• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acınası hayatım

Aman bıktık sizin gibilerden. Boyle sorumsuz vurdumduymazlar cocuk yapiyor boy boy sonra topluma musallat ediyorlar. Insallah cocugunuz olmaz da kimsenin gunahina girmezsiniz. Bunun disinda bir kosede mutsuzluktan bayilabilirsiniz tabi bizim icin sorun yok. Sonucta bize neeeeee?🤣

Böyle böyle delirdiniz ya. İyiye odaklanmak güzel ama her şey gerçekten kötüyse, gerçeklere gözümüzü kapatmak sorunları dağ gibi yapmaktan başka bi işe yaramıyor. Çözülmesi gereken sorun varsa çözülür. Yok iyiye odaklan bilmem ne şizofren olucaksınız bu gidişle.
Nerenizden okudunuz bilmem ama gözünüzü kapatıp kör rolü yapın demedim bu bir .Herşeyi sorun yapan birisi gibi geldiği için bu cevabı verdim bu iki.Benim cevabım seni ilgilendirmez bu da üç.

Hiç sekmiyor hiç. Nerede kötü bir evlilik, mutsuz insan, sorunlu hayat var orada haldır haldır çocuk yapmaya çalışma mutlaka oluyor. Çogacayib.
Çünkü iyi bir baba ama iyi bir koca değil demek için…
Vicdan yapacak bir şey lazım. Tutunmak için bir zorunluluk yaratacak kafasında. Ben bu hayata mahkumum , çocuğum için diye.

Mutlu değilsin ve iyi gitmeyen bir evliliğin var. Boşanmayı düşünüyor musun?

Back
X