Lekeler, Çiller Acnelyse kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Laylayylayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
2
1
1
26
Kızlar bu ilaca daha dun başladım sivilcelerden kalan yuzumdeki kirmizi lekeler icin cok yok ama ara ara var. Duzenli kullandiktan sonra memnun kalan var mi

Çok illet bişey bu krem. Bi ara bende lekelerim için kullanmaya başlamıştım ama çok ince bi tabaka halinde sürdüğümde bile yüzümdeki deri soyulmaya başlamıştı. Ve çabuk geçmedi de. Bu ilaç üst deriyi atarak lekeleri gidermeye çalışıyo ama bi tarafı yaparken başka tarafı mahvediyor..

Ben biraz fazla surdum ondan kizardi galiba dun gece. Suan baktim kizariklik gecmis soyulma falan da olmadi henuz ama kırmızı lekelerde bile duzelme var gibi soyulma olmadigi halde. Bundan oncede eritretin kullandim baya duzeltti soydu simdi iste tek tuk kirmizilar kaldi ben onlarida kafama taktigim icin doktor busefer bunu verdi bakalim

Bu kremi Avene Tolerance Extreme ile karıştırıp kullanınca yanma kızarma etkisi en aza iniyor, hatta sıfırlanıyor. Ancak ben soyulma olmamasına rağmen deriyi çok incelttiği için bıraktım. Deriniz kalınsa ve önceden roaccutane kullanmamış peeling yaptırmamışsanız tırnak ucu kadar (ne kadar az o kadar iyi, çok ama çok az olmalı, varla yok arası) Acnelyse’i tüm yüzünüze yetecek kadar Avene Tolerance Extreme krem ile kürdanla iyice karıştırıp göz etrafınıza yaklaştırmayacak (kesinlikle göz çukurunun yanına bile denk gelmeyecek) şekilde kullanırsanız minimum yan etki ile maksimum sonucu görürsünüz. Çok az acnelyse cildim tamamı için yeterlidir, Fazlası ise felakettir.

Hassas, kuru ve ve ince ciltli olan kişiler acnelyse in yanından bile geçmesin.

Back
X