- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
- 53
- Konu Sahibi RecelMutefferika
Diyetteyken canınız tatlı istediğin de ve aciktiginiz da ne yapıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece acıkmalarına karşı ne yapıyorsunuz peki ?Kuru kayısı, kuru incir, elmanın üzerine tarçın, limonlu su bunlar tatlı isteğimi bastırıyor
En kıskandım insan tipiBen hiç diyet yapmadım ama arkadaşım tatlı ihtiyacını şekersiz fıstık ezmesi, elma, muz ile karşılardı tabi bunları süslerdi :) Kahvaltı için pankek yaparkende genelde muz, yulaf kullanırdı. Ben Allah ne verdiyse gömüyorum![]()
Gece için ne yapıyorsunuz pekii ?Türk kahvesi yanına bir hurma
Ben ne tamamen diyet ne tamamen abur cubur yerim ikisini ortalarım hepEn kıskandım insan tipi![]()
Çok mantıklı ben de böyle düzene oturtsam çok süper olacak. Uzmanlar da bu şekilde dengelemek gerektiğini söylüyor zaten kefir içmeye başladım bende çok faydası oluyor cidden kefir hangi marka tüketiyorsunzBen ne tamamen diyet ne tamamen abur cubur yerim ikisini ortalarım hepMesela hiç planlamadan iki haftadır diyet yemeği gibi menülerim oldu. Brokoli et, yoğurtlu ıspanak, enginar, sulu fasulye, karnıbahar nohut, tavuklu salata. İstesem denk getiremem
Yatmadan kefir içerim, gündüz pişirilmiş yulaf yerim. Bazende dolu dolu bir hamburger hazırlarım o zaman cidden kiloda değişiklik olmuyor. Seviyorum yani bu sistemi
![]()
Şu an bu satırları çikolata yerken yazdığım için üzgünüm ama ben diyet yaptığım dönemde akşam 9-10 gibi limonlu pul biberli yoğurt yiyordum.Gece için ne yapıyorsunuz pekii ?
Ben de salatalık kefir ve haşlanmış yumurta yedimŞu an bu satırları çikolata yerken yazdığım için üzgünüm ama ben diyet yaptığım dönemde akşam 9-10 gibi limonlu pul biberli yoğurt yiyordum.
Göbek için işe yarıyor. Diyetisyen yazmıştı. Çok açsan yanında bir de elma yiyebilirsin demişti. Emzirme durumundan dolayı iltimas geçti yani. Aralıklı oruçtu benimki ama yine emzirme durumumdan dolayı akşam 9-10 civarı bu yoğurt kürünü verdi tam aralıklı oruç denemez yani.Ben de salatalık kefir ve haşlanmış yumurta yedimpul biberli yoğurt işe yarıyor mu gerçekten?
Aynen bir anda yemeden içmeden kesmeye, aç kalmaya karşıyım zaten. Metabolizma dediğin şey bir günde yavaşlamadığı gibi bir günde de hızlanmıyor. Tabi benim hayatımda çocukluğumdan bu yana sporda hiç eksik olmadı. Kefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor gerçekten. İçine biraz su ekleyince ayran gibi içmek daha güzel oluyor :) Markaya çok takılmıyorum açıkçası zamda gelmiş zatenÇok mantıklı ben de böyle düzene oturtsam çok süper olacak. Uzmanlar da bu şekilde dengelemek gerektiğini söylüyor zaten kefir içmeye başladım bende çok faydası oluyor cidden kefir hangi marka tüketiyorsunz
Aç aç uyuyoruzGece acıkmalarına karşı ne yapıyorsunuz peki ?
Bu satırları okurken bir paket çikolatayı da ben yedimŞu an bu satırları çikolata yerken yazdığım için üzgünüm ama ben diyet yaptığım dönemde akşam 9-10 gibi limonlu pul biberli yoğurt yiyordum.
Düzelcez inşallah beeBu satırları okurken bir paket çikolatayı da ben yedim![]()
Peki yoğurt tarifini verebilir misiniz rica etsem :)Göbek için işe yarıyor. Diyetisyen yazmıştı. Çok açsan yanında bir de elma yiyebilirsin demişti. Emzirme durumundan dolayı iltimas geçti yani. Aralıklı oruçtu benimki ama yine emzirme durumumdan dolayı akşam 9-10 civarı bu yoğurt kürünü verdi tam aralıklı oruç denemez yani.
Çok teşekkür ederim başka tüyolariniz varsa çok sevinirimAynen bir anda yemeden içmeden kesmeye, aç kalmaya karşıyım zaten. Metabolizma dediğin şey bir günde yavaşlamadığı gibi bir günde de hızlanmıyor. Tabi benim hayatımda çocukluğumdan bu yana sporda hiç eksik olmadı. Kefir bağışıklık sistemini güçlendiriyor gerçekten. İçine biraz su ekleyince ayran gibi içmek daha güzel oluyor :) Markaya çok takılmıyorum açıkçası zamda gelmiş zatenBazen indirimde olduğunda migrostan alıyorum çoğu zaman Bim'in kefirini kullanıyorum. Bimde ki altınkılıç diye hatırlıyorum ama sade alırım her zaman. Haftada bi kez yeşilliklerin blendırdan geçirip detox olarak içiyorum oda iyi oluyor. Ona da yulaf ekliyorum. Yani yiyip içemediğin ürünleri aslında seveceğin şekle getirebiliyorsun aslında.
Yapmayın dolapta yeni seri Brownie var 3 gündür kendimi zor tutuyorumDüzelcez inşallah bee![]()
Bir kase yoğurt içine yarım limon suyu bir tatlı kaşığı dolusu pul biber ( acıya dayanıklılığıniza göre azaltabilirsiniz tabiki)Peki yoğurt tarifini verebilir misiniz rica etsem :)