• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısı aşk acısı

VERTO

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
5
0
6
Edirne
Evli bir erkeğe kendisinden ne kadar çok hoşlandığımı anlatan 2 sayfalık bir mektup yazdım,yazlnız ahlak dışı hiç bir şey yoktu yazdıklarımda,ama o beni her gördüğünde özellikle bana bakmamaya çaışıyor,benim bulunduğum ortamlara girerken yüzünde hep bir tedirginlik,bana gözükmemek için özel çaba sarfediyor,iyi ya da kötü hiçbirşey söylemiyor, benim merak ettiğim ne düşünüyor olabilir hakkımda,neden böyle yapıyor,oysaki kendisinden istediğim hiçbir şey yok...

ay bide neden böyle yapıyor diye sual etmişsin evli bir erkek olması, karısını çok sevmesi yüzünden olabilir mi acaba... bir kadına en büyük kazık gene bir kadından gelir şekil a örnek 1 ... onca bekar erkek varken neden evli bir erkek?? karısının yerine kendini koysan nasıl olur acaba? üstelik ahlak dışı bir şey yok demişsin senin evli bir erkeğe mektup yazman bile bence ahlak dışı... !!

..............
evli olduğunu anlamadan yorum yapmışım.

Son düzenleme:
evli birine cesaretini toplasan da sayfalarca yazsan ne anlamı var ki?
çok mu iyi bir şey yaptığını düşünüyorsun.

Evli birine 2 sayfalık aşk mektubu veriyorsun ve ahlak dışı değil diyorsun sence neden bakmıyor, uzak duruyor olabilir?
Adamı tebrik etmek gerek:19:

Evli bir erkeğe kendisinden ne kadar çok hoşlandığımı anlatan 2 sayfalık bir mektup yazdım,yazlnız ahlak dışı hiç bir şey yoktu yazdıklarımda,ama o beni her gördüğünde özellikle bana bakmamaya çaışıyor,benim bulunduğum ortamlara girerken yüzünde hep bir tedirginlik,bana gözükmemek için özel çaba sarfediyor,iyi ya da kötü hiçbirşey söylemiyor, benim merak ettiğim ne düşünüyor olabilir hakkımda,neden böyle yapıyor,oysaki kendisinden istediğim hiçbir şey yok...

Neden mi böyle yapıyor ?

Sen yaptığının yanlışlığının farkında değilsen de , o farkında olmuş olabilir mi ?

Seni rencide etmeden , benden uzak dur mesajı veriyor olabilir mi ?

Kendisinden istediğim bir şey yok demişsin , istiyorsun ya işte ; kendince dünyanın en saf , en muhteşem , en karşılıksız aşkını yaşarken , onun buna bir tepki vermesini bekliyorsun ya ...

Amacın sadece bilmesini istemekse ( ki bu da çok çok yersiz ) bildi işte , daha ne bekliyorsun ki ???

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? :20:
Bu konuda kimse yardımcı olamaz sana. Söylenecek çok şey var aslında ama neyse.
Tövbe yarabbim. Allah eşlerimizi korusun!:47:

anlamiyorum o kadar bekar insan varken neden evli veya sevgilisi olan insanlara gönül verilir ki?:47:
kiziyorum bu lafa ama yinede söylemek istiyorum kadinin düsmani yine kadin. Rabbim kimseye ihanet denilen lanet seyi tatirmasin tamam askini itiraf etmen güzel ama bunu evli bi adama yapinca peki bi anlami kalmiyor, keske icinde saklasaydin duygularini yada karsi tarafin esinin yerine koysaydin biraz kendini adam size karsilikta verebilirdi sonucta ki umarim olmaz böyle birsey

