• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'' Acıtmaya bu kadar meraklı olmak''

Bu tiplerin direk yüzüne "bu işin sırası belli olmuyor canım ya. Belki yarın senin helvanı yeriz kimbilir? O zaman senin hakkında 'çok da patavatsızdı rahmetli' derler mi? Derler bence" demek lazım aslında..

Hastalık senın sınavın bu sırecte etrafının sana davranıs seklı de onlrn sınavı bırak Allah a havale et hıc takılma onun ayıbu bu Allah şafi ısmıyle sıfalar versın

Bi akraba kadin da bana topluluk icinde birden "boşanan sen miydin" dedi, sanki bilmiyor gibi, bal gibi de biliyordu, bozuldum birden oyle bi sey sorulunca ama "benim" dedim yalnizca, uzuluyor bak dertleniyor demesinler diye.. Ayy tuh filan diye uzulme moduna girdi bi de..
Sonra baska bi yerde gordum, yine bana bakip vahlanmaya basladi, gayet sakin ama dik bi sesle dedim ki "biz kapattik artik o konuyu", kadin bi sasirdi afalladi, sesi kesildi hemen..
Var boyle insanlar ne yazik ki.. Hem de cok fazla.. Kavgaya girmeden gerekeni soylemek gerekiyor bazen.. Mumkun mertebe de mesafeli olmak..

Rabbim sifa versin.Sizin icinde mucizelerini gostersin.Boyle lafini bilmeden konusanlar cok var.Bir dakika sonra ne olacagini kimse bilemez bosverin kisiligini belli etmis uzak durun.

Bi akraba kadin da bana topluluk icinde birden "boşanan sen miydin" dedi, sanki bilmiyor gibi, bal gibi de biliyordu, bozuldum birden oyle bi sey sorulunca ama "benim" dedim yalnizca, uzuluyor bak dertleniyor demesinler diye.. Ayy tuh filan diye uzulme moduna girdi bi de..
Sonra baska bi yerde gordum, yine bana bakip vahlanmaya basladi, gayet sakin ama dik bi sesle dedim ki "biz kapattik artik o konuyu", kadin bi sasirdi afalladi, sesi kesildi hemen..
Var boyle insanlar ne yazik ki.. Hem de cok fazla.. Kavgaya girmeden gerekeni soylemek gerekiyor bazen.. Mumkun mertebe de mesafeli olmak..
Keske sizin gibi cevap verebilseymişim ben de. Ama dut yemiş bülbüle döndüm. Canım da yanmadı değil. Başımı kesseler böyle bi şey diyemem ben..

Keske sizin gibi cevap verebilseymişim ben de. Ama dut yemiş bülbüle döndüm. Canım da yanmadı değil. Başımı kesseler böyle bi şey diyemem ben..
Insanin o an nutku tutuluyor, o kadin da bana ilk sorduğunda (bildiği halde) bi sey diyememistim, sonradan doldurdum kendimi baya ve yine aynisini yapınca onu dedim iste :KK53:
Hassas ve düşünceli birisin belli ki, oyle olunca insan daha bi inciniyor.. Ama bu o insanin yanlışlığı, senin degil, ya sen oyle biri olsaydin?

Ben boşanırken bana bir arkadaşım dedi ki " babası çocuk yetiştirmek çok zor. Nasıl yapacaksın. Eskiden olsa ne derlerdi...." Çok kırılmıştım. Ama o zamanlar çok naiftim sanırım bişey diyemedim.
Eşi öldürüldü hemen arkasından. Allah korusun kesinlikle sevinmedim. Ama cidden çenemi böyle konularda açmamaya karar verdim. Hepimiz bir bilinmez süreyi yaşıyoruz. Her sabah nasip diyerek kalkıyoruz.
Siz takılmayın bu tiplere. Bakın sonbaharda geldi. Hadi camdan bakarak benim içinde bir çay için.

Ahh. Öyle sinirlendim ki kadına! Yazık, Allah ıslah etsin.
Maalesef ben de kalıyorum öyle kötü bir söz duyunca genelde. Keşke susmaktan anlasalar.
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.

Insanin o an nutku tutuluyor, o kadin da bana ilk sorduğunda (bildiği halde) bi sey diyememistim, sonradan doldurdum kendimi baya ve yine aynisini yapınca onu dedim iste :KK53:
Hassas ve düşünceli birisin belli ki, oyle olunca insan daha bi inciniyor.. Ama bu o insanin yanlışlığı, senin degil, ya sen oyle biri olsaydin?
iyi ki öyle biri değilim.. Kalbimden memnunum aslında da değiştirmek şart diyorlar :KK48:

Ben boşanırken bana bir arkadaşım dedi ki " babası çocuk yetiştirmek çok zor. Nasıl yapacaksın. Eskiden olsa ne derlerdi...." Çok kırılmıştım. Ama o zamanlar çok naiftim sanırım bişey diyemedim.
Eşi öldürüldü hemen arkasından. Allah korusun kesinlikle sevinmedim. Ama cidden çenemi böyle konularda açmamaya karar verdim. Hepimiz bir bilinmez süreyi yaşıyoruz. Her sabah nasip diyerek kalkıyoruz.
Siz takılmayın bu tiplere. Bakın sonbaharda geldi. Hadi camdan bakarak benim içinde bir çay için.
Ah bir de bilsek aslında ne kadar aciz olduğumuzu.. Nedir bu özgüven cidden anlamış değilim. Size bu cümleyi kurarken bir gün kendisinin de babasız çocuk büyütmek zorunda kalacağını hesap edemeiş demek kii. Bu günkü çayımı sizin için içeceğim =)

Evlâ leke fe evlâ... üzülmeyiniz, müsterih olunuz, bugünlerde geçer elbet.. uygun bağışçı bulunduğu zaman siz Rabbimin de izniyle bu imtihandan kurtulacaksınız. Sanıyorum ki insan olmak için çaba harcamayan o şahıs bu kalbi karalıkla bi ömür yaşayacak. Ne diyeyim Rabbim kalbine merhamet , size ve tüm hastalara şifa versin...

Allah şifa versin canım. O kadının patavatsızlığı da imtihanına dahildir. Sen bunun farkındasın zaten sabır et dua et. Sen güzel bir insansın ki susmuşsun. O anlamaz ama anlayan Allah en güzel şekilde mükafatı verir de inşallah en kısa zamanda imtihanı da kazanır sağlığına da kavuşursun.

Ah bir de bilsek aslında ne kadar aciz olduğumuzu.. Nedir bu özgüven cidden anlamış değilim. Size bu cümleyi kurarken bir gün kendisinin de babasız çocuk büyütmek zorunda kalacağını hesap edemeiş demek kii. Bu günkü çayımı sizin için içeceğim =)
Maalesef.
Afiyet bal şeker olsun.

e gerçekten yuh! patavatsızlığın da bu kadarına ilk defa şahit oluyorum.
bu arada allah acil şifa versin.

Geçmiş olsun,allah yardımcınız olsun.. çok fazla gereksiz insan var malesef bu dünyada.. gül,geç.. hayat kısa kimseyi kafaya takmaya değmez.

Allah şifa versin tez zamnda, böyle boş insanlarıda takmamaya çalışın

Cok etkilendim ya verdiginiz ornekten, Allah esirgesin.. Agzimizdan çıkana cok dikkat etmek lazım, kimseyi incitmemek adina..

Kendisinin son kullanma tarihi geçmiş boşver. Rabbim hayırlısıyla sifani versin canım benim. Tıp hergun ilerliyor bir bakmışsın yapay kalp üretmişler senin hastalığın da grip gibi birşey olmuş ne malum...

Back
X