Açmalı mıyım?

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
Merhaba arkadaşlar,
Bundan 5 ay önce sözlümden ayrılmıştım ve bu ilişki boyunca kendi isteğim ile face kapatmıştım. Bir daha da açmam söz konusu olduğunda sorun olmuştu. Şimdi ise bir çok arkadaşımla iletişimim kesildiği için face açarak yeniden iletişim kurmak istiyorum. İlişkideyken arkadaşlarla iletişimi kesmenin cezası bu. Ancak problem şu ki ben face i açtığımda sanki bir ilişki arayışındaymışım gibi algılansın istemiyorum. Sizce bu şekilde algılanır mı?

Neden bu şekilde algılansın ki. Facebook sosyal paylaşım sitesi her facebook açan yeni bi ilişki arıyo değil ya sonuçta. Böyle düşünmeyin bence açın arkadaşlarınızla iletişiminizi koparmayın :)

Tabiki algilanmaz. Senin hayatin sozlun uzerine mi kuruluydu ki o gidince araniyomussun gibi bi izlenim olsun?
Sen bi bireysin sevgili arkadasim, sosyal olmak hatta yeni bir aska yelken acmak senin de hakkin...
sozlenenler olsun mu yani ? Hayat guzel ve cok kisa. Hemen yakala bence :)

Merhaba arkadaşlar,
Bundan 5 ay önce sözlümden ayrılmıştım ve bu ilişki boyunca kendi isteğim ile face kapatmıştım. Bir daha da açmam söz konusu olduğunda sorun olmuştu. Şimdi ise bir çok arkadaşımla iletişimim kesildiği için face açarak yeniden iletişim kurmak istiyorum. İlişkideyken arkadaşlarla iletişimi kesmenin cezası bu. Ancak problem şu ki ben face i açtığımda sanki bir ilişki arayışındaymışım gibi algılansın istemiyorum. Sizce bu şekilde algılanır mı?
Sizin zihniyette biriyse evet algilar.
Bunca zaman hic aklima gelmeyen biseyi duydum.
Bu kadar ince dusunup hayatinizi zorlastirmayin.

işte bu zihniyet sayesinde erkeklerde sosyal medyada ki bayanların arayışta olduğunu sanıyor inadına açacaksınız, arasanızda, aramasanız da bu kimseyi ilgilendirmez ayrıca

Face sevgili bulma aracı değil sosyal paylaşım sitesidir. Yani aklı olan kimsenin böyle düşüneceğini sanmıyorum.

Ben sadece eski sözlüm için sormadım herkes açısından soruyorum. Bak hemen ayrılmış kendini atmış ortaya gibi algılansın hiç istemem. Ben mi çok fazla kafa yoruyorum acaba :KK43:

Çevrende böyle cahil sığ görüşlü insanlar mı var senin?

Canı isteyen yeni bir ilişki aradığınıza yorabilir, isteyen de normal karşılar.Sizi merak eden bir erkek "facebook açtığına göre, yeni bir ilişkiye hazır" olduğunuzu düşünebilir. Yani tek bir algı, anlayış yok bu durumda.

Ne ilgisi var yahu facebook yada herhangi bir sosyal paylaşım sitesi sevgili bulma platformumu ki :KK14:

Merhaba arkadaşlar,
niye böyle bişey algılansın ki o yoluna gitmiş, sen yoluna ..
tabi ki hayatına devam edeceksin .. başkalarının ne düşüneceğini bu kadar önemseme bence :KK66:

Arkadaş sözlüsü varken kapattı ayrılınca açtı diye düşünürler diye ikilimde kalmış sanırım, 5 ay olmuş ayrılalı ve düşünsünler onlara ne ?

Bence biraz sacma dusunuyorsunuz. Sosyal paylasim sitesi sonuta, oraya giren herkes sevgili arayisinda mi ki ? Kim ne dusunuyorsa dusunsun bosverin. Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz!

X