cnm sırf tepki almak için yazılmış bir konu gibi geldi çünkü biz kızlar bayılırız böyle bir olayda kavga kıyamet koparmayı....bence yaptığın yanlış yani mektubu okuyup gelse birlikte mi olcaksınız çok yanlış o başkasına ait senni kocana bu yapılsa hoşuna gider mi rabbim büyük konuşmayayım kınamayayım ama yol yanlış aşk yanlış kalp yanlış e takdir edersin ki bu kadar yanlış da doğru götürmez eğer bu olay doğruysa göm kalbime acını yaşa dindir ve başka birini şeç zamana bırak rabbim doğru yoldan doğru insandan allah korkusu olan insandan bizi mahrum etmesin akıl fikir ihsan etsin:26::26::26:

cnm sırf tepki almak için yazılmış bir konu gibi geldi çünkü biz kızlar bayılırız böyle bir olayda kavga kıyamet koparmayı....bence yaptığın yanlış yani mektubu okuyup gelse birlikte mi olcaksınız çok yanlış o başkasına ait senni kocana bu yapılsa hoşuna gider mi rabbim büyük konuşmayayım kınamayayım ama yol yanlış aşk yanlış kalp yanlış e takdir edersin ki bu kadar yanlış da doğru götürmez eğer bu olay doğruysa göm kalbime acını yaşa dindir ve başka birini şeç zamana bırak rabbim doğru yoldan doğru insandan allah korkusu olan insandan bizi mahrum etmesin akıl fikir ihsan etsin:26::26::26:

Tamam yaptığım hiç hoş bişey değil kabul ediyorum,zaten ona olan hislerimi bilirse koşa koşa bana gelir diye bir beklentiye kapılmadım,çünkü o tarz bir insan değil,çok kalite bir insan,bende evli erkekle birlikte olacak kadar aşağılık bir insan değilim,ben sadece nefsime uydum ve böyle bir çılgınlık yaptım,sadece hakkımda ne düşünüyor olabilir bunu merak etmiştim,sadece beni gördüğünde gülümsemesini istiyorum o kadar,beni görmemezlikten gelmesini değil,aşk sadece elele tutuşmak,kırlarda koşuşmak,öpüşüp koklaşmak değildir...

Adam olan, karısını seven cool cool kaçak hareketleri yapmak yerine direk reddeder hatta umutlanmasın diye rencide bile eder. Belliki şahıs açık kapı bırakıyor ortamınız okul mu işyeri mi nasıl bir yer bilemiyorum ama ortam onu tedirgin ediyor olabilir. Malum erkekler her türlü ilişkinin en az cesur olan tarafı bilhassa korkak tarafı oluyor."Tüm erkekler aynıdır.Onları pislik gibi davranmaktan alıkoyan tek şey ödlek olmaları ve yakalanmaktan korkmaları." bir filmden duyduğum çok saygıdeğer bir replik.

Burda size hakverecek tek bir kişi bulamazsınınz boşuna açmışsınız konuyu:ssz:
Size gülümsese nolcak? Sonrasına konuşsun başka bişey istemiyorum diyceksiniz
Konuşsa, yanıma gelsin görüşelim diyceksiniz
Görüşseniz? Soyunup yatağa girmeyi istiyceksiniz:ssz:
Peki diyelim hepsi oldu istediklerinizin
O adamın karısının çocuklarının vebalini nasıl ödüyceksiniz?
Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri

Adam olan, karısını seven cool cool kaçak hareketleri yapmak yerine direk reddeder hatta umutlanmasın diye rencide bile eder. Belliki şahıs açık kapı bırakıyor ortamınız okul mu işyeri mi nasıl bir yer bilemiyorum ama ortam onu tedirgin ediyor olabilir. Malum erkekler her türlü ilişkinin en az cesur olan tarafı bilhassa korkak tarafı oluyor."Tüm erkekler aynıdır.Onları pislik gibi davranmaktan alıkoyan tek şey ödlek olmaları ve yakalanmaktan korkmaları." bir filmden duyduğum çok saygıdeğer bir replik.

