• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramızda avukat varmı yada hukuktan anlayan yardım gerekli

Tüketici güzelce okusa bile eğer o maddeler tüketici haklarına aykırı ise hükmü olmamalı. Yoksa her isteyen istediği sözleşmeyi hazırlar.
Önemsemiyor ki kimse de takmiyor açıkçası edilen davaları. Ama konu sahibine de önerim eğer gittiği salonda işlemleri yapan kisi doktor değil ve iğneli işlem yapan bir yerse iğneli epilasyon veya dermapen gibi , bir de verdiği paranın faturasını vermediyse önce sağlık bakanligina iğneli işlem yaptıginz için daha sonra maliyeye fatura kesmeyip vergi kaçırdığınız için sizi şikayet edeceğim derse parasını iade ederler

Önemsemiyor ki kimse de takmiyor açıkçası edilen davaları. Ama konu sahibine de önerim eğer gittiği salonda işlemleri yapan kisi doktor değil ve iğneli işlem yapan bir yerse iğneli epilasyon veya dermapen gibi , bir de verdiği paranın faturasını vermediyse önce sağlık bakanligina iğneli işlem yaptıginz için daha sonra maliyeye fatura kesmeyip vergi kaçırdığınız için sizi şikayet edeceğim derse parasını iade ederler
Bence doktor değildir, konu sahibi mutlaka araştırmalı bunu.

Böyle bir işlemi zorla olacak değilsiniz haydutlara bak ya. Ben saçımı beğenmeyince kuaförü bile tüketici hakem heyetine şikayet ediyorum. Böyle böyle adam olacaklar
Bi işe yarıyor mu kuaför sikayeti

Merhaba güzellik salonunda hem estetisyen hem de halka ilişkiler olarak çalıştım yapılan sözleşmeler de genel olarak güzellik salonunu korumaya yönelik maddeler bulunur.
İşlem alınmaya başladıktan sonra iptal hakkı bulunmadığı,
Genelde 8+2 veya 10+2 şeklinde hazırlanan paketlerin taksitli şekilde tek seferde nakit verilmediği zaman para iadesinin yapılmadığı,
Geçerli bir sebep yanık, gebelik , cilt rahatsızlığı gibi bir durum yoksa paket iptalinin olmadığı yazilir.
Ama şöyle bir hakkınız var sozlesmenin kopyasını isteyebilirsiniz maddelerini incelemek adına.
Bir de ödemeyi elden mi yaptınız yoksa kartla mi ve size fatura veya fiş verdiler mi ona göre sizi yönlendireyim
Merhaba kartla yaptım fis yok bende tüketiciye sikayet ederken uygulamada resmını celtim mesajların resmini cektim delil diye koyduk dedim girdigim seansı verdim gerisine memnun kalmadım cıhazdan zaten 1 seans girdim ıpl mıs cihaz arastırdım ama bana diyor ki senet imzaladınız ben dedim senet imzalamadım öyle bir kağıt yok hani senet kağıdı olsa anlarsın hani ince dikdörtgen şeklinde kağıt ben dedim sözleşme imzaladım sadece siz dedim bana gizli mi imzalattınız onun için de sizi dava edeceğim dedim bana dedim sözleşmemin bir kopyasını verin bu benim hakkım sözleşmenin kopyasını vermeden benden bir şey talep edemezsiniz dedim hiç cevap atmadılar dün yazmışlar işte takibe alındı dosya masrafları işleyecek size diye ben de dedim ki ben sizi tüketecek emeğine şikayet ettim size zaten bildirim gelmiş olması lazım savunma istendi görünüyor dedim ben de benden hiçbir şey talep edemezsiniz dedim yasal yollara başvurdum dedim şu an cevap yok ama ben ne yapacağımı bilemedim yani sonuç ne çıkara ne haklıyım diye düşünüyorum bir ürün alırken bile iptal edebiliyorsun bir de bana vermiyorlar sözleşmeni kopyasını bana diyor işte kampanyalı paket olduğu için iptal edemezsin ama araştırdığıma göre öyle bir hak yok her sözleşmede cayma olur diye düşündüm ben de ya sizce sorun ne olabilir hani 1750 kalıyor fiyat geriye onu istiyorlar benden ben de inat ettim vermek istemiyorum sizce icra vesaire olursa ben zaten ona karşı çıkacağım da sonuç ne olabilir yani

Kaç para verdiniz merak ettim. Bir lazer (IPL) cihazı alırdınız belki o paraya. Lazer epilasyon paketleri hep adam tokatlamaya dayalı oluyor, 1 paket alıp denemek lazım her zaman.

