acının üstüne mi gitmeli? yoksa hatıralardan hatırlamayana kadar kaçmalı mı?

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
evet bayanlar hangisi sizce daha kolay acınızı azaltır?

ağlamadan, güçlüyüm diyerek kaçmak mı gerek bütüüün hatıralardan???
yoksa ;
acı çeke çeke üstüne gitmek, inadına aynı şarkıları dinleyerek, ağlayarak sızlayarak, resimlerine bakarak, her birine tek tek bakıp bişi ifade etmeyene dek. en cok kullanılanlar klasorunden sıradanlaşmışlara geçene kadar. elbet bi gun artık baymaya baslar nasıl olsa diyerek,daha çok hatırlayıp daha çok sıkana kadar uğraşmak mı gerek???
boshayallersmile

canım aynı durumda biri olarak:teselli:
yeri gelince hatıralara saatlerce bakıp tabiri caizse zırlayacaksın
yeri gelince hiç hatırlamayacaksın bile
bu dönemler böyle geçiyor malesef
önemli olan kendini çok fazla melankolik bir ruha sokmamanguclubacismile

Özellikle unutmak için kendini mutsuz etmeninde anlamı yok ama kaçmanın hiç faydası yok. Mutlaka yüzleşmek lazım,derdini çekmek lazım ki zehiri içinden atasın. Bir gün kendiliğinden azalıveriyor, hiçbirşey yerinde saymıyor.

Güçlüyümdür..Güçlü rollerine bürünürüm...
ıçim kan ağlasada dışıma kusmam. Unutmaya koyulurum hemen...
Bile bile acı cektiremem kendime...

Son düzenleme:
insanın endine eziyet etmemesi gerekir..ama gerçeklerle yüzleşmekte iyidir..içine atacagına bırak aksın gözyaşların ama tarkanında dedigi gibi..

gün dogmadan unutacaksın insafsızı

Türkçe ve slow müzik dinleyemem,dinlemek iyi gelmiyor.güçlü olmak lazım evet,gidenin arkasından yas tutmaya gerek yok,yenileri gelicektir ama önemli olan aynı hataları yapmamak di mii..yeri gelince ağlanırda,kafanı yastıklara gömersin,koskoca kalabalıklarda atarsın kendini wc ye ağlarsın da,sevgililere bakamazsın da...herşeyi yaşarsın ama herbirinin dozu olmalı,öyle durup çürüdüğünü hissetmemelisinnguclubacismile

olmuyor ne yazıkki.
ne kadar güçlüyüm desende öyle bir an geliyorki gözyaşların kendiliğinden akıyor.
bende topladım kaldırdım resimleri.
sık sık bakmıyorum.
ama bazen içimden geliyor.
çıkarıp bakıyorum.ağlıyorum.
çok içim acıyor.ama napim.anılarım onlar benim.aklımdan silinmiyorki.
inş geçer bu günler bir gün sıradan olurlar bizim için.baktığımızda ay ben bu adam için mi üzülmüşüm diceğimiz günler gelir.

canım unutayım diye cebelleşirken kendinle her türlü yol mübah zatenkaydirigubbakcemile3
ama bence uzak durmak onu hatırlatan herşeyden daha kolay kılıyo bişeyleria.sa.sa.s

gelir canım arkadaşım gelir o günler hiç merak etme her acının ilacı zaman...
Allah başka dert vermesin:Saruboceq:

