Evli bir erkeğe kendisinden ne kadar çok hoşlandığımı anlatan 2 sayfalık bir mektup yazdım,yazlnız ahlak dışı hiç bir şey yoktu yazdıklarımda,ama o beni her gördüğünde özellikle bana bakmamaya çaışıyor,benim bulunduğum ortamlara girerken yüzünde hep bir tedirginlik,bana gözükmemek için özel çaba sarfediyor,iyi ya da kötü hiçbirşey söylemiyor, benim merak ettiğim ne düşünüyor olabilir hakkımda,neden böyle yapıyor,oysaki kendisinden istediğim hiçbir şey yok...
cnm sırf tepki almak için yazılmış bir konu gibi geldi çünkü biz kızlar bayılırız böyle bir olayda kavga kıyamet koparmayı....bence yaptığın yanlış yani mektubu okuyup gelse birlikte mi olcaksınız çok yanlış o başkasına ait senni kocana bu yapılsa hoşuna gider mi rabbim büyük konuşmayayım kınamayayım ama yol yanlış aşk yanlış kalp yanlış e takdir edersin ki bu kadar yanlış da doğru götürmez eğer bu olay doğruysa göm kalbime acını yaşa dindir ve başka birini şeç zamana bırak rabbim doğru yoldan doğru insandan allah korkusu olan insandan bizi mahrum etmesin akıl fikir ihsan etsin:26::26::26:
Adam olan, karısını seven cool cool kaçak hareketleri yapmak yerine direk reddeder hatta umutlanmasın diye rencide bile eder. Belliki şahıs açık kapı bırakıyor ortamınız okul mu işyeri mi nasıl bir yer bilemiyorum ama ortam onu tedirgin ediyor olabilir. Malum erkekler her türlü ilişkinin en az cesur olan tarafı bilhassa korkak tarafı oluyor."Tüm erkekler aynıdır.Onları pislik gibi davranmaktan alıkoyan tek şey ödlek olmaları ve yakalanmaktan korkmaları." bir filmden duyduğum çok saygıdeğer bir replik.
Burda size hakverecek tek bir kişi bulamazsınınz boşuna açmışsınız konuyu
Size gülümsese nolcak? Sonrasına konuşsun başka bişey istemiyorum diyceksiniz
Konuşsa, yanıma gelsin görüşelim diyceksiniz
Görüşseniz? Soyunup yatağa girmeyi istiyceksiniz
Peki diyelim hepsi oldu istediklerinizin
O adamın karısının çocuklarının vebalini nasıl ödüyceksiniz?
Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri
Ben bu ashk acisini cekmekden sikildim . Yoruldym artyk hatda bu aralar giyjeklerime bile karyshmaya bashlady ne buya eskiden boyle degldi yoksa cokmy seviyo beni kafam cok karyshdy yaaa yardym kizlar lutfanbazen sikildigim da aglyorum sonrasynda yanyma geliyo sarylyo bana ozir diliyo ya seviyoruz bir birimizi yardym edin lutfan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?