Cimer'e de yazın mutlaka.
Ben tüketici hakem eğitimine yazdım CİMER'e de sizce yazayım mı üç hafta geçti ilk paket aldığımın ertesi günü istemedim o zaman yazdım onlara sonra hemen hemen şikayet ettim bir haftayı bile geçmedi ama şimdi yeni için olur mu acaba onu da yapayım mı yani

Bencede oyle birde kopyasını vermiyor artmıyor bende zaten o gun basvurumu yaptım bakalım neolacak bende belkı aynı seyi yasayan vs vardım diye sormak istedim

ödediğiniz para için fatura verdiler mi?
vermedilerse mesajlarla birlikte maliyeyede şikayet edin upraşıp dursunlar ceza ödesinler görsünler.

ödediğiniz para için fatura verdiler mi?
vermedilerse mesajlarla birlikte maliyeyede şikayet edin upraşıp dursunlar ceza ödesinler görsünler.
500 tl seans parası verdım ama fatura vermedirler bende uygulamadan ekran resmı alıp tüketici hekem heyetine basvurdum bide mesajlarını tehdit gibi olan

Merhaba güzellik salonunda hem estetisyen hem de halka ilişkiler olarak çalıştım yapılan sözleşmeler de genel olarak güzellik salonunu korumaya yönelik maddeler bulunur.
İşlem alınmaya başladıktan sonra iptal hakkı bulunmadığı,
Genelde 8+2 veya 10+2 şeklinde hazırlanan paketlerin taksitli şekilde tek seferde nakit verilmediği zaman para iadesinin yapılmadığı,
Geçerli bir sebep yanık, gebelik , cilt rahatsızlığı gibi bir durum yoksa paket iptalinin olmadığı yazilir.
Ama şöyle bir hakkınız var sozlesmenin kopyasını isteyebilirsiniz maddelerini incelemek adına.
Bir de ödemeyi elden mi yaptınız yoksa kartla mi ve size fatura veya fiş verdiler mi ona göre sizi yönlendireyim
Yazdıgımı okurmusunuz bir

Merhaba kartla yaptım fis yok bende tüketiciye sikayet ederken uygulamada resmını celtim mesajların resmini cektim delil diye koyduk dedim girdigim seansı verdim gerisine memnun kalmadım cıhazdan zaten 1 seans girdim ıpl mıs cihaz arastırdım ama bana diyor ki senet imzaladınız ben dedim senet imzalamadım öyle bir kağıt yok hani senet kağıdı olsa anlarsın hani ince dikdörtgen şeklinde kağıt ben dedim sözleşme imzaladım sadece siz dedim bana gizli mi imzalattınız onun için de sizi dava edeceğim dedim bana dedim sözleşmemin bir kopyasını verin bu benim hakkım sözleşmenin kopyasını vermeden benden bir şey talep edemezsiniz dedim hiç cevap atmadılar dün yazmışlar işte takibe alındı dosya masrafları işleyecek size diye ben de dedim ki ben sizi tüketecek emeğine şikayet ettim size zaten bildirim gelmiş olması lazım savunma istendi görünüyor dedim ben de benden hiçbir şey talep edemezsiniz dedim yasal yollara başvurdum dedim şu an cevap yok ama ben ne yapacağımı bilemedim yani sonuç ne çıkara ne haklıyım diye düşünüyorum bir ürün alırken bile iptal edebiliyorsun bir de bana vermiyorlar sözleşmeni kopyasını bana diyor işte kampanyalı paket olduğu için iptal edemezsin ama araştırdığıma göre öyle bir hak yok her sözleşmede cayma olur diye düşündüm ben de ya sizce sorun ne olabilir hani 1750 kalıyor fiyat geriye onu istiyorlar benden ben de inat ettim vermek istemiyorum sizce icra vesaire olursa ben zaten ona karşı çıkacağım da sonuç ne olabilir yani
Direk şu mesajı işletmeye atın
Yapmış olduğunuz uygunsuz ve yetkisiz lazer işleminden dolayı hizmeti derhal sonlandırıyorum. Kullanılmayan seanslara ait ücretin iadesini talep ediyorum.

Tarafıma herhangi bir fatura/fiş verilmemesi, işlemi yapan kişilerin Sağlık Bakanlığı tarafından zorunlu kılınan yetki belgesine sahip olmaması, işletmenizde tıbbi işlem yapılmasına rağmen gerekli koşulların sağlanmaması; hem idari hem de cezai anlamda ciddi sorumluluk doğurmaktadır.

Buna rağmen, hiçbir şekilde imzalamadığım senet üzerinden beni tehdit etmeye çalışmanız, tamamen hukuka aykırıdır. Böyle bir belgeyi öne sürmeniz hâlinde:
– Evrakta sahtecilik,
– Tehdit,
– Dolandırıcılık girişimi
suçları nedeniyle savcılığa doğrudan suç duyurusu yapacağımı bilmenizi isterim.
Islak imza incelemesi ve bilirkişi raporu sürecini başlatmak benim için sorun değildir.

