Acl durum kızlr doğm kontrl

Cnm doğum kontrl hapı hngisi iyi diorm kullanan adını yazsn
Canim bunu bir kwdin dogumcuya gidip almalisin neden dersen hasta gecmisi diye birsey var.herkese iyi gelen seni acillik edebilir! Ben geçen yil yogunr regl yaşıyorum diye dr gittim bildim bileli yogundur zaten. ..neyse dr bana bir d.kontrol hapi yazdı yorumları okudum, ooo harika. ..ara vermeden kullanılıyor zarari az vs ilk ay süperdi ilk defa reglim 2. Gunu rapor almadim ohhh bee dedim...2.ay az basladi ama bitmedi 5.6.7 8.gün, ! Allah allah dedim.ve cogalmaya başladı 12.gunu özel dr gittim once adam normal dedi.sonra benim aklima geldi,dr bey ben orak hucre anemisi hastasıyım dedim.dr ooo dur bakalim bu ilac sana yasak sen d.kontrol Hapı kullanamazsın.ölmedigine dua et ve asla d.kontrol hapi kullanma dedi.. demem o ki kulakdan dolma ilac alma

Arkadaşınıza mesaj atmıyorsunuz .Sosyal bir platform burası ,yazdıklarınızı herkes okuyor.Bu nedenle tam yazmanız önemli. Aile hekimliğinize gidip bilgi alın.Nasıl olsa eczane için dışarı çıkacaksınız,aile hekiminiz yakındır.

Ay cok tşk ederim eşim bunun için dr ne gerek var saglık ocagından al dio ne yapacagımı sasırdım

Senkmsn be böyle konuşuyorsun hayırdır tirt sensn
Uyduruk bir yazi stilin var tirt yani..ben sibel.m.oldum fake kardes kocanla küsmüşsün,barisinca cocuk olur iyi çalışıyor diyorsun 30 yillik evli bile kocam iyi çalışıyor demez sahtelik pacandan akıyor. .eger gerçeksen saglik ocağında kondom bedava git al kocan korunsun

Kardeşim esim demediki bana öyle birşey bn o arkadasa kendim yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…