şimdi bence en sağlıklısı doğruları yanlışları düşünmek bi süre. yani ne ders çıkarabilirim neleri yanlış yaptım neleri doğru yaptım. hayatımda nasıl bi insan istiyorum bunlara karar vermek soğukkanlılıkla. daha sonraysa kesinlikle kaçmalı insan. eğer kesinse bitişi artık bi daha geriye bakıp ağlayıp zırlamanın hiç bi faydası olmuyor tam tersi gttikçe hayattan kopuyorsun. hiç gerek yok

evet bunun blincinde oluyor insan fakat yapamıosunki severken
kolay olmuyor işte
bilmek söylemek kolay uygulamak zor

ben bi örnek veriyim hemen delikafadulden
ünivdeyken ayrılığımda gerçeklerle yüzleşme yolunu seçtiğimden haftada bi kere en sevdğimiz mekana gider müzik dinlerdim..artık kabullen derdim kendime, burda o yok şuan ve sen yalnızsın!!.birlikte gittiğimiz her yere inadına giderdimm ki onunla geçirdiğim hatıralar iyice eskisin, üstüne kat kat yenileri eklensin diye...

Kesinlikle acinin üstüne gidilmeli..
Cünkü sen kactikca onlar daha cok gelecekler pesinden.
Duygulari ne kadar bastirmaya calisirsan daha cok dibe cekeceklerdir seni.
Tam "Heh tamam unuttum" dediginiz anda onu hatirlatan en ufak bir igne bile darma dagin olmaniza yetecektir.
Fotograflar mi var? Hergün bakin, acinizi iliklerinizde hissedin,aglayin,sizlayin..
Sarkilar onu mu hatirlatiyor ? Aldirmayin, sesi verin ve dinleyin.
Kösedeki cay bahcesinde onunla az mi oturmamistiniz? Yolunuzu degistirmeyin, gerekirse hergün gecin oranin önünden.. Hatta bi kiyak gecip ,oturup cay ismarlayin kendinize..
Zamanla- tam olarak bitmese de- acinizin ne kadar hafifledigini göreceksiniz.
Yeterki onlarla yüzlesmesini bilin.

Üzerine gittiğim anlar da çok oldu,kaçtığım da..:gitme:
Bile bile canımı yakmak bana iyi geliyor aslında..
Ne kadar çok yüzleşirsem,gözyaşı dökersem o kadar kendimi iyi hissediyorum..
Sonunda dökecek yaşım da kalmadı işte...

Ben Acı çekmeyi seviyorum sanırım.
ınadına bağıra bağıra Ağlar
ınadıda kendi içimi acıtacak şeyler bulur yaşarım..
Zamanla kabuk bağlar
Ama ara ara kanatırım kabuğumu..
Hiç bir zaman Geçmez..Geçmesinde...Acılarımı Hüzünlerimi seviyorum ben..

görmemezlikten gelmek bir süre idare edebilir. ya sonra ne olacak?
en iyisi doya doya yaşamak:1no2:

Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor bir an aklımdan çıkmıyor ağladığımı kimse görmüyor en çok ilk uyandığımda kötü hissediyorum içim yanıyor ailemle gülüyorum yattığımda tekrar ağlıyorum zaman durdu sanki ama biliyorum geçecek...
ona alıştığım gibi onsuzluğuda alışacağım...

ben kaçanlardanım(
bi hayal kırıklığı yaşadığımda hemen üstünü örterim..
hatırlatıcak ne varsa kaldırırım gözümün önünden
aynı şarkıları hiç dinlemem

biri sorduğunda gülerim hahaha o kimdiki derim..
grur yaparım kendi kendime..
etrafıma fazla yansıtmam belirli kişiler bilirler..onlarada zamanla güçlü maskemi takarım.

sağlıklı bi durum değil..
ama ben güçlü olmaktan önce
kendimi güçlü olduğuma inandırmaya çalışıyorum
zamanla inanıyorumda.

tuzlesmelisin acilarinla ki o kullensin
oyle yapmalısın ustune gidip yasayıp gecmesini beklemelisin yeri geldiginde unutulacak zaten

Hatıralardan kaçarak bir yere varılacağını sanmıyorum,kaçtıkça daha çok üstüne gelir insanın birşeyler.mafoldumbenOlaylarla yüzleşmek,onlardan ders çıkarmak,kendine kesin bir yol çizmek daha doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…