Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben 16 yaşımdayım yüzümde sivilce ve lekeler vardı doktora gittim lekeler için bana acnelyse verdi bir buçuk aydır kullanıyorum yüzüm aşırı derecede soyulmadı ama çenemde kocaman kocaman sivilceler çıktı bu normal mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim :))
Öncelikle teşekkür ederimm:)) baya ilaç kullandığım için bu ilaçta işe yaramazsa diye korkuyorum :/ siz acnelyse kullandınız mı??Evet güzelim normal. Çünkü cildinin altındaki yağ tabakası üste çıkıyor ve üstte kaybolacak kullandıkca sen devam et insallaj düzelecek cildin.
Evet tatlım kullandim cildimi acnelyse borçlu olduğumu bile söyleyebilirim. Ben 3 4 ay kullandim. Azmet sabırlı ol. Sabrin sonu SelametÖncelikle teşekkür ederimm:)) baya ilaç kullandığım için bu ilaçta işe yaramazsa diye korkuyorum :/ siz acnelyse kullandınız mı??
Doktorum ilk başladığımda iki gün sür sonra her hafta gün sayısını artırarak kullanmaya devam et demişti ben sürekli sürmeye başladım siz kullanırken ara vermiş miydinizEvet tatlım kullandim cildimi acnelyse borçlu olduğumu bile söyleyebilirim. Ben 3 4 ay kullandim. Azmet sabırlı ol. Sabrin sonu Selamet
Doktorum ilk başladığımda iki gün sür sonra her hafta gün sayısını artırarak kullanmaya devam et demişti ben sürekli sürmeye başladım siz kullanırken ara vermiş miydiniz
Teşekkür ederimm ♡.♡ yakında doktor kontrolüm var inşallah o da sizin gibi olumlu şeyler söyler ⌒.⌒Evet tatlım ben de aynı şekilde kullandım. Cildin alismasi lazım yavas yavaş. .
Doktorum sivilce lekeleri için vermişti zaten ilacı :))Bu ilaç sivilce lekelerine de iyi geliyor mu
Doktorum sivilce lekeleri için vermişti zaten ilacı :))
Cildin soyulurken görüyorsun bir süre sonra ama benim yüzümde baya leke olduğu için hala aynıymış gibi geliyor bide yenileri çıkınca :/ annem yüzüme iyi geldiğini söyledi inşallah söylediği gibidir (~.^) ( ilk haftalarda pek bir şey belli olmuyor)Ben de bir haftadır kullanıyorum. Sivilcelerim seninkiler gibi arttı ama sanki lekelerde bir değişiklik yok. Senin lekelerinde bir değişiklik oldu mu canım?
doktora gitmeden alma derim bende okula giderken kullanıcam inşallah ama biraz tedirginim sonuçta yüzüm soyuluyo kızarıyo filan ama başladım bir kere bırakmayı düşünmüyorum bide ben yazın en sıcak günlerinde kullanıyordum güneş kremini filan ihmal etmezsen bir şey olmuyo ^_~arkadaşlar ben de 16 yaşındayım ve alnımda ve çene kısımlarımda sivilceler çıkıyo oynadığım içinde lekeler var yorumlara bakınca acnelyse almayı düşündüm peki bu aylarda kullanabilir miyim bunu ayrıca okul başlayacak soyulmalar olur mu o zamana kadar acil cevap verirseniz seviniriim..
Ben iki aydır kullanıyorum hala sivilcelerim çıkıyo ve yüzüm soyuluyo ama bu benim cildim için geçerli olan bir şey olabilir ve sende daha farklı sonuç verebilir benimde okuduğum yorumlara göre ilk günden yüzlerinde soyulma oluyordu ama benim bir hafta sonra soyulmaya başladı cildinin hassasiyetine göre değişiyor sanırımpeki bu soyulma kaç hafta sürer malum okul açılacak ,ilk başta sivilceler azıyomuz bu sivilcelerin çıkıp kuruması kaç hafta sürer peki etkisini gösteriyomu baya
Evet güzelim normal. Çünkü cildinin altındaki yağ tabakası üste çıkıyor ve üstte kaybolacak kullandıkca sen devam et insallaj düzelecek cildin.
Bende bu kremi ( acnelyse ) kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?Evet güzelim normal. Çünkü cildinin altındaki yağ tabakası üste çıkıyor ve üstte kaybolacak kullandıkca sen devam et insallaj düzelecek cildin.