatmasinnn yasatana da yardim sabir eylesinnn....
Allah razi olsun Saolun Sozun bittigi tukendigi yerdeyimm....
merhaba hanimlar.
Hasta ve hastaliginin tedavisi olmayan bir kizim vardii. 7 aylikti henuzz 7 AYLIKK ;((((( dunyalar tatlisi bir melektii beni hayata bagladii resmenn yeniden yasadigimi hissetmeye baslamistim tam derken hastaligini ogrendimm daha bir haftalikkenn...sonra genetik oldugunu vee tum hamileligimde bu hastilkta bebeklerimin olabilecegini tek care tup bebek oldugunu ogrendimm....;((((((
sonra 56 gun kuvezde gecirdi yawrum eve donduk hastane maceramiz bitmedii bir turluu doktorlar hastaligi orta seviye ve biz bu hastlikta buyuyen cocuk gormedik dediler inanmadimm dunyamm basima yikildiiii.kendimi kaybettimm sonra o hastalikta daha ileri seviyede cocuklar oldugunu gordum nette beterin beteriiinden sakla rabbim hamd olsun dedim benim kizim ne kalirdi ki yaninda ama yasiyolardi onlar benim kizima omur bictilerr....
sonra dis bile cikardi biliyomusunuzz artik rabbimin dedigi olacak diyorumdum hergun dua ediyordumm zaten rabbima inannan inancli biriyim...
sonra bir hafta atesler icinde kaldi yawrumm mikrop kapmis dediler kan aldilar uc tup eve geldik melegim uyuyor yemek yiyor gozlerini acmior anlamadimm sonra hasteneden aradilar kani eksikmis kan vereceklerini solediler kan transferi yapildi kizim atesi 40 a yukseldii tekrar yarida kestilerr zaten hastaligi kaldiramiordu kii sonunda 9 gun hastanede kaldiktan sonra melegimm su icmez oldu nefes bile dogru duzgun alamiyordu inanin yazmakta zorlaniyorum ama anlatmak istiyorum ;( sonra ne sutunu ne suyunu icmedii dudaklari o mivnicik dudaklari kurudu uyuyamadim o gece rabbime yoneldimm sabah 5 ti Rabbim emanet verdin bana ama ozel bir emanet ti benimkisi dedim fazla cekmesin ne olur dedim al yanina ;((((( kizimm sonra ayrildi annesindenn oda istemiyorduu biliyorumm gozlerime bakti gitmeden hep sen benim yuregimsin diyorudum su anda bomboss yuregim gitti cunku canimm herseyimm melegimmmmmm;((((((
bunlari nie buraya yazdimm sizde annesiniz benim bu acimm yuregiminn yangini nasil gider gitmeyecek biliyorumm kendimi alamiyorummmm gelemiyorumm bi turluuu kendimeee cok zorrmus evlat acisi peygamber efendimiz bile yasamis Allah kimseye evlat acisi yasatmasinnn yasatana da yardim sabir eylesinnn....
canım Allahım kalbine ferahlık versin sana ve eşine güç ve sabır versin inşallah rabbim en yakın zamanda bu acılarını azaltacak(asla yok olmaz) sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat versin
okurken çok ağladım aklıma kızımın son gecesi geldi benim kızım erken doğdu 10 gün küvezde yaşadı son gece çok kötü idi onu dr bana sadece 30 sn gösterdi o benim için en kötü anlardan biriydisabaha karşı süt sağmaya kalktım ama içimde bir daralma allahım meleğimi bana bağışala diyeceğime cennetine al yavrumu dedim o saatlerde bebeğim ölmüş eşim uyumamı sağladı uyurken kuzumu gördüm çok mutlu ve iyiydi gülüyordu şimdi mutlu olduğunu biliyorum inşallah rabbim onu kucağıma almama izin verecek :)
Allahım yardım etsin sana ve eşine
Allah razi olsun tesekkur ederim.Ben son gune kadar kizimin iyi olacagina inaniyordum nasil bir dusunce ki aklima girmis bir umud icimde hic tukenmiyor(( doktorlar bu hafta kaybedebiliriz son gunleri demelerine ragmen hayir iyi olacak kizim diyordumm iyi olacak insallah ... ;((( nasil ki bir dua ettim rabbim o kelimeleri agzimdan cikardi sizin gibi kii kizimda gitmek istemiyordu bir hafta oyle gozlerime bakarak direndi yawrumm ;((((
Simdi dua ederken rabbim annesizligini babasizligini hissetitrme melegime diyorum ;( Insallah bize ahirette sefaatci olacak bizi orada karsiliyacak melegimm cok ozluyorumm onu ;(( cok agliyorumm Allah affetsin ama Rabbimden gelene hamd olsun yinede...
Mevlananin dedigi gibi Kahrinda hos Lutfunda hos...Yuce Rabbim Sizede sabirlar versin Evlat acisina daglar bile dayanmazmis sinavlarin en agiri Rabbim basariyla cikmayi nasip etsin Yar ve yardimciniz olsun Bir daha bu acilari yasatmasin... cumlemizin sizinde esinizinde insallah...
Saglicakla imanla kalin ALLAH RAZI OLSUN...
Okurken gozyslarımı tutumadım rabbım ıcın hyrlısı olan buymuş bol bol dua edın allah sızınde yardmcınız olsun allahım sabır versınmerhaba hanimlar.
Rüya
Okurken ben de tutamadım gözyaşalarımıhenüz anne olamadım ama öyle anlatmışsın ki sanki yaşadım anlattıklarını. Allah'ın hiçbir hikmetinden sual olunmaz biliyorum ama çok zor senin yaşadıkların ve evlatlarnı kaybeden tüm anaların yaşadıkları. Belki onun günahsız bir can olarak Allah'ın cennetine kabul edeceği bir melek olduğunu düşünmek yüreğine bir nebze olsun su serper. Allah sana da eşine de sabır ve uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Annem hep derki "başkalarının senin için ettiği dualar daha çok kabul olur." Emin ol senin için dua eden bir süeü kişiye bir kişi daha eklendi.
okurken tutamadım gözyaşlarımı ne söylense acınız hafiflemez farkındayım çok şükür ki imanımız var da bu gibi durumlar karşısında sabırla Rabbimize yöneliyoruz. İnşallah meleğinin acısını hafifletecek evlatların olur onların kokusuyla bu acılarını dindirirsin çok üzüldümbebek ölümleri beni çok etkiliyor Rabbim meleğini ahirette sana şefaatçi eyler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?