- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Çok iyi bir fikir amaAç telefona anneni iste ve bir daha ondan bundan seni aratmamasını hatta kendisinin de aramamasını söyle. Yoksa bu kadar ılımlı olmam bir dahakine de.
Dayimi filan seviyorum aslında. Açmayınca neden açmadin diyorlar. Gonul koyuyorlar. En sonunda onlarla da aram bozulacak. KimseM kalmayacak diye korkuyorum. .Canım Allah sabır versin şeytan gibi bir annen var.
Boşver onlar ne derse desin ben olsam telefonu açmam söylenenlere de kulak asmam.
Dayimi filan seviyorum aslında. Açmayınca neden açmadin diyorlar. Gonul koyuyorlar. En sonunda onlarla da aram bozulacak. KimseM kalmayacak diye korkuyorum. .
Anneni arayıp söyle direktÇok iyi bir fikir ama
Onlar da beni aptal yerine koyacak yanımda değil diyecek biliyorum. Yok yok yapar arkadan. Çok uyanıktir . Derdi ben değilim zaten. Derdi Poz kesmek
O çok mantıklı . Tel bozuk derim. Bakamadım derim.Telefonunda sorun olduğunu söyle bir sonraki gün ara mesela.
Ya da anneni Allah a havale et aç konuş ne derse desin..
Defalarca söyledim inan.bence de telefonu açın ve açık açık bu tavırlarından görüşmek istemediğinizi belirtin. dayınızla, diğerleriyle güzel güzel sohbetinizi edin annenize telefon verildiğinde de konuşmanızı yapın.
belli ki iletişiminiz çok kötü, yaşanmışlıklar kötü. akrabalara işin özünü bir de siz anlatın. tek taraflı dinlememiş olurlar. tabii olaydan haberdar olanlara aranızdaki muhabbetin boyutundan bihaberlere değil.Defalarca söyledim inan.
Anlamıyor. O hep iyi mağdur anne olacak. Çok seviyor o pozları.
Bana beni arama dedi diye sağa sola anlatmış kotulemis zaten . Allahım ben ne yapıcam bu manyak kadınla ya
Aynen işte annemi tarif ettin sanki.Cinsel istismara goz yuman birine asla anne demezdim ben.
Benim halama benzettim annenizi o yapisir konusmadikca uzak tutmaya calistikca araya birini koyar bir sekilde eve sizmaya calisir.
Ve hep sloganidir seni benim kadar kimse dusunemez sanki dusunmesini isteyen var..neyse akrabalari secemiyoruz yalacak bisey yok
Bosver herkes taniyordur sonuvts ben halamla gorusmuyorum sonucta herkes kaciyor halamdan.bunlarin acil tedaviye ihtiyaci var.dokunduklari yeri kurutuyorlar.Aynen işte annemi tarif ettin sanki.
Görüşmek istemiyorum dedikçe zorluyor.
Hayatıma bi şekilde sızdı mi da bi rezalet çıkarmadan rahatlamiyor.
Ya beni eşime rezil ediyor ya beni eski Sevgilimi eşime anlatmakla tehdit ediyor.
Uzak tutmaya çalışıyorum hep kendimden. Bu seferde ona buna gidip ziril ziril ağlıyor. Çok yoruldum yapışmasindan
cok üzüldüm ama malesef anne diyemeyecegım o kadına.bencil biri o.seni düsünmeden yasamıs kendını sürekli anne ismi altında cevresine iyi gözükmüs.acma telefonunu gerekırse numaranı degıstır.daynlarda kızarsa kızsın eger onlarda sana kızacak olursa onlarlada görüsme ben öyle yapıorum kımsemız olmasın Allah var senın saglıgın yerındeyse zaten zor günleri tek basına atlatmıssın sabırlar dılıyorum.gönül isterkı annem demek sarılmak koynunda aglamak malesef yok yok yokÜvey anne gibi bi annem var. Ayrı Şehirlerdeyiz. Hayatımı mahvetmekte üstüne yoktur kendisinin. Hayatı boyunca beni sevmedi , cok zarar gördüm onun yüzünden.
Neyse en son görüşmemë kararı aldım. Bi süredir görüşmüyorum. Ama annem millete vicdanli ezilen mağdur anneyi oynamak için ağlayıp sizlayip sürekli biri yanına geldi mi ona aratiyor beni. Kendisi asla aramaz. Ama gelen akraba beni sordu mu önce beni kötüler bi güzel ondan sonra ağlar arattirir. Arayan kişiden nasıl olduğumu öğrenir aklınca iyi anne olur vicdanını temizler. Onun bana yaptıklarını yazsam sabah olur. Küçük yaşta cinsel istismara uğradığımi bilDigi halde ses çıkarmayan bi insan diyeyim kısaca. Neyse.
Ben simdi dayimin onun yanında olduğunu biliyorum face ye resim atmış onlarla. Şimdi beni arıyor . Ben açmayınca eşimi arıyor. Eminim annem aratiyor. Konuşmak istemiyorum. O size aratiyor deyince de bana kızıp küsüyolar. Ama öyle olduğunu çok iyi biliyorum aptal değilim. Acip yalandan iyiyim deyip O kadının vicdanını rahatlatmak istemiyorum. Beni böyle köşeye sıkıştırDigi için ondan iyice nefret ediyorum
Seni tanıyor olabilir miyim? Bi an seni biri sandım. :/
Karşıdaki dengesiz, mutmainsiz bir kişi. Seninle gercek manada hiç iletişim kuramamış, anne kız bağı hiç oluşamamış. Bugün sen kendi evini yuvani kurmussun, anne olacaksın ama o hep aynı yerde kalmis. Sen yine sabret kardesim. İnsanlar da belki biliyor senin bu anlattıklarını. Yani problemin sende değil onda olduğunu. Az da olsa iletişimde ol. İstersen akrabanla haber yolla, istersen esin iletişimde olsun ama onu tamamen dışlama. Hem bunu basaramazsin, hem de öyle bi durumda daha çok ustune duser daha da bunaltir seni. Nasıl evlat atılamaz, anne de hayatından çıkartılamaz. Belli bi mesafeyi koruyabilirsen onu da idare etmis olursun, sen de şu ana gore daha az yipranirsin.
cok üzüldüm ama malesef anne diyemeyecegım o kadına.bencil biri o.seni düsünmeden yasamıs kendını sürekli anne ismi altında cevresine iyi gözükmüs.acma telefonunu gerekırse numaranı degıstır.daynlarda kızarsa kızsın eger onlarda sana kızacak olursa onlarlada görüsme ben öyle yapıorum kımsemız olmasın Allah var senın saglıgın yerındeyse zaten zor günleri tek basına atlatmıssın sabırlar dılıyorum.gönül isterkı annem demek sarılmak koynunda aglamak malesef yok yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?