Lekeler, Çiller acnelysse...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hexeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
13
0
36
İstanbul
kızlar bu kremi yakın bi zamanda satın alan var mı? ben bi köyde görev yapıyorum bugün bu kremi alması için birine 10 lira para vardim ilaç 12 milyon diye almadan gelmiş... yarın para verip aldırmayı düşünüyorum ama ben krem daha ucuz diye duymuştum acaba yanlış bir krem satmaya çalışmış olabilirler mi?

sakın kullanma iğrenc ötesi bir krem ben kullandım arkadas tavsıyesı mıs gıbı cıldımı berbat ettı hala ugrasıyorum

teşekkür ederim nursall... bu arada sen tretinde kullanıyorsun diye biliyorum sen hangisinden memnun kaldın?

teşekkür ederim nursall... bu arada sen tretinde kullanıyorsun diye biliyorum sen hangisinden memnun kaldın?

canım aslında acnelyse kesinlikle hızlı çözüm ben her ikisinide kullanıyordum ama acnelysenin sürülen bölgede tüylenme yapıldığından bahsedilmiş. korktum ve acnelyseyi tamamen bıraktım sadece tretin kullanıyorum. o da çok yavaş etki ediyor yavaş yavaş soyuluyor. tabi kişye göre değişir bu durum. bu arada başladığın zaman güneş kremini asla ihmal etme hangisini kullanırsan kullan mutlaka sür. ben bişey olmaz demiş önemsememiştim, hiç ömrümde güneş lekesi ne bilmezdim, dün farkettim burun kenarımda küçücük kahverengi leke oluşmuş senağlama bide bu leke çıktı başıma şimdi....

Back
X