act_rest'in çeyizleri:))

çağlacım senin çeyiz bitmiş neredeysee :)

Yok be Burcum.nerdee :)) keske bitse...elde avucta kalmıyo...nasıl alcam devamını diye düsün dur...:18::44: mutfak esyaları duruyo daha...elektronik dısında bütün ıvır zıvırlar :( Allah yardımcımız olsun...zor iş evlenmek :50:

Yok be Burcum.nerdee :)) keske bitse...elde avucta kalmıyo...nasıl alcam devamını diye düsün dur...:18::44: mutfak esyaları duruyo daha...elektronik dısında bütün ıvır zıvırlar :( Allah yardımcımız olsun...zor iş evlenmek :50:

cnm benim ıvır zıvırlar dışında hiçbir şeyim yok sen düşün... sen yine bir ucundan tutmuşsun :)) allah yardım etsin hepimize :)

cnm benim ıvır zıvırlar dışında hiçbir şeyim yok sen düşün... sen yine bir ucundan tutmuşsun :)) allah yardım etsin hepimize :)

olur tatlım benim..hepsi olur inş..yine de çok şükür diyorum tabi...işim gücüm var ki...taksitle alıp ödeyebiliyorum.düğünümün oldugu ay beyaz esya,elektronik esyaların taksidi bitiyo :))

Bıçak setim ve günlük yemek takımım (Kütahya Porselen)

$15-PARCA-PASLANMAZ-CELIK-BICAK-SETI-SOK-FIYAT__63418563_0.webp $günlük yemek takımı.webp

anaammm senindee varmış ya topic :27:
hepsi çok güzell canımmm hepsini musmutlu günlerde kullanmak nasip etsin Allah..
baya baya büyük eşyaları bile almışsın canım :nazar:

Son düzenleme:
anaammm senindee varmış ya topic :27:
hepsi çok güzell canımmm hepsini musmutlu günlerde kullanmak nasip etsin Allah..
baya baya büyük eşyaları bile almışsın canım :nazar:

oyyy kuzum benimmm sagolasın...daha güzelleri sizlerin olsun inşallahh....az önce de markafoniden sunları aldım...
$8690012038805_0_304x424.webp $baharat takımı.webp

güle güle kullan hepsini de çok beğendim:16:

hemen bir soru:1:
fırınında arçelik sanırım:44:
2 tane mi kapağı var ayrı ayrı mı bölmeleri?
ve birde ayıp olmazsa ne kadara aldın canım:26:

güle güle kullan hepsini de çok beğendim:16:

hemen bir soru:1:
fırınında arçelik sanırım:44:
2 tane mi kapağı var ayrı ayrı mı bölmeleri?
ve birde ayıp olmazsa ne kadara aldın canım:26:

çok teşekkür ederim tatlım benim...Fırın arçelik evet...5 ay önce aldım indirimli fiyatı 1200 dü...tanıdık indirimi ile 1000e aldım hehehe:1::1:
fırın 2 kapaklı altta ve üstte...üst daha küçük...

Back
X