E egomonya Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 3 0 1 32 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi egomonya #1 Acnegen kullanmış arkadaşlar 40 mg için eczaneye kaç tl ödüyoruz cevaplarsanız çok sevinirim aknetrent kullanmışlarda yazabilir şimdiden teşekkürler
Acnegen kullanmış arkadaşlar 40 mg için eczaneye kaç tl ödüyoruz cevaplarsanız çok sevinirim aknetrent kullanmışlarda yazabilir şimdiden teşekkürler
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 48.378 185.353 1.123 44 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi egomonya #2 Buraya nerden düştün ayrıca google a yazsan fiyatı çıkar buraya yazmaktan daha basit
E egomonya Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 3 0 1 32 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi egomonya #3 libBiBido .!.: Buraya nerden düştün ayrıca google a yazsan fiyatı çıkar buraya yazmaktan daha basit Genişletmek için tıkla... Eczaneye ödenecek fiyat çıkmıyor ilacın kendi fiyatı çıkıyor eczaneye ödenen para kendi fiyatından çok farklı
libBiBido .!.: Buraya nerden düştün ayrıca google a yazsan fiyatı çıkar buraya yazmaktan daha basit Genişletmek için tıkla... Eczaneye ödenecek fiyat çıkmıyor ilacın kendi fiyatı çıkıyor eczaneye ödenen para kendi fiyatından çok farklı
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 48.378 185.353 1.123 44 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi egomonya #4 egomonya .!.: Eczaneye ödenecek fiyat çıkmıyor ilacın kendi fiyatı çıkıyor eczaneye ödenen para kendi fiyatından çok farklı Genişletmek için tıkla... Devlet mi karşılıyor tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun çalışan veya emeklinin eczanede ne kadar ödediğini mi soruyorsun yani
egomonya .!.: Eczaneye ödenecek fiyat çıkmıyor ilacın kendi fiyatı çıkıyor eczaneye ödenen para kendi fiyatından çok farklı Genişletmek için tıkla... Devlet mi karşılıyor tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun çalışan veya emeklinin eczanede ne kadar ödediğini mi soruyorsun yani
E egomonya Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 3 0 1 32 2 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi egomonya #5 libBiBido .!.: Devlet mi karşılıyor tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun çalışan veya emeklinin eczanede ne kadar ödediğini mi soruyorsun yani Genişletmek için tıkla... Aknetrent veya acnegenin belli bi kısmını devlet karşılıyor ya bizim ödeyeceğimiz fiyatı öğrenmek istiyorum daha nasıl anlatıyım
libBiBido .!.: Devlet mi karşılıyor tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun çalışan veya emeklinin eczanede ne kadar ödediğini mi soruyorsun yani Genişletmek için tıkla... Aknetrent veya acnegenin belli bi kısmını devlet karşılıyor ya bizim ödeyeceğimiz fiyatı öğrenmek istiyorum daha nasıl anlatıyım
Y yenigelin00 Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 82 22 18 26 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi egomonya #6 Iyi gunler bisey sorucam size ben acnegen kullanmaya basladim ama asiri derecede bas agrisi var agri kesici.kullanmamin bi sakincasi varmi
Iyi gunler bisey sorucam size ben acnegen kullanmaya basladim ama asiri derecede bas agrisi var agri kesici.kullanmamin bi sakincasi varmi