Açtığım çok konu oldu ama anlamsızca acı çekiyorum

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
kızlar adetimin geçmesinin 10. Günü bugün doktora gittim testte 1.5 çıktı ne var diyebilirim ne Yok dedi Çarşamba testi yenilememi istedi yumurtalarım adet olmadan çatlama yapmış kistim Yok adetin geçmesinin nedeni o da değil göğüslerime bırakın dokunmayı acıdan yatamaz oldum başına böle bişey gelen varsa nolur bana bi akıl versin

Doktorum geç döllenme düşünüyor ondan ne var ne Yok diyemiyorum dedi adetim çok geçti kist felan da Yok göğüslerim acıdan can çekişiyor anlamıyorum
Hayatımda hiç çekmediğim gögüs ağrısı çektim ben. hamileliğimi 5. hafta bitiminde öğrendim ama göğüs ağrısından çok şikayetçiydim şüphelendim ve hamile olduğumu öğrendim. yaklaşık 10. haftaya kadar ağrı devam etti ve büyüdü. ama şu an 12. haftamdayım daha rahatım .

Bende gogus ağrısından can çekişiyorum öyle bir aciyorki anlatamıyorum. Uçları falan çok buyudu üzerine yatamiyorum destekli sudyen takiyorum yoksa göğüsume bluzum deysin aklım çıkıyor. Catlatma ignesi oldum 12. Günüm beklemedeyim 29 aralık bat ama ben bu gogus acisina anlam veremiyorum.

bende destekli sudyen takmaya devam ediyorum. Büyüdüler ama hemen sudyenimi büyütmek istemiyorum. Daha erken olduğunu düşünüyorum. Ben hatta ağlayacaktım çok araştırdım dedim eğer 9 ay boyunca bu böyle olacaksa vay halime ama şu an daha rahatım. Evde yarım atlet sudyenlerden kullanıyorum. Bu şekilde ağrı daha az yapıyor. Çünkü ben yataktan kalkınca inanılmaz ağrım oluyordu. Araştırdım yarım atlet sudyenleri tavsiye ediyorlardı (evde sudyen takamam ben :) ) Tavsiye ederim. göğüslerim bir an da o kadar büyüdü ki ağzıma girecek gibi duruyorlar ki benim bedenim 75 ti. :)

İnşallah vucudun hazırlıyordur kendini de bu onun ağrısıdır. Rabbim gönlüne göre versin :)

Benimde 75 cnm :) ama ben hamile miyim bilmiyorum

Öncelikle merhaba.
Büyük ihtimalle geç döllenme yaşıyorsun canım. Umarım betahcg yüksek çıkar bir sonraki testte. Hamileliğin en erken belirtisi ızdırap boyutunda yaşanan göğüs acıları. Benim yeni yeni geçiyor hesap et

Amin inşallah cnm hamilelerin duası kabul olurmuş dua edermisin cnm bir kimyasal gebeligim oldu dahada olmadı 16 aydır istiyoruz
tabi ki ederim Rabbim en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah . Bende öyle şeyler olmadı o yüzden yokluğunu bilmiyorum. ama ablam yaşıyor bu durumu ve gerçekten çok zor. her şey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…