• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası hayatım

Annema

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
61
8
3
26
İçimi dokesim var. Döktükten sonra insanların tepkisiyle daha da kotu olacağımı düşünüyorum. İyi gitmeyen bir evlilik ve yeni evliyiz. Aile ilişkileri soğuk. . bu hayatta hiç bir şeyi başaramadım. Çabaladım, çabaladım. Bir şeylerin yolunda gitmesi için uğraştım bu uğursuzluk mu kader mi bilemem. Belki de çabalarken hata yaptım. Her neyse nasıl düzelecek her şey nasıl değişecek ben ne yapacağım. Çaresizim. . bu hayatı seviyorum.bu dünyayı seviyorum. Ama her şeyim çalındı. Bütün umutlarım. Bütün hayallerim .. soğuğum bu günlerde durgun. Hayattan zevk almıyorum insanın hayatı nasıl böyle rezil olabiliyor? Nasıl bu kadar hayatıma kotu insanlar girebilir nasıl girdiler ben ne kadar inandimm üzülüyorum kotu insanlara inanirken ne vakit kaybetmişim ömrümden ömür gitti.

Hiç sekmiyor hiç. Nerede kötü bir evlilik, mutsuz insan, sorunlu hayat var orada haldır haldır çocuk yapmaya çalışma mutlaka oluyor. Çogacayib.
Çocuk bir tutunma aracı. Çocuk olmazsa birbirlerini daha çabuk gözden çıkaracaklar, çocuğum için diye bi bahane var, malesef bazı yerde çok geçerli.

Mutsuzsanız, mutsuz olduğunuz yerden, sizi mutsuz eden kişilerden kurtulun önce… Yok mutsuzluk sizin içinizdeyse kime nereye giderseniz mutsuz olacaksınız, o yüzden oturun yerinizde, lütfen çocuk yapmayın…

İçimi dokesim var. Döktükten sonra insanların tepkisiyle daha da kotu olacağımı düşünüyorum. İyi gitmeyen bir evlilik ve yeni evliyiz. Aile ilişkileri soğuk. . bu hayatta hiç bir şeyi başaramadım. Çabaladım, çabaladım. Bir şeylerin yolunda gitmesi için uğraştım bu uğursuzluk mu kader mi bilemem. Belki de çabalarken hata yaptım. Her neyse nasıl düzelecek her şey nasıl değişecek ben ne yapacağım. Çaresizim. . bu hayatı seviyorum.bu dünyayı seviyorum. Ama her şeyim çalındı. Bütün umutlarım. Bütün hayallerim .. soğuğum bu günlerde durgun. Hayattan zevk almıyorum insanın hayatı nasıl böyle rezil olabiliyor? Nasıl bu kadar hayatıma kotu insanlar girebilir nasıl girdiler ben ne kadar inandimm üzülüyorum kotu insanlara inanirken ne vakit kaybetmişim ömrümden ömür gitti.
İyi hissetmek kitabına göre aşırı genelleme ve çarpıtma yapıyorsunuz.Mutlaka içinizden gelerek yaptığınız şeyler vardır iyi evlat olmak ,sorumluluklarınızı yerine getirmek gibi...Kendinize acimayin

hayatta bazen olur böyle. herkese oluyor ama geçiyor merak etmeyin. ve biriktirmemeyi öğrenin bu deneyiminizden. yoksa tabi ki patlayacak hale gelirsiniz. o zaman tabi ki bir sürü düşmanınız olur. kişilere tahammül göstermek zorunda değilsiniz. isteklerinizi ve istemediklerinizi insanlara zamanında söylemeyi de öğrendiniz şimdi. bakın cebiniz ne kadar dolmuş. bu ceple artık adımlarınızı atarken özgüvenle umutla atın. siz size yetersiniz. ne münasebet fedakarlık yapmak. ilk önce kendi hayatınız. fedakarlık iyi bişi değildir. "evlilik bitince başarısızım" saçmalığı da toplumsal kültürün kodlaması sadece. asıl başarısızlık, asıl çaresizlik evliliği bitirememek. o kişilere daha çok yardım gerek. kurban psikolojisinden acil çıkın. dediğiniz gibi zaman kıymetli. öğrendiğiniz bu derslerle yarın ilk iş hayata devam etmek :KK66:

Kötüyü çağırdıkça gelirmiş iyi şeyler düşünmez misiniz hiç olumlama yapmayı deneyin bence.Bazen gözümüzün önündeki güzel şeyleri görmüyoruz yada görmek istemiyoruz
Böyle böyle delirdiniz ya. İyiye odaklanmak güzel ama her şey gerçekten kötüyse, gerçeklere gözümüzü kapatmak sorunları dağ gibi yapmaktan başka bi işe yaramıyor. Çözülmesi gereken sorun varsa çözülür. Yok iyiye odaklan bilmem ne şizofren olucaksınız bu gidişle.

Pardon sizeneeeeeeeeee.
Mutsuz evlilik ve mutsuz bir yuvada nasıl sağlıklı bir çocuk yetiştireceginizi düşünüyorsunuz. Doğmamış çocuğunuza bunu yazan insanlar acıyor ama siz acimiyorsunuz. Çocuk sizin evlilik kurtarıcınız değil, çocuk sizin kurtarıcınız değil, farkına varın artık

Back
X