Aciyor suan

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar 2 gun evvel yemek yaparkene hemen bir tadina bakayim tuzu falan varmi derken arka planda oglum agliyordu ben acele ederkene feci disimi yaktim sanirim.
2 gundur damak ve on disim sizliyyordu. Suan gece gece asiri zonkluyor burnuma kadar. Uyuyamiyorum. Doktora gidemem suan gece gece. Neyapabilirim varmi oneriniz.

Tuzlu su ile gargara yaptim suanda karinfil basitedim pek fayda etmedi

Ağrı kesici için zonkluyorsa Buna yapabileceğiniz şey bu. Adam akıllı yakmışsınız demekki. İnsanın ikide bir dili oraya gider, yapmayın.

Esim disi agridiginda agri kesiciyi toz yapar o disin ustune basar. Agriyi hafiflettigini, hapi yutmaktan daha etkili oldugunu soyler. Dene istersen. Gecmis olsun

Esim disi agridiginda agri kesiciyi toz yapar o disin ustune basar. Agriyi hafiflettigini, hapi yutmaktan daha etkili oldugunu soyler. Dene istersen. Gecmis olsun
Bu söylediğiniz aslında çok tehlikeli. Bazı ağrı kesiciler var ki ağızda fazla tutulup hemen içilmeyince ölüme kadar götürebiliyor.

Tuzlu zeytin diye duymustum bende..

Bu söylediğiniz aslında çok tehlikeli. Bazı ağrı kesiciler var ki ağızda fazla tutulup hemen içilmeyince ölüme kadar götürebiliyor.
Aynen bunu duymuştum ben de. Aspirin tarzı ilaçlardı sanırım

Ben yazin damagimi yaktim resmen 1 hafta bisey yiyemedim , dilimde gidiyordu istemsiz delik gibi geliyordu. Geçmiş olsun zor

Çok yanlış ! Bazı ağrı kesicilerin ( etken maddesi naproksen sodyum olan ) cignenmesi yada toz haline getirilip agizda bekletilmesi beyin kanamalarina yol açabiliyor ..ani şuur kaybıyla kendini gösteriyor .. lütfen biraz dikkat ..insanları yanlış yönlendirme ..hem de hayati bir yanlış ..

Konu sahibi sakın deneme ..gerekirse kalk git acile ..

Bilmiyordum. Onceki sayfada bir arkadas sagolsun bunun yanlis olduguyla ilgili uyari verdi. Sizin de nazik uyariniz icin tesekkur ederim.

Dis' temi yaniyor

Bilmiyordum. Onceki sayfada bir arkadas sagolsun bunun yanlis olduguyla ilgili uyari verdi. Sizin de nazik uyariniz icin tesekkur ederim.
gebesin buradan tavsiye alacagina yarin ilk isin dr a gitmekbolsun. karanfil varsa evde karanfil dis agrisina iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…