Ayrıca, fatura kesmemeniz nedeniyle Vergi Denetim Kurulu, yetkisiz işlem nedeniyle Sağlık Bakanlığı İl Denetim Birimi, tüketici mağduriyeti nedeniyle Ticaret İl Müdürlüğü ve Tüketici Hakem Heyeti’ne toplu başvuru yapacağım. Bu kurumların hepsi, sizin yaptığınız usulsüzlüklerle doğrudan ilgilenmektedir.

Ben hakkımı yasal yollardan almasını bilirim. Konunun büyümemesi ve resmi mercilere taşınmaması için, iade işleminin en kısa sürede yapılmasını talep ediyorum. Aksi durumda tüm süreci resmî olarak başlatacağım ve bundan sonraki her adım tamamen hukuk üzerinden ilerleyecektir.”

İşletmenin adını ve hangi şehirde olduğunu yazarsanız telefkn ile arayıp cihaz hakkında bilgi işlem yapan kişilerin belgelerini sorgulayıp size dönebilirim
Buse hanım cok sagolun yakut vıp derince sizin yazınıza benzer sekilde yazdım dün akşam az öncede cimere basvuruda yaptım gittigim yer yakut vıp derince kapora verdim karttan onun ekran fotosu var bide mesajları vs duruyor silmedim bana diyor ki biz hizmet vereceğiz siz gelmek istemiyorsunuz ama ben sizi beğenmedim yani istemiyorum içime sinmedi dedim yani dedım zaten gittiğim günün ertesi günü ben iptal etmek istedim hani maksimum iki gün geçmiştir hemen yazdım hemen de şikayet ettim tüketici hakem eğitime onlar öyle deyince

Buse hanım cok sagolun yakut vıp derince sizin yazınıza benzer sekilde yazdım dün akşam az öncede cimere basvuruda yaptım gittigim yer yakut vıp derince kapora verdim karttan onun ekran fotosu var bide mesajları vs duruyor silmedim bana diyor ki biz hizmet vereceğiz siz gelmek istemiyorsunuz ama ben sizi beğenmedim yani istemiyorum içime sinmedi dedim yani dedım zaten gittiğim günün ertesi günü ben iptal etmek istedim hani maksimum iki gün geçmiştir hemen yazdım hemen de şikayet ettim tüketici hakem eğitime onlar öyle deyince
Buse hanım bir de ben senet imzalamadım zaten imzaladığımız şey sözleşme bunu da söyledi ona nereden çıktı senet dedim siz dedim bana gizli senet mi imzalattınız dedim bunun için de ayrıca şikayet edeceğim sizi dedim zaten onu da bildirdim tüketici hakem Heyeti'ne hani senet de yok ki o kağıdın herhalde bir kısmını senet şeklinde kullanıyorlarmış gerçek senet değil çünkü öyle olmaz kefil lazım senet içinde

Arkadaşlar bir güzellik merkezine gittim lazer epilasyon için kampanya vardı sözleşme imzaladık ama sözleşmenin bende bir kopyası yok daha sonra ben ilk seansa girdim ilk seansım parasını verdim fazla verdim geriye az kalsın diye ama sonradan memnun kalmadığım için hemen ardından iptal etmek istedim iptal etmediler almadığım hizmetin geriye kalan seansları parasını almak istediler ben de vermedim iptal hakkım var diye sözleşmenin kopyasını istedim vermediler tehdit ettiler beni ben de tüketici yemeği için hemen başvuru yaptım sözleşmemi de vermiyorlar bir de senedin var diyor ama ben size imzalamadım ki yani zamanlarım sözleşmenin altında imzaladım şimdi bana diyor ki icraya veririz işte dosya masrafları diye tehdit ediyorlar ne yapmam lazım ben zaten tüketici gibi itine başvurdum ama şimdi icraya verebilirler mi bana yardımcı olur musunuz lütfen
Almadığın hizmetin nesini ödeyeceksin

Senin yüzünden masraf yapsalar bir zarara girseler vs anlarım da

İstemeye utanmaları lazım seni saf mı gördüler nedir

Almadığın hizmetin nesini ödeyeceksin

Senin yüzünden masraf yapsalar bir zarara girseler vs anlarım da

İstemeye utanmaları lazım seni saf mı gördüler nedir
Belki öyle gördüler ama bayağı bir şey söyledim yazdım hiç cevap vermediler sözleşmemi de istedim onu da yollamadılar yollamaları lazım normalde sözleşme bende olmadığı için ben daha avantajlıymışım öyle dedi bir tane arkadaşım bir de bayağı internetten araştırdım ama sormak istedim aynı durumu yaşayıp fikir veren olur diye sağ olsunlar burada da çok yardımcı oldular böyle millet kandırıyor çok varmış bu duruma gelen

Back
X