Sivilceli Ciltler acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

staree_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
8
2
25
Merhaba ben 16 yaşımdayım yüzümde sivilce ve lekeler vardı doktora gittim lekeler için bana acnelyse verdi bir buçuk aydır kullanıyorum yüzüm aşırı derecede soyulmadı ama çenemde kocaman kocaman sivilceler çıktı bu normal mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim :))

Merhaba ben 16 yaşımdayım yüzümde sivilce ve lekeler vardı doktora gittim lekeler için bana acnelyse verdi bir buçuk aydır kullanıyorum yüzüm aşırı derecede soyulmadı ama çenemde kocaman kocaman sivilceler çıktı bu normal mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim :))

Evet güzelim normal. Çünkü cildinin altındaki yağ tabakası üste çıkıyor ve üstte kaybolacak kullandıkca sen devam et insallaj düzelecek cildin.

Evet güzelim normal. Çünkü cildinin altındaki yağ tabakası üste çıkıyor ve üstte kaybolacak kullandıkca sen devam et insallaj düzelecek cildin.
Öncelikle teşekkür ederimm:)) baya ilaç kullandığım için bu ilaçta işe yaramazsa diye korkuyorum :/ siz acnelyse kullandınız mı??

Öncelikle teşekkür ederimm:)) baya ilaç kullandığım için bu ilaçta işe yaramazsa diye korkuyorum :/ siz acnelyse kullandınız mı??
Evet tatlım kullandim cildimi acnelyse borçlu olduğumu bile söyleyebilirim. Ben 3 4 ay kullandim. Azmet sabırlı ol. Sabrin sonu Selamet :KK66:

Evet tatlım kullandim cildimi acnelyse borçlu olduğumu bile söyleyebilirim. Ben 3 4 ay kullandim. Azmet sabırlı ol. Sabrin sonu Selamet :KK66:
Doktorum ilk başladığımda iki gün sür sonra her hafta gün sayısını artırarak kullanmaya devam et demişti ben sürekli sürmeye başladım siz kullanırken ara vermiş miydiniz

Doktorum ilk başladığımda iki gün sür sonra her hafta gün sayısını artırarak kullanmaya devam et demişti ben sürekli sürmeye başladım siz kullanırken ara vermiş miydiniz

Evet tatlım ben de aynı şekilde kullandım. Cildin alismasi lazım yavas yavaş. .

Ben de bir haftadır kullanıyorum. Sivilcelerim seninkiler gibi arttı ama sanki lekelerde bir değişiklik yok. Senin lekelerinde bir değişiklik oldu mu canım?
Cildin soyulurken görüyorsun bir süre sonra ama benim yüzümde baya leke olduğu için hala aynıymış gibi geliyor bide yenileri çıkınca :/ annem yüzüme iyi geldiğini söyledi inşallah söylediği gibidir (~.^) ( ilk haftalarda pek bir şey belli olmuyor)

arkadaşlar ben de 16 yaşındayım ve alnımda ve çene kısımlarımda sivilceler çıkıyo oynadığım içinde lekeler var yorumlara bakınca acnelyse almayı düşündüm peki bu aylarda kullanabilir miyim bunu ayrıca okul başlayacak soyulmalar olur mu o zamana kadar acil cevap verirseniz seviniriim..

arkadaşlar ben de 16 yaşındayım ve alnımda ve çene kısımlarımda sivilceler çıkıyo oynadığım içinde lekeler var yorumlara bakınca acnelyse almayı düşündüm peki bu aylarda kullanabilir miyim bunu ayrıca okul başlayacak soyulmalar olur mu o zamana kadar acil cevap verirseniz seviniriim..
doktora gitmeden alma derim bende okula giderken kullanıcam inşallah ama biraz tedirginim sonuçta yüzüm soyuluyo kızarıyo filan ama başladım bir kere bırakmayı düşünmüyorum :KK70: bide ben yazın en sıcak günlerinde kullanıyordum güneş kremini filan ihmal etmezsen bir şey olmuyo ^_~

peki bu soyulma kaç hafta sürer malum okul açılacak ,ilk başta sivilceler azıyomuz bu sivilcelerin çıkıp kuruması kaç hafta sürer peki etkisini gösteriyomu baya

peki bu soyulma kaç hafta sürer malum okul açılacak ,ilk başta sivilceler azıyomuz bu sivilcelerin çıkıp kuruması kaç hafta sürer peki etkisini gösteriyomu baya
Ben iki aydır kullanıyorum hala sivilcelerim çıkıyo ve yüzüm soyuluyo ama bu benim cildim için geçerli olan bir şey olabilir ve sende daha farklı sonuç verebilir benimde okuduğum yorumlara göre ilk günden yüzlerinde soyulma oluyordu ama benim bir hafta sonra soyulmaya başladı cildinin hassasiyetine göre değişiyor sanırım :KK66:

Bende kullanmaya başlamak istiyorum çünkü xok gusel yorumlar okudum lekelere cukurlara sivilcelere çok iyi geliyor ama havalar hala güneşli sürekli bu içinde 50 faktör kullanıp başlasam olurmu àcaba kullanan arkadaşlardan yardım istiyorm güneş lekelerim var ve çok psikolojim bozdu sirke çok hafif bi açılma sağladı ama sanırım Soymam lazım onları anca öğle kurtulur um bildiğiniz parça parça iki yanak ve anlım da var güneş lekesi guneslenmiyorum bile geçen sene xok güneşlendigim için bu sene yaza girerken çıktılar geçen senenin acısını bu sene lekeler le ödedim maalesef ve bidaha töbe öyle güneşlenmem beyaz olurum daha iyi

Merhaba. Benim yuzumde hic sivilce yok ama yuzum cok solgun doktora gittim. Demir eksikligim var. Doktor bana demir hapi verdi. Bir de yaninda bu kremi verdi. Yuzune zamanla renk verir dedi. 1 hafta 3 kez kullandim ve soyulmalar basladi. Benim yuzum cok kuru. Biraz endiseliyim acikcasi

Bende bu kremi ( acnelyse ) kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

X