Lütfen yardım edin bir öneri verin bana. Ben ilk evlendiğimde adet olmuştum yani ilk evlilik adetimde işte o adet kanamasıyla vajinal bölgemde sanki böyle tuvalet isteği vardı. Snki tuvalete sıkışmış ama gdiyordum afedersiniz tuvaletimi yaparken (küçük) ve kanamam gelince aşırı derecede acıyordu. Hamile kaldım hamileliğim de hiç sorun yaşamadım bu konuyla alakalı. Tabi önceden doktora gittim ilaç falan verdi ama yaramadı bir işe. Şimdi doğum yaptım 40 ımdan sonraki ilk adetim ve yine o ağrı beni tuttu . Gerçekten iğrenç bir şey ne bir yere gidebiliyorum nede birşey yapabiliyorum. Ne yapcam bilmiyorum başına gelen varsa ne olur çaresini söylesin netten araştırmalarıma dayanarak sistit diye bir şey napcam ben kadın doğuma tekrar mı gitsem?
Idrar yolu enfeksiyonu sistit dedikleri sey. Onun icin antibiyotik kullanman lazim. Tabi emzirdigin icin kullanamayabilirsin. Bol bol su ic. Ic camasirini sık sık temizle. Hatta mumkunse utuleyerek giy. Ayaklarini asla usutme.
Idrar yolu enfeksiyonu sistit dedikleri sey. Onun icin antibiyotik kullanman lazim. Tabi emzirdigin icin kullanamayabilirsin. Bol bol su ic. Ic camasirini sık sık temizle. Hatta mumkunse utuleyerek giy. Ayaklarini asla usutme.