• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık diyeti arkadaşı aranıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeniden döndün mü bu yönteme topigin öksüz kalmışti :)
yok canım topige dönmedim..yazınca nedir diye soruyorlar özelden yazınca malum reklam sanildi banlanmistim:)))) Ama o telkin beni spor diyet yapmadan hatta 3 sene önceki dinlemendeki etkiyle 10 kilo verdirdi şu an 58 kiloyum

Günaydın canım 66. 3 geldim fotoğraf çektim ama yukleyemedim :KK43: şimdi hazırlanıp çıkmam lazım aksam görüşürüz inşallah :KK54:

Tamam ben de yarın sabah yükleyeceğim artık. Yoğurt yiyorum midemden gurultular geliyor mutluyum :KK50:

image.webp
Hayır ütüyle değil bozulan telefonum yerine abuk tabletle çektim resmi :KK48: bu arada harbiden 74 kiloyum. Bu ben olamam :olamaz: olmayacağım En Büyük KK

Eki Görüntüle 2054742 Hayır ütüyle değil bozulan telefonum yerine abuk tabletle çektim resmi :KK48: bu arada harbiden 74 kiloyum. Bu ben olamam :olamaz: olmayacağım En Büyük KK
Ya ben günlerdir az yiyordum bugün noldu anlamadım çok yedim:KK17: sabah bi haşlanmış yumurta yedim . Öğle iki dilim su böreği 7.8 zeytin . Bir kase patlıcan biber turşusu 5.6 kraker. Akşam fırında hamsi ve limonlu yeşil salata yedim :KK61:

Yok kardeş ben devam ediyorum. 2 yumurta 250 gr yoğurt bir kurabiye bir lokma simit ve tere ;)

Tebrik ediyorum seni :super: Uzun zamandır ilk defa yedim ben böyle . Bundan sonra daha dikkatli olurum umarım . Canımı çok sıkıyor su kilolar. Artık sağlıklı Br şekilde ben de 36.38 beden giymek istiyorum . Şu anda 44 bedenim yıl sonuna kadar 40 olsam bile mutlu olacağım

Detoks yapsan.. ayran detosku muz süt detoksu.. haftada 2 gün ;) ayran detoksu diye nette arat.. 2 günde 2 kilo ya yakın gidiyo.. bizzat denedim cnm..

Detoks yapsan.. ayran detosku muz süt detoksu.. haftada 2 gün :KK66: ayran detoksu diye nette arat.. 2 günde 2 kilo ya yakın gidiyo.. bizzat denedim cnm..
Şu dört gün bitsin ona da bakarım :KK200:

Böyle tartı mı olur ya :olamaz: hafta içi değitireceğim. 'Dijitaller hemen bozuluyor abla, benim bile evimde bundan var abla, aslında en sağlamları bunlar abla' :sopa:

Aslında yemekten daha ine
Böyle tartı mı olur ya :olamaz: hafta içi değitireceğim. 'Dijitaller hemen bozuluyor abla, benim bile evimde bundan var abla, aslında en sağlamları bunlar abla' :sopa:
Hep öyle söylerler ama ben yıllardır dijital kullanırım :KK51: ben bu sabah 63.4 çıktım maalesef ve kahretsin ki bugün de yedim ve akşam yemeyecegim . Off ya iki gündür noldu anlamadım gittiğim yerde önüme ikram koyar oldular :silah:

Evet anladım ki ben de hata etmişim. Aldığım yere dijital tartı hafta içi gelecekmiş o döneme kadar kilomu bilemeyeceğim diğerini verdiğim için. Pazartesi devam edeceğim

65.9 ile hayırlı sabahlar :KK54: ben tartilmasam bütün motivasyonum sıfırlanır diyet psikolojisine asla giremem . Psikolojik sorunlarım var :)

image.webp Of acayip hırslandım. Az önce markete gitim bi dünya alışveriş yaptım. Cipsle çikolatalar bisküviler beni de al beni de al diye çığlık çığlığa bağıırlarken elimi uzattım. Hepsi kollarını açmış beklerken ta daam :KK9:

Tebrik ediyorum seni . Kahvaltıya amcamgile davetliydik bi güzel yedim :( Anlamıyorum aslında çok çok az yiyordum bi süredir . Ama senle devam edelim dedikten sonra sürekli açım:) şeytan benimle oynuyor şu anda :p ama yarından tezi yok daha ciddi daha kararlı bi serifeben olacak inşallah ;)

Back
X