• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'' Acıtmaya bu kadar meraklı olmak''

caneem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
180
385
103
Merhabalar.. Sanırım iyi niyetimin son kullanma tarihi bu gün. Belki önceki konularımdan bilirsiniz. Ciddi bir kalp hastalığım var ve nakil olmam gerekiyor. Sakladığım ya da gizlediğim bir durum değil bu ama çok fazla konuşulmasını, yorum yapılmasını da istemem. Çünkü bilirim ki kimse derdime derman olamaz Rabbimden başka. Sırf canımı acıtmak için bir insan '' Aa evet senin için konuşuluyordu bir ortamda, çok yaşamaz diyorlardı'' dedi. Bunu söylerken yüzü öyle bir hal aldı ki, sanki bana çok üzülmüş, acımış.. Be hey insafı tedavülden kalkan insan, sen mi veriyorsun haşa ömrümü? Diyelim ki konuşuldu bu. Bana neden anlatıyorsun? Ben zaten imtihandayım, imtihanımı neden zorlaştırıyorsun? Hiçbir şey diyemedim.. Sadece baktım.. Şimdi diyorum neden sustum diye? Susmaktan anlar mı ki o?

anlamaz.. ama ben de senin gibiyim o anda basiretim bağlanır lafı yerine koyamam maalesef. üzülme. insanlar herşeyi konuşuyorlar. inan bir rahatısızlığın olmasa dedikodunu yapacak başka bir şey bulurlardı.. sen de onu bir dahaki görüşünde aksine neşeli görün inatla ve onun da yüzüne bile bakma. kim ne diyorsa diyor hayatını yaşa.
allah acil şifalar versin dilerim. geçmiş olsun

Merhabalar.. Sanırım iyi niyetimin son kullanma tarihi bu gün. Belki önceki konularımdan bilirsiniz. Ciddi bir kalp hastalığım var ve nakil olmam gerekiyor. Sakladığım ya da gizlediğim bir durum değil bu ama çok fazla konuşulmasını, yorum yapılmasını da istemem. Çünkü bilirim ki kimse derdime derman olamaz Rabbimden başka. Sırf canımı acıtmak için bir insan '' Aa evet senin için konuşuluyordu bir ortamda, çok yaşamaz diyorlardı'' dedi. Bunu söylerken yüzü öyle bir hal aldı ki, sanki bana çok üzülmüş, acımış.. Be hey insafı tedavülden kalkan insan, sen mi veriyorsun haşa ömrümü? Diyelim ki konuşuldu bu. Bana neden anlatıyorsun? Ben zaten imtihandayım, imtihanımı neden zorlaştırıyorsun? Hiçbir şey diyemedim.. Sadece baktım.. Şimdi diyorum neden sustum diye? Susmaktan anlar mı ki o?

Allah sifa versin... onun bir gün sonra ölmeyecegi ne malum? Cok ayip atmis, allaha havala et. Cok vicdansiz birisi

patavatsız dengesiz. susmaktan anlamaz toplum içinde rezil etceksin böylelerini ondan anlar.malesef insan böyle anlarda dumur olduğu için aynen bakıp kalıyo, sonrası daha çok üzüntü neden cevabını veermedim diye. geçmiş olsun Rabbim şifa versin böyle vicdansızlardan uzak tutsun inşallah

ge
gercketn çok aptalca ve patavatsizca bir şey olmuş takma diyecegim de ne yazık ki böyle insanlar var o acaba 5 dk sonra yaşayacağını biliyor muymuş?

Öyle gerizekalılar çok fazla. Bundan 20 yıl önce kuzenimin eşi aynı şekilde kalp nakli olması gerekiyordu. İnsanlar o kadar salak ki sürekli ölecek diyorlardı. 20 yıl geçti Maşallah kadın çok iyi nakil de olmadı. Ömrü veren ALLAH. Ayrıca yengem de aynı şekilde nakil sırasında. Ve 40 yıldır ona da ölecek diyorlar.
Anlayacağınız insanlar o kadar aptal ki bilmiyorlar, çok kötüler.
Üzülme lütfen. Allah sana hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah. Senin yerinde olsam bana öyle diyene derdim ki “rüyamda gördüm sana da yarın araba çarpacak öleceksin, rüyalarım da hep çıkar üzülme” keşke deseydin ah ah!!!

O dünyaya kazık çakacak herhalde, patavatsız. Kendine hiç dert sıkıntı gelmeyecek zannediyor sanırım. Boş insanlar için üzmeyin canınızı,inşallah hayırlısı ile sağlığınıza kavuşursunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam Amerika’da birisi bi rahatsızlık/ameliyat falan geçirdiği zaman “geçmiş olsun” demek için kimse aramazmış, bu ayıp görülürmüş.
Geçmiş olsun demek için hastalık geçiren kişinin konuyu açmasını beklerlermiş...
Ahh ahh...

kimin önce gideceği hiç belli olmaz, mesele kalp kırmadan kimseyi üzmeden göçüp gitmekte:110:
cok geçmiş olsun rabbim şifalar versin :dua:

Çok çok geçmiş olsun.. insanlar geekten tuhaf söylenir mı böyle birşey? Patavatsızlık denmez buna. İyi niyetli olmayan birisi işte kafanıza takıp bide buna üzülmeyin..

Keşke "senin için de bir ayağı toprağa bakıyor diyorlar milletin ağzını kapatamıyoruz" deseydin :bicak:

Rabbim hayirli ve acil sifalar versin oncelikle.. InsaAllah hayirli upuzun bi omrun olur sevdiklerinle, saglicakla, huzurla..
Annem kucuk kardeşimi sezaryenle dogurduktan 20 gun sonra safra kesesi ameliyati icin yeniden yatti hastaneye, cok riskliydi dışardan bakinca.. Sokakta oynarken uzaktan bi akrabamiz dediki, "annen 2nci ameliyatını mı olacak, kurtarmaz".. Kucucuk halimle yasadigim dehseti, uzuntuyu tahmin edersiniz..
Cok sukur, Rabbimin izniyle annem iyileşti, yaklasik 20 yıl geçti..
Yine bi akrabamiza 2 ay yaşar yaşamaz dediler, cok cok sukur 2 seneyi gecti ve gayet iyi..
Her sey Rabbimin elinde, umutsuz olmamali, sabirla duayla yardim dilenmeliyiz..
Cok dusuncesiz, patavatsiz insanlar var, lütfen kendinizi uzmeyin..

Allah ölümün bile hayırlısını versin. İnsanların kalbini kırarak hakka girerek uzun yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim.
Ki ömrü veren Allah. O’ndan başka kimse gaybı bilemez. Birileri turp gibiyken bir anda ölüverir, birileri sözde hastayken uzun uzun yaşar. Şifa Allahtan...

Öyle insanlarla görüşmeyin lütfen. Bu insanlar vampir gibi yaşam enerjisini sömürerek karınlarını doyuruyor.
Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin size.

Back
X