Açlığa nasıl dayaniyorsunuz?

Ben hiç diyet yapmadım ama arkadaşım tatlı ihtiyacını şekersiz fıstık ezmesi, elma, muz ile karşılardı tabi bunları süslerdi :) Kahvaltı için pankek yaparkende genelde muz, yulaf kullanırdı. Ben Allah ne verdiyse gömüyorum :D

En kıskandım insan tipi 😅
Ben ne tamamen diyet ne tamamen abur cubur yerim ikisini ortalarım hep :D Mesela hiç planlamadan iki haftadır diyet yemeği gibi menülerim oldu. Brokoli et, yoğurtlu ıspanak, enginar, sulu fasulye, karnıbahar nohut, tavuklu salata. İstesem denk getiremem :D Yatmadan kefir içerim, gündüz pişirilmiş yulaf yerim. Bazende dolu dolu bir hamburger hazırlarım o zaman cidden kiloda değişiklik olmuyor. Seviyorum yani bu sistemi :D

Ben ne tamamen diyet ne tamamen abur cubur yerim ikisini ortalarım hep :KK70: Mesela hiç planlamadan iki haftadır diyet yemeği gibi menülerim oldu. Brokoli et, yoğurtlu ıspanak, enginar, sulu fasulye, karnıbahar nohut, tavuklu salata. İstesem denk getiremem :KK70: Yatmadan kefir içerim, gündüz pişirilmiş yulaf yerim. Bazende dolu dolu bir hamburger hazırlarım o zaman cidden kiloda değişiklik olmuyor. Seviyorum yani bu sistemi :KK70:
Çok mantıklı ben de böyle düzene oturtsam çok süper olacak. Uzmanlar da bu şekilde dengelemek gerektiğini söylüyor zaten kefir içmeye başladım bende çok faydası oluyor cidden kefir hangi marka tüketiyorsunz

Ben de salatalık kefir ve haşlanmış yumurta yedim 😂😅 pul biberli yoğurt işe yarıyor mu gerçekten?
Göbek için işe yarıyor. Diyetisyen yazmıştı. Çok açsan yanında bir de elma yiyebilirsin demişti. Emzirme durumundan dolayı iltimas geçti yani. Aralıklı oruçtu benimki ama yine emzirme durumumdan dolayı akşam 9-10 civarı bu yoğurt kürünü verdi tam aralıklı oruç denemez yani.

Çok mantıklı ben de böyle düzene oturtsam çok süper olacak. Uzmanlar da bu şekilde dengelemek gerektiğini söylüyor zaten kefir içmeye başladım bende çok faydası oluyor cidden kefir hangi marka tüketiyorsunz
Aynen bir anda yemeden içmeden kesmeye, aç kalmaya karşıyım zaten. Metabolizma dediğin şey bir günde yavaşlamadığı gibi bir günde de hızlanmıyor. Tabi benim hayatımda çocukluğumdan bu yana sporda hiç eksik olmadı. Kefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor gerçekten. İçine biraz su ekleyince ayran gibi içmek daha güzel oluyor :) Markaya çok takılmıyorum açıkçası zamda gelmiş zaten :D Bazen indirimde olduğunda migrostan alıyorum çoğu zaman Bim'in kefirini kullanıyorum. Bimde ki altınkılıç diye hatırlıyorum ama sade alırım her zaman. Haftada bi kez yeşilliklerin blendırdan geçirip detox olarak içiyorum oda iyi oluyor. Ona da yulaf ekliyorum. Yani yiyip içemediğin ürünleri aslında seveceğin şekle getirebiliyorsun aslında.

Göbek için işe yarıyor. Diyetisyen yazmıştı. Çok açsan yanında bir de elma yiyebilirsin demişti. Emzirme durumundan dolayı iltimas geçti yani. Aralıklı oruçtu benimki ama yine emzirme durumumdan dolayı akşam 9-10 civarı bu yoğurt kürünü verdi tam aralıklı oruç denemez yani.
Peki yoğurt tarifini verebilir misiniz rica etsem :)

Aynen bir anda yemeden içmeden kesmeye, aç kalmaya karşıyım zaten. Metabolizma dediğin şey bir günde yavaşlamadığı gibi bir günde de hızlanmıyor. Tabi benim hayatımda çocukluğumdan bu yana sporda hiç eksik olmadı. Kefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor gerçekten. İçine biraz su ekleyince ayran gibi içmek daha güzel oluyor :) Markaya çok takılmıyorum açıkçası zamda gelmiş zaten :KK70: Bazen indirimde olduğunda migrostan alıyorum çoğu zaman Bim'in kefirini kullanıyorum. Bimde ki altınkılıç diye hatırlıyorum ama sade alırım her zaman. Haftada bi kez yeşilliklerin blendırdan geçirip detox olarak içiyorum oda iyi oluyor. Ona da yulaf ekliyorum. Yani yiyip içemediğin ürünleri aslında seveceğin şekle getirebiliyorsun aslında.
Çok teşekkür ederim başka tüyolariniz varsa çok sevinirim 🥰

Back
X