İnsana verilebilecek en büyük ceza nedir bilirmisin,onu görmemezlikten gelmek,o yokmuş gibi davranmaktır...o da öyle yapıyor,açık kapı bıraktığı falan yok,bıraksa bile ben girmem o o kapıdan,biran duygularımla hareket ettim ve böyle bir salaklık yaptım...peki neden burada yaptığım bu saçmalığı paylaşma gereği duydum...valla bu soruya verecek mantıklı bir cevabım varmı bilmiyorum ama,onunla konuşamadığım için,onunla ilgili başkalarıyla konuşma isteği olabilir...

Burda size hakverecek tek bir kişi bulamazsınınz boşuna açmışsınız konuyu:ssz:
Size gülümsese nolcak? Sonrasına konuşsun başka bişey istemiyorum diyceksiniz
Konuşsa, yanıma gelsin görüşelim diyceksiniz
Görüşseniz? Soyunup yatağa girmeyi istiyceksiniz:ssz:
Peki diyelim hepsi oldu istediklerinizin
O adamın karısının çocuklarının vebalini nasıl ödüyceksiniz?
Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri

Valla canım ne desen haklısın,böyle birşeyin savunması bile olamaz,kendi kendimden tiksindim yeminle...

Evet bende yeni katilyorum lutfen bana yardim edin . Benim 2sene3aydyr ilishkim var . Ikimizde biri birimizi cok seviyoruz ..ama o beni bense ony cok kisganyoruz bir birimizi sonrasynda bashkasy ilede mesaj yazyshyomush meger benim haberim yokmush sonrasynda bir gun bana mesaj geldi okudum shoyle shoyle har sheyi yazmysh orda sonrada o numaraya aradym mo kiz har sheyi anlatdy sonrasynda eve gitdim sordym san beni aldatyomysyn diye sordym ban onun ucin har sheyi goze almyshdym ama birden sogydym elimi cekdim ama bitdi rtyk bitdi dedim arama dedim rahat brakmyo napmam gerekyo yardym edin yakinda nishanlanjas hatda ama cok bir sinirli cojuk har sheye kiziyo sonrasynda ozir diliyor kafam karishdi napmam gerek yardym lutfen :(:eek: cok sikildim bazen cok ariyom acmiyo sonrasynda ariyo bende kizyorum sikildim artik bende bi insanym benimde hakgym sevgilimle dolashmak istiyorum vakit gecirmek istiyorum beraber yemek istiyorum ne buya bazen kizdigi zaman bile beni vuruyo aglyorum sonrasynda ozir diliyo napmam gerek kizlar yardim lutfen

Ben bu ashk acisini cekmekden sikildim . Yoruldym artyk hatda bu aralar giyjeklerime bile karyshmaya bashlady ne buya eskiden boyle degldi yoksa cokmy seviyo beni kafam cok karyshdy yaaa yardym kizlar lutfan :(:(:( bazen sikildigim da aglyorum sonrasynda yanyma geliyo sarylyo bana ozir diliyo ya seviyoruz bir birimizi yardym edin lutfan

Yardym paylashajagym kimse yok o yuzden buraya yazdym lutfan bisheylar yazynda biraz rahatliyim ya ne olur allah ashkina ne olur:(:(:(:(:(:(:(:(

Ben bu ashk acisini cekmekden sikildim . Yoruldym artyk hatda bu aralar giyjeklerime bile karyshmaya bashlady ne buya eskiden boyle degldi yoksa cokmy seviyo beni kafam cok karyshdy yaaa yardym kizlar lutfan :(:(:( bazen sikildigim da aglyorum sonrasynda yanyma geliyo sarylyo bana ozir diliyo ya seviyoruz bir birimizi yardym edin lutfan

Dalgamı geçiyon bacım sen ???

ne buya bazen kizdigi zaman bile beni vuruyo aglyorum sonrasynda ozir diliyo napmam gerek kizlar yardim lütfen

anladım kadarıylan sizi dövüyor öylemii...

Back
X