acıyor :(

Başın sağolsun canım allah sabır versin:)

Allah im sabirlar versin. Rabbim bi an önce acinizi dindirsin inşallah. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sekiz sene bekledim. Tam sekiz sene. Mucizem geldi beni buldu. Geleceğe dair hayaller kurarken sekiz hafta bitmişti ki kaybettim bebeği mi. Su ara allakbullagim. Esim çok rahat kendi aleminde bu da ayrıca canimi sıkıyor. Sabret kardeşim sabret....

Allah sabir versin.yazdiklarinizi okuyunca kendimi gordum.bende gcen sene 21 haftalik bebegimi kaybettim.cok zor biliyorum ama dua etmekten baska care yok.insallah bu gunlerinizi hemen atlatirsiniz.gelecek gunlerden umidinizi kaybetmeyin.veren Allah alan Allah

Canım ne olur kızma belki ''yine bebeğin olur'' diye teselli verenlere kızıyorsundur çünkü ben ilk zamanlar çok kızıyordum bu lafa ama benim eşimin kuzeni 6 aylık hamileyken bebeğini kaybetti ve 3 ay sonra tekrar hamile olduğunu öğrendik.Şimdi 7 aylık bir oğlu var keşke resimlerini burada paylaşıp mutluluklarını sana gösterebilsem.İnan tekrar bebeğin olacak ve mutlu huzurlu günlerine geri döneceksin.Ben de 2 kez düşük yaptım ve az çok acını anlayabiliyorum.Elbette sana kaybettiğin yavrunun yasını tutma demiyorum ama sadece biraz zamana ihtiyacın var,kalbindeki evlat sevgisi seni en kısa sürede tekrar anne yapacak ben buna inanıyorum.

birtanem başın sagolsun şok oldum gerçekten

başın sağolsun canım.bu acı ne demek çok çok iyi biliyorum.kızımı kaybettim bende.Rabbim bidaha böyle bi imtihan vermesin inşallah kimselere.ama herşeye rağmen Rabbimize hamd olsun diyoruz.boğazımız düğüm düğüm olsada kötü şeyler düşünmeyelim yanlışa düşmeyelim.imtihanın büyüklüğüyle mükafatını düşün hep.ölümün yok oluş olmadığını düşün.
ne denir bu acı karşısında Allahtan sabır dilemekten başka.sabır kardeşim.vardır muhakkak sonunda bi güzellik...

Canim ablam benim, basin sagolsun
Allah sabir versin her zaman yanindayimmmmmmm
sağol güzel kuzum benim..

Başın sağolsun canım allah sabır versin:)
Allah razı olsun

sende sabret.. varsın kimseler bilmesin anlamasın Allah bilir Allah görür sana da Rabbim yardım etsin

amin inşallah.. Allahım sizede sabırlar versin.. geçecek inşallah..

Allahım bağışlasın yeni yavruyu.. maşallah.. Rabbim yeniden nasip eder inşallah çok isterim hem kendim için hemde bu acıyı tadan bütün anneler için..

birtanem başın sagolsun şok oldum gerçekten
sağol canımın içi.. Allah razı olsun

amin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun atlatırız Allahın izniyle hep beraber inşallah
kimse hiç bir anne yaşamasın bunu inşallah..

Arzu canım arkadaşım bak üzülme diyicem ama nafile elbet üzükeceksin hatta bagır cagır ama kendini asla kaybetme nasibi yokmuş çınarın belki daha kötü bir son bekliyordu Allah bunu nasip gördü. Hayat devam ediyor daha önünde uzun yıllar var tekrar anne olacaksın umudunu kaybetme

İnşallah canım korkuyorum hüznüm boyumu aştı geçti.. toparlanmak istiyorum yeniden o güzel heyecanı yaşamak istiyorum ama nafile.. her geçen gün daha da ağırlaşıyor yangınım.. sabır.. sabır..

Biraz zaman ver kendine canıö benim zamanla o acı hafifliycek

Canim benim bende 20 ekimde düşük yaptım 19 haftalik ti yavrum yanıyor cigerim gözümün yaşı durmuyor bende aynısını diyorum sen atın ateşi ciğerime sen sabrini ver yarabim sabır diliyorum canm sanada çok çok zor seni çok iyi anlıyorum

Başınız sağolsun aynı acıyı bir kaç kez yaşamış biri olarak Allah sabrını versin ins
amin inşallah Allah razı olsun..
çok yeni şimdilik.. canın yanıyor bilirim ama inan bir süre sonra bu kadar acımayacak.. yeniden denemek için beklenti içine gireceksin.. hiç bir zaman geçmeyecek ama en azından hızını yitirecek.. sabır canım..
Daha da iyi olacaksın canım yılmak yok tekrar bebek sahibi olacaksın. Evet benimde bir minigim olacak inşallah
çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah..

ben su anda 38 yasındayım canm tekrar denemem hamıle kalmam vs 39 olcam zor benım allh sılzere nasıp etsın ama cok zor alah kımseye yasatmasın delırecemı dusunuyoum bazı zamanlar

ben su anda 38 yasındayım canm tekrar denemem hamıle kalmam vs 39 olcam zor benım allh sılzere nasıp etsın ama cok zor alah kımseye yasatmasın delırecemı dusunuyoum bazı zamanlar
hiç öyle deme inan Rabbim ol deyince oluyor.. sabır.. olacak Allah izin verirse.. dualarım seninle..

cok tesekur edrım canm umarım bu gebelını sorunsuz gecırırsın kucana alamayıda nasıp etsın allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…